Pupak | Korekcija pupka u poliklinici Poliderma

Usluge

Korekcije pupka

Operacija je samo jedna od opcija kojom se pokušava popraviti izgled pupka, no nažalost ne može pomoći u cijelosti

Nakon poroda ili dobivanja na težini često dolazi do oštećenja pupka u vidu viška kože sa strijama, što pričinjava veliki estetski problem. Pri tome pupak postaje deformiran i estetski neprivlačan, a kao posljedicu toga mnoge žene nose jednodijelne kupaće kostime.

pupak
Operacija pupka se ženama preporuča tek kada odluče prestati rađati djecu, jer se koža nakon operacije više ne može rastezati

Stoga je nastala potreba za razvojem neoperativnih metoda, kojima se često postižu znatno bolji rezultati. Cilj metoda je smanjiti nastale strije i smanjiti višak kože zatezanjem kože, a rezultat je lijepo oblikovan pupak. Nijedna od dolje navedenih metoda nije agresivna ni bolna, a ni bolovanje nakon tretmana nije potrebno.

Velika prednost neoperativnih metoda je što žena i nakon tretmana može dalje slobodno rađati.

Radiovalovi

Potrebno je 6 tretmana u kojima se koristi elektromagnetska energija koja izaziva upalu i oštećenje vezivnog tkiva. To je znak organizmu da stvori novi kolagen, a postojeći ojača uz efekt zatezanja kože.

Frakcijski radiovalovi

Djeluju na istom principu kao radiovalovi, ali dodatno izazivaju mikroskopska oštećenja ispod površine kože. Ta se oštećenja izbacuju iz organizma i nadomještaju novim kolagenom, pri čemu je izražen efekt zatezanja kože. Potrebna su oko 3 tretmana.

Karboterapija

Cilj je ubrizgavanje ugljikovog dioksida (CO2) pod kožu najmanjom iglom s ciljem izazivanja efekta zatezanja kože. Potrebno je 3 do 6 tretmana.

Fileri

Koristi se hijaluronska kiselina, koja je prirodni gradivni dio kože. Cilj je izazvati razvoj novog kolagena i ispuniti nastala oštećenja te tako oblikovati pupak. Potreban je jedan tretman, a metoda se najčešće kombinira s ostalim spomenutim metoda.

Frakcijski ablativni laseri

  1. erbium
  2. ugljik dioksid (CO2).

Pomoću optičke energije izazivaju se mikroskopska oštećenja pod kožom, koja se izbacuju van iz organizma te nadomještaju novim tkivom. Potrebna su 1 do 3 tretmana. Cilj je smanjiti strije i zategnuti kožu.

Frakcijski neablativni laser

Djeluje po istom principu kao ablativni frakcijski laser, ali se koristi za smanjivanje strija. Potrebna su 1 do 3 tretmana.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr