Šake - Poliklinika Poliderma

Usluge

Šake

Šake su, uz dekolte, mjesto gdje se vide prvi znakovi starenja u vidu pigmentacija i tanke kože

Šake i vrat lako otkrivaju vaše stvarne godine, bez obzira koliko se trudite dotjerati lice i tijelo. Obično se radi o prijevremenom starenju izazvanom dugotrajnim izlaganjem suncu koje oštećuje kožu tkoja postaje tanka, loše kvalitete i jako osjetljiva na dodir. Često i najmanji udarci ostavljaju modrice. Vene na šakama postaju izraženije zbog stanjene kože.

pomlađivanje kože šaka i uklanjanje pigmentacija
Danas možemo postići da vaše šake izgledaju lijepo i više nije potrebno da ih sakrivate

Donedavno nisu postojale adekvatne metode za pomlađivanje šaka. Klasične metode poput abrazije, peelinga ili erbium lasera daju slabe rezultate, uz dugotrajan i mukotrpan oporavak s čestim komplikacijama. Ovisno o tome što je potrebno korigirati, hipergmentacije ili popraviti kožu, liječnik određuje vrstu tretmana, gdje se savjetuje kombinacija tretmana jer jedan tretman ne može djelovati na sve. Ujedno po želji dobijete posebne kreme i tablete za pomlađivanje kože.

Njega šaka

Nastojte šake što manje močiti i prati sapunom, jer tako skidate zaštitni sloj, što isušuje i oštećuje kožu. Suha koža daje stari i bora se. Uvijek nakon pranja ruke namažite šake kremom, osobito zimi. Sunce je veliki neprijatelj kože te ju stoga ne izlažite neumjereno suncu. Vaša koža će vam biti zahvalna, a šake će zadržati mladenački izgled.

Video svjedočanstvo – pomlađivanje šaka kremom:

TRETMANI ZA POMLAĐIVANJE ŠAKA

Radiovalovi

Koristi se elektromagnetska energija koja oštećuje vezivno tkivo, što je organizmu znak da nastalo oštećenje popravi i stvori novi kolagen. Rezultat je pomlađivanje i zatezanje kože. Koža je ujedno deblja i otpornija. Tretman ne boli i nema nikakvih komplikacija. Potrebno je 1 do 3 tretmana s razmakom od 30 dana. Nakon tretmana rezultat je vidljiv odmah te se svakodnevno poboljšava, a nakon 9 mjeseci vidljiv je konačni rezultat. Nije potreban nikakav oporavak nakon tretmana.

Frakcijski laser

Laser uklanja hiperpigmentacija i popravlja kvalitetu kože. Tretman ne boli niti ima komplikacija. Potrebno je 1 do 3 tretmana, a nakon tretmana koža potamni kao da ste zaspali na suncu. Ruke morate samo mazati propisanom kremom. Rezultati su vidljivi 9 mjeseci nakon zadnjeg tretmana, koliko je vremena potrebno kako bi se koža u cijelosti nadoknadila.

Dermalni fileri

Koristi se hijaluronska kiselina koja je građevni dio naše kože. No, ona se u koži s vremenom smanjuje te koža postaje suha, naborana i poprima lošiju kvalitetu. Pomoću najsitnijih igala kiselina se unosi u kožu. Tretman nije bolan niti neugodan. U principu nema većih komplikacija, osim rijetko manjih modrica koje prolaze za nekoliko dana.

Cilj tretmana je da koža poprimi volumen, čvrstoću i napetost, za što je odgovorna hijaluronska kiselina. U tijelo se ne unose nikakve strane tvari. Metoda je u potpunosti prirodna. Uloga hijaluronske kiseline je da veže vodu. Kada stisnemo oštećenu i ostarjelu kožu, uslijed gubitka vode, njeni se nabori sporo vraćaju u početni oblik. Kod djece se primjerice koža vraća odmah jer imaju dovoljno hijaluronske kiseline. I nakon tretmana koža se ubrzo vrati na početno stanje.

Potrebno je 1 do 3 tretmana. Tretman drži efekt 3 do 9 mjeseci, nakon čega se hijaluronska kiselina u potpunosti ukloni iz tijela, ali ona ipak dodatno potiče razvoj vlastitog kolagena koji ostaje trajno. Savjetuju se jedanput godišnje tretmani održavanja, jer rezultati s vremenom budu sve dulji i bolji.

Q Switch laser

Uklanja hiperpigmentacije optičkom energijom. Kao znak uništenja hiperpigmentacije potamne i izmrve se. Tretman ne boli i nema oporavka. Potrebno je 1 do 3 tretmana.

Pulsed Dye laser

Koristi se u svrhu uklanjanja hiperpigmentacija i pomlađivanja kože. Potrebno je 1 do 3 tretmana, a moguće je da nakon tretmana zaostanu manje ranice koje brzo prolaze.

Erbium laser

Služi za ciljano uklanjanje staračkih bradavica ili keratoza, koje su zadebljane. Tretman nije bolan, a obično je potrebno 1 do 3 tretmana. Zaostaju manje rane koje brzo cijele.

Video svjedočanstvo o kremi za pomlađivanje šaka:

Uklanjanje pjega sa šaka:

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr