Ispadanje kose - Poliklinika Poliderma

Usluge

Ispadanje kose

Najčešći uzroci ispadanja i slabljenja kose kod žena su: stres, nedostatak željeza i bolesti štitnjače. Genetika i utjecaj muškog hormona testosterona glavni su uzroci ispadanja kose kod muškaraca. Kod muškaraca je ključno započeti što prije s tretmanom protiv ispadanja kose kako bi rezultat bio što bolji.

Sijede dlake nisu nužno posljedica starenja kako se misli, već je sve više znanstvenih dokaza koji podupiru činjenicu da do razvoja sijedih dlaka dolazi zbog slabljenja i degeneracije korijena dlake. Bolesti vlasišta jako utječu na kosu. Za lijepu i njegovanu kosu potrebno je pored same kose njegovati i vlasište. Kako koža stari tako i korijen kose stari. Smatra se kako preventivni tretmani za kosu i korijen dlake mogu znatno pomoći da se uspori starenje korijena dlake.

Svi problemi vezani za kosu proistječu iz korijena dlake. Može se kosa njegovati najboljim sredstvima za njegu, ali to ne daje potpuni rezultat ako se ne njeguje korijen dlake. Zdravi korijen dlake je preduvjet lijepe i zdrave kose. Najnoviji trendovi u svijetu u njezi i prevenciji sijedih te rastu i jačanju kose se temelje na tretmanima za oporavak i jačanje tj. regeneraciju korijena dlake. Tretman pomaže i kod sijede kose. U polikinici Poliderma koristimo regenerativnu medicinu tj. egzosome koji djeluje odjednom na sve gore navedeno. Egzosomi su, uz matične stanice, najefikasniji tretman za regeneraciju i jačanje korijena dlake. Izuzetno su efikasni kod tretmana za jačanje kose, poticanje rasta kose, prevenciju gubitka kose i pojavu sijedih.   

Tretman egzosomima

Tretman egzosomima je tretman budućnosti za sve probleme vezane uz kosu. Tretman je učinkovit za tretiranje ispadanja kose, neovisno o uzroku, podjednako kod oba spola. Tajna uspjeha egzosoma leži u jakom efektu regeneracije korijena dlake čime: preveniraju ispadanje kose, potiču rast kose, obnavljaju i umiruju vlasište. Efikasno riješavaju bolesti vlasišta kao što su psorijaza i seboroični dermatitis.

Egzosomi se unose pod kožu pomoću najtanjih iglica bez anestezije. Rezultati regeneracije korijena dlake su jača, gušća i tamnija kosa, manji broj sijedih i prevencija razvoja sjedih dlaka. Broj tretmana varira o nizu faktora, no savjetuje se serija od 3 do 5 tretmana te po potrebi 1 do 2 tretmana održavanja godišnje. Razmak između tretmana je 2 do 4 tjedna.

Posebne ponude

POMLAĐIVANJE LICA TRETMANOM 3D FACE – pomlađivanje tri sloja kože uz pomoć četiri lasera

Redovna cijena: 670 EURA Cijena s popustom: 500 EURA

*GRATIS PRP maska za lice

*10% popusta na određene tretmane prilikom sljedećeg dolaska u Polikliniku

*10% popusta na kupnju proizvoda My Skin by dr. Kaliterna

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr