Hemoterapija - Poliklinika Poliderma

Usluge

Hemoterapija

Prirodna metoda koja ima veliku ulogu u liječenju različitih autoimunih bolesti, osobito u spriječavanju upalnih stanja jer sprječava viruse i ostale parazite u krvi

Hemoterapija je metoda pročišćavanja vlastite krvi UVB zrakama koje uništavaju i deaktiviraju brojne upalne nusprodukte metabolizma, inaktivira viruse i ostale parazite u krvi koja se tako pročišćena aplicira injekcijom u debelo meso.

Hemoterapija ima veliku ulogu u liječenju autoimunih bolesti i u sprječavanju upalnih stanja

Hemoterapija je 100 % prirodna metoda i kao takva ima veliku ulogu u liječenju različitih autoimunih bolesti, osobito u spriječavanju upalnih stanja jer smiruje upale te sprječava viruse i ostale parazite u krvi.

Današnja metoda hemoterapije je preteča davno korištenih metoda za liječenje autoimunih bolesti prilikom kojih bi se izvađena krv odmah vraćala u tijelo. Svjedoci smo njezine uspješne primjene u liječenju autoimunih bolesti kroz povijest.

Hemoterapija je dokazano uspješna metoda u liječenju većine autoimunih bolesti poput urtikarije, astme, neurodermatitisa, psorijaze i ostalih bolesti kao i u smirivanju raznih upala.

U koje se svrhe primjenjuje?

Ona je brzo i efikasno rješenje mnogih problema. Nekad hemoterapija pomaže trenutno, a ponekad je potrebno napraviti u prosjeku od četiri do šest tretmana u razmaku od pet do sedam dana.

Rezultati su brzo vidljivi i kod većine ljudi brzo se vidi poboljšanje.

Video prikaz tretmana Hemoterapije u kombinaciji s infuzijom za jačanje imuniteta

Tretman Hemoterapije i infuzije za jačanje imuniteta

“Nakon naizgled, blage korone koju sam preboljela još u studenom prošle godine (2021.) krenuli su simptomi post-COVID sindroma. Jedan od njih bila je “kapljična psorijaza” koja je izbijala po cijelom tijelu. Unatoč raznim terapijama, nije bilo većeg učinka, osim trenutnog smirivanja. Nakon preporuke dr. Kaliterne za hemoterapijom u kombinaciji s infuzijom,
već nakon prve terapije rezultat je vidljiv, a nakon treće moja koža se vratila u normalu i ranice se povlače. Hemoterapiju preporučujem i drugima koji se muče s ovom imunološkom bolešću.”

Ana Rucner

 

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

HIFU Body (donji dio trbuha i jahaće hlače) + injekcija lipaze + losion Cellumorphic

Redovna cijena: 7.000 kn Cijena posebne ponude: 4.500 kn

 

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr