Kako smanjiti struk - poliklinika Poliderma

Usluge

Smanjivanje struka (Love Handles)

Zahvaljujući novim metodama i tretmanima uspješno se uklanjaju masne nakupine s bokova i slabina

Uslijed stila i načina života neminovno dolazi do nakupljanja masnih naslaga u području slabina i sa strane bokova. Često te nakupine nazivamo jahače hlače. Kada se lijepo obučete, te se nakupine izdajnički pokažu i pogoršaju vam figuru, a ne daju se prikriti. Najviše se ističu kada sjedite ili prilikom saginjanja. Često su upravo one razlog zašto ne nosite usku odjeću i kraće majice.

smanjivanje struka
Masne nakupine gotovo je nemoguće ukloniti

Nažalost, bez obzira što poduzeli, te masne nakupine gotovo je nemoguće ukloniti. Jedan od razloga tome je izuzetno slaba cirkulacija i metabolizam u tom području. Godine, nažalost, također potiču navedeno nakupljanje, bez obzira na nastojanja da to spriječimo. No, tome više ne mora biti tako, zahvaljujući novim metodama i tretmanima.

Radiovalovi

Potrebno je 6 tretmana, a razmak između tretmana je 10 do 30 dana. Koristi se elektromagnetska energija koja djeluje na molekule vode tako da se one okreću, pri čemu nastaje energija koja uništava masne stanice. Ujedno imaju efekt zatezanja kože.

Početni rezultati se ne vide odmah nego obično pred kraj tretmana ili 2 do 3 mjeseca nakon zadnjeg tretmana. Razlog zašto su rezultati sporo vidljivi leži u usporenom metabolizmu. Konačni rezultat vidljiv je 9 do 12 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Zato se savjetuje ovaj tretman započeti nekoliko mjeseci prije sezone, kako bi rezultati do tada bili vidljivi.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

Laserska epilacija s popustima od 200 do 2.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr