Kako smanjiti struk - poliklinika Poliderma

Usluge

Smanjivanje struka

Zahvaljujući novim metodama i tretmanima uspješno se uklanjaju masne nakupine s bokova i slabina

Uslijed današnjeg užurbanog stila i načina života, neminovno dolazi do nakupljanja masnih naslaga u struku, na području slabina i bokova. Kada se lijepo obučete te se nakupine vide i pogoršavaju vam figuru, a ne daju se prikriti. Najviše se ističu kada sjedite ili prilikom saginjanja. Često su upravo one razlog zašto ne nosite usku odjeću i kraće majice.

smanjivanje struka
Masne nakupine gotovo je nemoguće ukloniti

Nažalost, bez obzira što poduzeli, te je masne nakupine gotovo nemoguće ukloniti. Jedan od razloga tome je izuzetno slaba cirkulacija i usporeni metabolizam. Godine, nažalost, također potiču navedeno nakupljanje, bez obzira na nastojanja da to spriječimo. No, tome više ne mora biti tako, zahvaljujući novim metodama i tretmanima.

Radiovalovi

Potrebno je 6 tretmana, a razmak između tretmana je 10 do 30 dana. Koristi se elektromagnetska energija koja djeluje na molekule vode tako da se one okreću, pri čemu nastaje energija koja uništava masne stanice. Ujedno se postiže i zatezanje kože.

Početni rezultati se ne vide odmah nego obično pred kraj tretmana ili 2 do 3 mjeseca nakon zadnjeg tretmana. Razlog zašto su rezultati sporo vidljivi leži u usporenom metabolizmu. Konačni rezultat vidljiv je 9 do 12 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Zato se savjetuje ovaj tretman započeti nekoliko mjeseci prije sezone, kako bi rezultati do tada bili vidljivi.

Posebne ponude

BLACK FRIDAY

Black Peel – dubinsko čišćenje kože

Cijena s popustom: 1.500 kn  

*20 % popusta na kremu po izboru 

 

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr