Kako smanjiti struk - poliklinika Poliderma

Usluge

Smanjivanje struka (Love Handles)

Zahvaljujući novim metodama i tretmanima uspješno se uklanjaju masne nakupine s bokova i slabina

Uslijed stila i načina života neminovno dolazi do nakupljanja masnih naslaga u području slabina i sa strane bokova. Često te nakupine nazivamo jahače hlače. Kada se lijepo obučete, te se nakupine izdajnički pokažu i pogoršaju vam figuru, a ne daju se prikriti. Najviše se ističu kada sjedite ili prilikom saginjanja. Često su upravo one razlog zašto ne nosite usku odjeću i kraće majice.

smanjivanje struka
Masne nakupine gotovo je nemoguće ukloniti

Nažalost, bez obzira što poduzeli, te masne nakupine gotovo je nemoguće ukloniti. Jedan od razloga tome je izuzetno slaba cirkulacija i metabolizam u tom području. Godine, nažalost, također potiču navedeno nakupljanje, bez obzira na nastojanja da to spriječimo. No, tome više ne mora biti tako, zahvaljujući novim metodama i tretmanima.

Karboterapija

Koristi se najmanja igla kojom se ubrizgava plin CO2 koji ubija masne stanice, jača cirkulaciju i ubrzava metabolizam. Ubodi nisu bolni, ali prilikom ubrizgavanja plina moguća je manja bol ili nelagoda. Nema modrica niti oporavka. Potrebno je 6 do 12 tretmana.

Radiovalovi

Potrebno je 6 tretmana, a razmak između tretmana je 10 do 30 dana. Koristi se elektromagnetska energija koja djeluje na molekule vode tako da se one okreću, pri čemu nastaje energija koja uništava masne stanice. Ujedno imaju efekt zatezanja kože.

Početni rezultati se ne vide odmah nego obično pred kraj tretmana ili 2 do 3 mjeseca nakon zadnjeg tretmana. Razlog zašto su rezultati sporo vidljivi leži u usporenom metabolizmu. Konačni rezultat vidljiv je 9 do 12 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Zato se savjetuje ovaj tretman započeti nekoliko mjeseci prije sezone, kako bi rezultati do tada bili vidljivi.

Lipostabil

Metoda izbora za ovo područje jer daje odlične rezultate. Uz topljenje masti zateže se i koža pomoću najmanjih igli kojima se ubrizgava tvar fosfatidilkolin. To je sastavni građevni dio stanične membrane. Kao izvor fosfatidilkolina koristi se soja te se metoda ne koristi kod osoba alergičnih na soju. Tvar razbija masne stanice i ubrzava metabolizam, što znači da je prirodni ubojica masti.

Potrebno je u prosjeku 1 do 4 tretmana, a po tretmanu se obujam u prosjeku smanji 1 do 3 cm. Razmak između tretmana je 5 do 8 tjedana, ubodi nisu bolni i tretman nije neugodan. Pokoje mjesto može biti malo osjetljivije. Na mjestu tretmana nastaju modrice koje brzo prolaze, obično za 4 do 7 dana. Rijetko mjesto tretmana može biti natečeno, što traje nekoliko dana. Nije potrebno bolovanje. Unutar 30 dana od tretmana vidljivi su početni rezultati koji s vremenom postaju bolji.

Video prikaz lipostabil tretmana:

Fat Dissolve

Metoda je ista kao lipostabil, samo se za ubacivanje fosfatidilkolin koristi električna energija. Metoda je alternativa osobama koje se boje injekcija. Potrebno je 6 do 10 tretmana, a tjedno se radi 1 do 2 tretmana. Početni rezultati vidljivi su pred kraj tretmana ili 30 dana nakon tretmana. Tijekom narednih 6 do 9 mjeseci nakon zadnjeg tretmana vidljivi su konačni rezultati.

Saznajte više:

Koji tretman odabrati?

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr