Vrećice ispod očiju | Uzroci nastajanja vrećica ispod očiju?- Poliderma

Usluge

Vrećice ispod očiju

Kada oslabe ligamenti, masno tkivo prodre izvan očne šupljine, što stvara vrećice ispod očiju

Jedan od glavnih znakova starenja u području oko očiju su vrećice ispod donjih kapaka. One daju licu umoran izgled i znatno narušavaju fizički izgled. Korekcijom vrećica znatno popravljamo izgled, lice izgleda svježije, zdravije, odmornije i mlađe

vrećice ispod očiju
Starenje je gubitak masnog tkiva, što se prvo vidi u području između donjeg kapka i obraza

Koža ispod i oko očiju je vrlo tanka i osjetljivija. Kad se zbroji koliko puta trepnemo tijekom života i kada se uzme u obzir štetni utjecaj okoliša na kožu, ne čudi kao ovo područje najbrže stari. Starenjem dolazi do gubitka kolagena, pri čemu nastaje višak kože. Nakupljanje tekućine i masnog tkiva dodatno povećavaju višak kože. Prema obliku vrećice dijelimo na:

TVRDE VREĆICE:

Peptidna terapija

Pomoću kanile tj. produljene igle u kožu se ubrizgavaju peptidi koji otapaju nakupljenu mast ili tekućinu. Dovoljna su dva tretmana u razmaku od 2 do 3 tjedna. Rezultat se vidi nakon nekoliko tjedana. Oporavak traje od 1 do 3 dana. Tretman se izvodi pod lokalnom anestezijom.

Endolift

Pomoću laserskog vlakna debljine svega 1/2 ili 1/3 mm, ispod kože se topi mast uz pomoć optičke energije uz efekt zatezanja kože. Tretman je bezbolan i izvodi se pod lokalnom anestezijom. Većinom je dovoljan jedan tretman, no ponekad ga je potrebno i ponoviti, što se unaprijed ne može predvidjeti. Kod većine klijenata nema oporavka, dok se kod manjeg broja može javiti blago naticanje koje traje od 1 do 3 dana. Rezultat je vidljiv nakon nekoliko tjedana i sve je bolji s vremenom.

Enzimska terapija

U terapiji se koriste enzimi koji se ubrizgaju pomoću kanile, kako bi otopili višak masnog tkiva. Dovoljna su 2 tretmana u razmaku 2 do 3 tjedna. Tretman nije bolan. Efekt je vidljiv nakon par tjedana i sve je bolji s vremenom.

RF lipoliza

Pomoću tanke kanile ispod kože se radiovalovima topi mast uz zatezanje kože. Tretman se izvodi pod lokalnom anestezijom. Većinom je dovoljan jedan tretman. Nakon tretmana može zaostati manji otok koji prolazi nakon 1 do 3 dana. Početni efekt se vidi nakon par tjedana i bolji je s vremenom.

VIŠAK KOŽE (MEKE):

Frakcijski CO2 laser

Uz pomoć optičke energije lasera, rade se mikroskopska oštećenje ispod kože što potiče zatezanje kože. Tretman se izvodi pod lokalnom anestezijom. Oporavak traje oko 3 dana. Nakon zahvata, prvi rezultat je je vidljiv nakon nekoliko tjedana. Za dobar rezultat potrebno je od 1 do 3 tretmana, s razmakom od 30 do 45 dana.

Video prikaz smanjvanja vrećica ispod očiju:

Video prikaz tretmana korekcije vrećica ispod očiju:

RF Pen

Nakon primjene anestetske kreme koja se daje lokalno, s iglicom se prolazi kroz kožu i ispuštaju se radiovalovi koji potiču zatezanje kože. Potreban je jedan do tri tretmana. Prvi rezultati su vidljivi nakon nekoliko tjedana i sve su bolji s vremenom. Oporavak može trajati od 1 do 3 dana.

Endolift

Koristi se lasersko vlakno debelo svega 1/5 do 1/3 mm koje ispod kože, uz pomoć optičke energije, potiče zatezanje kože. Prije tretmana se daje lokalna anestezija. Većinom je potreban jedan tretman. Početni efekt se vidi nakon nekoliko tjedana i bolji je s vremenom. Oporavak traje od 1 do 3 dana.

RF subcizija

S kanilom se ispod kože ispuštaju radiovalovi koji zatežu kožu. Tretman se izvodi pod lokalnom anestezijom. Većinom je dovoljan jedan tretman. Rezultat je vidljiv nakon nekoliko tjedana i bolji je s vremenom. Oporavak traje od 1 do 3 dana.

Cryo Face

Tretman je bezbolan i nema oporavka. Kombinacijom radiovalova koža se zagrijava, a potom hladi, uz jak efekt zatezanja kože. Rezultat je većinom primjetan odmah nakon tretmana, a sve je bolji s vremenom. Dovoljno je od 3 do 5 tretmana, a razmak između tretmana je od 5 do 20 dana.

Plazma dušik (DUAL PLAZMA)

Pomoću plina dušika koji se zagrijava radiovalovima, nastaje plazma u obliku iskre koja toplinskim oštećenjem kože potiče zatezanje kože. Potrebno je od 1 do 3 tretmana pod lokalnom anestezijom. Početni efekt se vidi nakon nekoliko tjedana te je sve bolji s vremenom. Oporavak traje nekoliko dana.     

Posebne ponude

POMLAĐIVANJE LICA TRETMANOM 3D FACE – pomlađivanje tri sloja kože uz pomoć četiri lasera

Redovna cijena: 670 EURA Cijena s popustom: 500 EURA

*GRATIS PRP maska za lice

*10% popusta na određene tretmane prilikom sljedećeg dolaska u Polikliniku

*10% popusta na kupnju proizvoda My Skin by dr. Kaliterna

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr