Sljepoočnica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Sljepoočnica

Korekcijom sljepoočnice osim podizanja obrve sprječavamo i opadanje lica jer taj dio regije drži cijelo lice. Pogotovo preveniramo i indirektno smanjujemo i bore oko očiju

Starenjem dolazi do gubitka potkožnog masnog tkiva što se posebno odražava na sljepoočnici. Posljedično dolazi i do spuštanja obrva, a na kraju i kapaka

Kako dolazi do udubljenja sljepoočnica?

Regija sljepoočnice je najzanemarivanije područje lica. Jedna od posljedica starenja je gubitak masnog tkiva, a time i spuštanje sljepoočnice. Gubitkom masnog tkiva, razvijaju se početne bore oko očiju te spuštaju obrve i lice.

Lice se počinje prvo spuštati upravo u području sljepoočnice. Stoga je izuzetno bitno dobro pregledati sljepoočnicu kako bi se odredilo je li potrebna nadoknada volumena jer tako učinkovito sprječavamo spuštanje cijelog lica. Žene često primjećuju kada podignu kosu, udubljenje na području sljepoočnica koje se može prikriti jedino spuštenom kosom. To je znak da je potrebna nadoknada volumena.

Također, brojne operacije kapaka su sasvim nepotrebne jer se zapravo radi o spuštanju obrva uslijed gubitka potkožnog masnog tkiva. Stoga je izrazito važna korekcija volumena u navedenom području.

Nakon tretmana oblikovanja sljepoočnice, većina klijenata navodi kako su im oči otvorenije zbog dizanja obrva, a bore oko očiju manje. To je zato što je lice jedna cjelina koju ako tretiramo na pravom mjestu, promjena je vidljiva na cijelom licu.

Koje tretmane primjenjujemo za podizanje sljepoočnica?

Prijenos masti

Iz trbuha se izvadi mast koja se nakon obrade ubrizga pod kožu sa svrhom nadoknade volumena. Efekt se vidi nakon nekoliko mjeseci i bolji je s vremenom. Većinom nema oporavka, a potreban je jedan tretman.

Dermalni fileri

Koristi se hijaluronska kiselina za nadoknadu volumena. Efekt se vidi odmah. Potreban je jedan tretman. Većinom nema oporavka.

Aptos niti

Uloga Aptos niti je mehaničko podizanje sljepoočnice te poticanje razvoja novog kolagena u svrhu nadoknade volumena. Potreban je jedan tretman pod lokalnom anestezijom. Efekt se vidi odmah i s vremenom je bolji.

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr