Nadlaktica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Nadlaktica

Danas se prednost uklanjanja viška kože nadlaktica daje neoperativnim metodama. Operacija danas ima mjesto samo kod jako izraženih promjena koje se ne mogu ukloniti neoperativnim metoda

Do nedavno većina tretmana za oblikovanje tijela nije bila predviđena ili pogodna za oblikovanje nadlaktica. Jedan od razloga tome je što se nije posvećivala tolika pažnja nadlakticama. Ako se podvrgnete raznim tretmanima za tijelo, a da pritom ne tretirate podlakticu, griješite.

nadlaktica
Kod nekih ljudi višak kože nadlaktica je velik problem jer ne uspijevaju zategnuti višak kože ili ukloniti masne naslage

Često je potrebno oboje korigirati. Stoga za te osobe nošenje kratkih rukava zbog estetskih razloga ne dolazi u obzir. Uglavnom se koristila operacija za oblikovanje nadlaktica, što nažalost uglavnom rezultira velikim ožiljcima, dugotrajnim oporavkom i naticanjem ruku. Operacija danas ima mjesto samo kod jako izraženih promjena koje se ne mogu ukloniti neoperativnim metoda. Danas, kada na raspolaganju imamo efikasne metode, iskoristimo ih kako bi opet nosili kratke rukave.

Radiovalovi

Metoda koristi elektromagnetsku energiju koja djeluje na molekule vode tako da ih okreće, pri čemu se oslobađa energija. Nastala energija uništava masne stanice koje izmokrimo, a vezivno tkivo se ošteti. To je znak organizmu da nastalo oštećenje popravi, pri čemu se stvara novo vezivno tkivo, a postojeće jača. Metoda služi za smanjivanje masnih naslaga i obujma uz zatezanje kože.

Potrebno je 6 tretmana, a razmaci između tretmana su 2 do 4 tjedna. Početni rezultati vide se obično nekoliko mjeseci nakon zadnjeg tretmana jer organizmu treba vremena da ukloni masne stanice i zategne kožu. Konačni rezultat vidljiv je 6 do 9 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Do tada se svakodnevno vide manja poboljšanja rezultata. Zbog usporenog metabolizma rezultati dolaze sporije. Nema oporavka.

Posebne ponude

POMLAĐIVANJE LICA TRETMANOM 3D FACE – pomlađivanje tri sloja kože uz pomoć četiri lasera

Redovna cijena: 670 EURA Cijena s popustom: 500 EURA

*GRATIS PRP maska za lice

*10% popusta na određene tretmane prilikom sljedećeg dolaska u Polikliniku

*10% popusta na kupnju proizvoda My Skin by dr. Kaliterna

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr