Nadlaktica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Nadlaktica

Danas se prednost uklanjanja viška kože nadlaktica daje neoperativnim metodama. Operacija danas ima mjesto samo kod jako izraženih promjena koje se ne mogu ukloniti neoperativnim metoda

Do nedavno većina tretmana za oblikovanje tijela nije bila predviđena ili pogodna za oblikovanje nadlaktica. Jedan od razloga tome je što se nije posvećivala tolika pažnja nadlakticama. Ukoliko se podvrgnete raznim tretmanima za tijelo, a da nadlakticu ne tretirate, radite pogrešku.

nadlaktica
Kod nekih ljudi višak kože nadlaktica je velik problem jer ne uspijevaju zategnuti višak kože ili ukloniti masne naslage

Često je potrebno oboje korigirati. Stoga za te osobe nošenje kratkih rukava zbog estetskih razloga ne dolazi u obzir. Uglavnom se koristila operacija za oblikovanje nadlaktica, što nažalost uglavnom rezultira velikim ožiljcima, dugotrajnim oporavkom i naticanjem ruku. Operacija danas ima mjesto samo kod jako izraženih promjena koje se ne mogu ukloniti neoperativnim metoda. Danas, kada na raspolaganju imamo efikasne metode, iskoristimo ih kako bi opet nosili kratke rukave.

Radiovalovi

Metoda koristi elektromagnetsku energiju koja djeluje na molekule vode tako da ih okreće, pri čemu se oslobađa energija. Nastala energija uništava masne stanice koje izmokrimo, a vezivno tkivo se ošteti. To je znak organizmu da nastalo oštećenje popravi, pri čemu se stvara novo vezivno tkivo, a postojeće jača. Metoda služi za smanjivanje masnih naslaga i obujma uz zatezanje kože.

Potrebno je 6 tretmana, a razmaci između tretmana su 2 do 4 tjedna. Početni rezultati vide se obično nekoliko mjeseci nakon zadnjeg tretmana jer organizmu treba vremena da ukloni masne stanice i zategne kožu. Konačni rezultat vidljiv je 6 do 9 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Do tada se svakodnevno vide manja poboljšanja rezultata. Zbog usporenog metabolizma rezultati dolaze sporije. Nema oporavka.

Lipostabil

Metoda koristi fosfatidilkolin, tvar od koje je izgrađena stanična membrana. Njena uloga je da razbije membranu masnih stanica i ubrza metabolizam. Koriste se najmanje igle kojima se fosfatidilkolin ubrizgava u kožu.

Potrebno je 1 do 3 tretmana, a razmak između tretmana je 5 do 8 tjedna. Osim smanjivanja obujma, metoda zateže kožu. Prosječno se po tretmanu obujam smanji 2 do 3 cm. Oporavak traje od 3 do 5 dana jer su moguće modrice i naticanje ruku.

Fat Dissolve

Metoda ima isti princip djelovanja kao lipostabil, ali koristi električnu energiju kojom se fosfatidilkolin ubacuje u kožu. Potrebno je 6 do 10 tretmana. Tjedno se radi 1 do 3 tretmana. Bez oporavka.

Karboterapija

Koristi se plin CO2 koji se malim iglama ubrizgava u cilju ubijanja masnih stanica i ubrzanja metabolizma. Ubodi nisu bolni, jedino za vrijeme ubrizgavanja plina može postojati manja nelagoda. Nema oporavka niti modrica. Potrebno je 6 do 12 tretmana ili 4 do 6 tretmana ako se kombinira s drugim metodama.

Video prikaz laserskog uklanjanja viška kože nadlaktice:

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr