Oblikovanje koljena | Lijepo oblikujte koljeno u Polidermi

Usluge

Koljena

Kod tretmana oblikovanja koljena obično se radi o smanjivanju masnih nakupina s unutarnje strane koljena i viška kože iznad koljena

Koljena su jedan od simbola ženstvenosti. Nažalost, većina tretmana daje ograničene rezultate kod oblikovanja koljena. Danas uspješno možete ukloniti celulit i zategnuti kožu na raznim mjestima, ali nažalost koljena, unatoč tretmanima i vježbanju, ostaju bolna točka koju prikrivamo. Osobito kada sjedimo prekriženih koljena, jer se tada nepravilnosti jače ističu.

koljena

Razlog tome jest što je cirkulacija u području koljena izrazito slaba te je posljedično metabolizam jako usporen. Temperatura kože na tome je mjestu često 1 do 2 °C niža u odnosu na okolnu kožu. Za početne je rezultate potrebno više vremena nego za oblikovanje tijela na ostalim mjestima. Za oko 30 dana često se vide početni rezultati koji se u narednih nekoliko mjeseci poboljšavaju. Slična je situacija kod unutrašnje strane bedara. Često su potrebne kombinacije više različitih tretmana za bolje rezultate.

Radiovalovi

Tretman koristi elektromagnetsku energiju, tj. moćne radiovalove za oblikovanje tijela. Elektromagnetska energija velikom brzinom mijenja smjer kretanja, što se odražava na molekulama vode koje okretanjem nastoje pratiti njezin smjer kretanja. Pri tome se oslobađa energija koja uništava masne stanice i oštećuje vezivno tkivo. Posljedično, masne stanice izmokrimo, a zbog oštećenja vezivnog tkiva organizam pojačano stvara novi kolagen dok postojeći jača. Time dolazi do oblikovanja kože u vidu zatezanja kože i smanjivanja masnih nakupina. Potrebno je 6 tretmana, a razmak između njih je 2 do 4 tjedna. Tretman podjednako djeluje na zatezanje kože i smanjivanje masnih nakupina. Oporavak nije potreban.

Video prikaz laserske lipolize koljena:

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr