Lip Lift tretman - Poliklinika Poliderma

Usluge

EndoLip – podizanje usana

Podizanje usana ne samo da pomlađuje, već omogućava oblikovanje i popunjavanje usana na način koji nije moguće postići dermalnim punjačima. EndoLip skraćuje i podiže gornju usnu te ujedno naglašava Kupidov luk

Pomoću optičke energije vratite svojim usnama prirodan i mladoliko ispunjen izgled kojim su nekad blistale! EndoLip/Lip Lift – inovativni zahvat koji podiže usnice nekirurškim putem

Tijekom starenja pojavljuje se posljedica gubitka volumena i povećanje razlike između gornjeg ruba usana i nosnih šupljina te dolazi do značajnog produljenja, što narušava estetiku lica. Donedavno se koristila operativna metoda koja se izvodila pod općom anestezijom kada bi se odrezao višak kože i smanjila udaljenost između usana i nosa, no takva operacija nosi određene rizike.

Kod žena tijekom godina dolazi do spuštanja usana pri čemu se povećava razmak između gornje usne i nosnica, što žene mogu smatrati narušavanjem fizičkog izgleda.

Jedina metoda koja je održavala taj prirodni izgled lica je ujedno i kirurški zahvat u kojem se izreže višak kože, oko 1 cm, a zatim zateže ostatak. No, zahvaljujući inovativnim tretmanima koji ne zahtjevaju rez ili vrijeme oporavka, problem možete riješiti u samo jednom bezbolnom tretmanu, a upravo takav tretman je pripremio i naš stručni medicinski tim Poliderme.

Lip Lift  poznat je i kao fraza za podizanja usana, a postoje razni zahvati kojima ga možemo postići.

Što je to EndoLip i kojim tretmanom omogućujemo njegov nastanak?

Do sada su postojali samo kirurški zahvati koji su služili prirodnom podizanju usana, no takvi tretmani zahtijevaju vrijeme oporavka i rezanje, što većina svakako želi izbjeći.

Nekima je prirođena dugačka gornja usna, no starenjem se gornja usna dodatno spušta. Podizanje usne ne samo da pomlađuje, već omogućava oblikovanje i popunjavanje usana na način koji nije moguće postići dermalnim punjačima.

“EndoLip skraćuje i podiže gornju usnu te ujedno i naglašava Kupidov luk.”

Endolift je najnovija laserska metoda oblikovanja lica i tijela koja oblikuje konture te istovremeno pruža jak efekt zatezanja kože. Kao rezultat, postiže se isključivo prirodan izgled pomoću laserskog vlakna koje se uvodi ispod kože pomoću optičke energije. Tom metodom potičemo jak razvoj novog kolagena i obnovu kože uz jak efekt pomlađivanja površine kože.

Vlakno se provlači kroz područje gornje usne i otvora nosnica kako bi se usred toplinske energije izazvalo podizanje usana i skratio razmak. Ovim putem postižemo rezultat kao i kod operativnog zahvata.

Zahvaljujući Endoliftu, metodi u kojoj se koristi lasersko vlakno debljine 300 mikrona (što je otprilike jedna trećina milimetra), pod lokalnom anestezijom se podigne usna te se vrati taj smanjen razmak između gornje usnice i nosa. Istovremeno se smanjuju bore nadusnice te se usne trajno oblikuju i, po želji, umjereno povećaju, što pruža stopostotno prirodan izgled lica. 

Prednosti Lip Lifta endolift tretmanom:

  • Potreban je samo jedan tretman koji je bezbolan 
  • Ne zahtijeva vrijeme oporavka
  • Koristi se lokalna anestezija za bolje rezultate
  • Oporavak je minimalan, jedan do dva dana, s minimalnim pojavljivanjem otoka 
  • Korištenjem lasera, ne pripada grupi kirurških metoda te ne zahtjeva šivanje
  • Nema uboda niti igala
  • Rezultat se vidi neposredno nakon tretmana, unutar prvih nekoliko tjedana te se poboljšavaju s vremenom
  • Rezultati su postojani od tri do pet godina 
  • Popravlja se struktura i kvaliteta kože usana te im se pruža prirodna crvenkasta nijansa, a istovremeno su nahranjene 
  • U jednom tretmanu pomlađujete usne, ublažavate bore i podižete usne nekirurškim zahvatom.

EndoLip je zahvat pomoću Endolifta koji predstavlja revoluciju estetske medicine upravo zbog tretiranja nekirurškim putem. Ako vas je zaintrigirala ova ideja zahvata, svoj termin rezervirajte već danas! Za više informacija o samom tretmanu kontaktirajte nas putem web stranice www.poliderma.hr ili telefonom na broj 01 4828 961. 

Posebne ponude

BLACK FRIDAY

Black Peel – dubinsko čišćenje kože

Cijena s popustom: 1.500 kn  

*20 % popusta na kremu po izboru 

 

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr