Zatezanje kože lica laserskom lipolizom – FACE ENDOLIFT

Usluge

Zatezanje i oblikovanje kože

Uslijed direktnog kontakta optičke energije s kolagenom, tretman ima najjače izražen efekt zatezanja i oblikovanja lica te predstavlja alternativu klasičnom face liftingu

Zatezanje lica je procedura podizanja i oblikovanja lica pomoću lasera (laserska lipoliza) koja optičkom energijom zagrijava potkožno tkivo. Uslijed efekta zagrijavanja, stvara se novi kolagen, jača postojeći te se snažno pomlađuje koža. Uslijed direktnog kontakta optičke energije s kolagenom, tretman Endolift ima najjače izražen efekt zatezanja i oblikovanja lica, te predstavlja alternativu klasičnom face liftingu. Za razliku od operacije, daje isključivo 100% prirodan izgled.

Zatezanje kože lica laserskom lipolizom - face endolift
Face Endolift istovremeno pomlađuje kožu iznutra i izvana što se ne može postići operacijom

Face Endolift

Princip tretmana se temelji na 100 % optičkoj energiji koja se primjenjuje ispod površine kože i ima najjači efekt pomlađivanja kože te podizanja i oblikovanja lica.

“Cilj je izazvati oštećenje vezivnog tkiva kako bi se stvorilo novo vezivno tkivo a postojeće ojačalo. Snažno potiče metabolizam stanica.”

Prikaz Endolift tretmana zatezanja kože

Tretman je 100% prirodan i daje samo 100% prirodan izgled lica. Cilj tretmana je podići i oblikovati lice uz snažan efekt pomlađivanja kože. Tretman potiče vlastiti organizam na pomlađivanje kože tj. oblikovanje lica, isključivo pomoću optičke energije koja potiče kožu da se sama pomladi.

Kako se izvodi tretman Face Endolift?

Tretman se radi u lokalnoj anesteziji te sam tretman nije bolan hiti neugodan. Pomoću posebne igle, tzv. kanile s optičkom energijom kontrolirano i ravnomjerno zagrijavamo potkožno masno tkivo što ima najjači efekt zatezanja, oblikovanja i pomlađivanja lica. Kanila se uvodi kroz sitnu rupicu, a tretira se područje lica od donje čeljusti prema vrhu jagodične kosti prema kosi.

Po želji se istovremeno može tretirati područje podbradka i vrata. Ne smije se tretirati područje vrećice ispod kuteva usana te kutevi usana kako se ne bi oštetio živac koji tu prolazi.

Video prikaz tretmana Face Endolift:

Tretman se izvodi u lokalnoj anesteziji. Prvo se injektira anestezija na mjesta gdje će se provesti kanila. Nakon toga se napravi sitna rupica za tzv. tumescentnu anesteziju koja se primjenjuje ispod kože.  Sam tretman ne boli. Dovoljan je svega 1 tretman. Efekt traje prosječno od 3 do 5 godina na više. Nije moguće točno procijeniti duljinu trajanja tretmana.

Za što se koristi Face Endolift?

Tretman se koristi za zatezanje, podizanje i oblikovanje lica pri čemu se ponovo formiraju konture lica. Naglašava se crta donje čeljusti, i konture lica koje su se izgubile. Ublažava se nazolabijalna bora te podočnjaci uslijed efekta odizanja te oblikovanja obraza.

“Cilj je zategnuti lice i smanjiti višak kože osobito u predjelu donje čeljusti.”

Po potrebi se može istovremeno tretirati i vrat s podbratkom. Ovo je najefikasniji tretman za vraćanje prijašnjeg oblika, tj. kontura lica.

Pogledajte rezultat tretmana:

Laserska lipoliza lica

Kome se savjetuje Face Endolift?

Savjetuje se osobama koje žele sačuvati mladolik i prirodan izgled a ne žele ići na operaciju. Posebno je pogodan za osobe koje imaju višak kože  ili težinu u donjem dijelu lica. Savjetuje se osobama sa spuštenim licem koje imaju umoran izgled lica. Savjetuje se od 40. godine na dalje iako se po potrebi, tj. po stanju lica, može uraditi i prije.

Osim Endolifta za zatezanje kože lica koriste se sljedeći tretmani:            

PIST Face

Uređaj PIST ispaljuje velikom brzinom tekućinu kroz kožu duboko u potkožno tkivo. Tekućina se ispod kože raspršuje u sitne kapljice koje oštećuju kolagen uz jak efekt modeliranja lica. Potreban je 1 do 3 tretmana. Po potrebi se prije tretmana nanosi anestetska krema. Oporavak može trajati od 1 do 2 dana. S vremenom je rezultat sve bolji.                                                                        

Aptos niti

Koriste se niti građene od kapronske i laktične kiseline koje mehanički postižu efekt podizanja lica, čime nadoknađuju volumen. Kako se niti razgrađuju dolazi do pojačanog stvaranja novog kolagena što dodatno nadoknađuje volumen. Dovoljan je jedan tretman pod lokalnom anestezijom, a oporavka većinom nema. Efekt traje od 2 do 3 godine. S vremenom rezultat je sve bolji. Aptos niti je idealno kombinirati s dermalnim filerima. Nakon postizanja efekta zatezanja kože uz pomoć Aptos niti, kada se uz njih koristi i dermalni filer, rezultati su znatno bolji i prirodniji, a dovoljna je manja količina filera.                                                          

RF lipoliza

Pod kožu se uvodi kanila koja kontrolirano dubinski zagrijava potkožno tkivo u svrhu zatezanja, pomlađivanja i oblikovanja. Dovoljan je jedan tretman pod lokalnom anestezijom. Većinom nema oporavka ili oporavak traje od jedan do dva dana. S vremenom su rezultati sve bolji.

Femi Tight

Pomoću optičke energije se dubinski i kontrolirano zagrijava potkožno tkivo. Tretman je kao ugodna topla masaža. Nije bolan i nema oporavka. Potreban je jedan do tri tretmana s razmakom od 7 do 30 dana. S vremenom je rezultat sve bolji.

Frakcijska plazma

Koristi se valjak s kojim se prelazi po površini kože pri čemu nastaju iskre sa svrhom oštećenja kože, što rezultira snažnim efektom oblikovanja, pomlađivanja i zatezanja kože. Oporavak je od 1 do 3 dana. Potreban je 1 do 3 tretmana. S vremenom je rezultat sve bolji.

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr