Korekcija donje čeljusti bez operacije - poliklinika Poliderma

Usluge

Korekcija donje čeljusti

Viškak kože u području donje čeljusti nastaje zbog gubitka potkožne masti što dovodi do padanja lica

Uslijed spuštanja lica zbog gubitka potkožne masti dolazi do padanja lica jer koža gubi svoju potporu. To se odražava viškom kože u području donje čeljusti te rub čeljusti više nije izražen. Ujedno dolazi do nagomilavanja potkožnog masnog tkiva u područje donje brade gdje prirodno ne bi trebala biti mast.

Niz nepravilnosti kože na licu, najčešće u vidu bora ili udubina, nastaje zbog napetosti mišića pri izvjesnim pokretima lica

Mišići u području brade s vremenom imaju pojačanu napetost, što doprinosi nizu nepravilnosti kože, najčešće u vidu bora ili udubina pri izvjesnim pokretima lica. Nekad bude zahvaćena cijela čeljust, a nekad samo pojedini dijelovi.

Ako je podbradak izražen savjetuje se ujedno i njegova korekcija kako bi rezultat bio što bolji. Kako bi se korigirala brada potrebno je voditi računa o svemu navedenom. Često bude udruženo više promjena, a najčešće imamo višak kože i masno tkivo. To je razlog zašto je potrebno koristiti kombinaciju metoda i tretmana. Nažalost, jednom metodom ili tretmanom ne možemo djelovati na sve uzroke.

Metode koje se koriste za korekciju donje čeljusti

Radiovalovi

Koristi se elektromagnetska energija koja izaziva topljenje masnog tkiva i zatezanje kože. Potrebno je 4 do 5 tretmana s razmakom od 2 do 4 tjedna između tretmana. Nije potreban oporavak nakon tretmana. Početni rezultati obično se vide nakon dva tretmana. Konačni rezultat se vidi 6 do 9 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Do tada se vide postupna poboljšanja. Razlog tome je što je organizmu potrebno izvjesno vrijeme da stvori novo tkivo.

Lipostabil

Koristi se fosfatidilkolin, tvar dobivena od soje, za razbijanje masnih stanica i zatezanje kože. Potrebno je 1 do 4 tretmana, a razmak između tretmana je 2 mjeseca. Rezultati se vide postupno nakon tretmana kroz period od nekoliko mjeseci. Nakon tretmana zaostaje prolazni otok i modrice koje prolaze uglavnom nakon 2 do 5 dana. Stoga morate računati s kojim danom oporavka nakon tretmana.

Punjači

Punjači su tvari koje mehanički ispunjavaju nepravilnost kože i potiču razvoj novog kolagena. Savjetuju se punjači koji ne daju trajne rezultate nego rezultate koji mogu trajati do 24 mjeseca, ovisno o vrsti punjača. Nakon tretmana moguć je manji otok i modrice koje prolaze za nekoliko dana. Uglavnom se može dan nakon tretmana ići na posao.

Botoks

Botoks djeluje na mišić tako da ga oslabi te radi lifting efekt čeljusti i dijela vrata ispod. Potrebno je 4 do 6 uboda, a potreban je svega jedan tretman. Rezultati traju 3 do 9 mjeseci. Nije potreban oporavak nakon tretmana. Po želji se može tretirati samo dio ispod kutova usana, za što su potrebna 2 uboda, a podižu se kutovi usana i time se uklanjaju bore na bradi pri pokretima lica. Druga je mogućnost kada se tretira cijela brada radi lifting efekta cijele čeljusti.

Saznajte više:

Sužavanje i oblikovanje donjeg dijela lica

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr