Korekcija donje čeljusti bez operacije - poliklinika Poliderma

Usluge

Donja čeljust

Viškak kože u području donje čeljusti nastaje zbog gubitka potkožne masti što dovodi do padanja lica

Uslijed spuštanja lica zbog gubitka potkožne masti dolazi do padanja lica jer koža gubi svoju potporu. To se odražava viškom kože u području donje čeljusti pa rub čeljusti više nije izražen. Ujedno dolazi i do nagomilavanja potkožnog masnog tkiva u područje donjeg dijela brade

Niz nepravilnosti kože na licu, najčešće u vidu bora ili udubina, nastaje zbog napetosti mišića pri izvjesnim pokretima lica


Lijepo oblikovana donja čeljust savršeno definira i naglašava konture lica. Gubitkom definicije donje čeljust lice više ne izgleda skladno. Uslijed starenja se gubi kontura donje čeljusti. Neke osobe imaju nasljednu sklonost pa rano gube konturu donje čeljusti.

Tijekom spuštanja kože lica, dodatno se gubi definicija donje čeljusti. Prije tretmana donje čeljusti važno je odrediti je li u pitanju višak kože, masno tkivo ili oboje. Nakon definiranja problema, određuje se tretman. Treba uzeti u obzir je li lice spušteno i u tom slučaju, kako ga podignuti. Ne smije se zanemariti spoj donje čeljusti s vratom jer je kod nekih ljudi jače izražen nabor kože na tom dijelu, što dodatno narušava konturu donje čeljusti.

Prije tretmana treba se promotriti donja čeljust sa svih strana i posebno je važno napraviti test sagibanja glave kako bi se vidjelo postoji li višak kože na spoju donje čeljusti s vratom. Po potrebi se istovremeno tretira i podbradak, kako bi se postigla skladnija linija donje čeljusti. Po potrebi, važno je ukloniti i vrećice ispod kuteva usana.

OBLIKOVANJE I ZATEZANJE DONJE ČELJUSTI

Endolift

Pod lokalnom anestezijom se laserskim vlaknom tanjim od 1 mm pomoću optičke energije zateže se višak kože za bolju definiciju čeljusti, a po potrebi se topi i mast. Dovoljan je jedan tretman, većinom bez oporavka. Rezultat je sve bolji s vremenom.

Laserska liposukcija

Radi se o istovjetnom tretmanu kao Endolift samo se liposukcijom vadi masno tkivo iz donje čeljusti za postizanje bolje definicije. Dovoljan je jedan tretman, većinom bez oporavka. S vremenom je rezultat još bolji.

PIST Face

Pomoću posebnog nastavka, velikom brzinom se ispaljujuje tekućina s aktivnim tvarima koja prolazi kroz kožu. Tekućina se ispod kože raspršuje u sitne kapljice koje oštećuju kolagen uz efekt zatezanja i oblikovanja donje  čeljusti. Potreban je 1 do 3 tretmana uz oporavak od jednog dana. Rezultat je bolji s vremenom.

RF lipoliza

Pomoću kanile se ispod kože pod lokalnom anestezijom kontrolirano zagrijava potkožno masno tkivo u svrhu zatezanja kože. Dovoljan je jedan tretman pod lokalnom anestezijom bez oporavka. Rezultat je bolji s vremenom.

Aptos niti

Nit mehanički zateže kožu, a kako se topi stvara se i novi kolagen koji dodatno učvršćuje kožu. Dovoljan je jedan tretman bez oporavka, a izvodi se pod lokalnom anestezijom.

RF subcizija

S kanilom se ispod kože kontrolirano zagrijava potkožno tkivo u svrhu zatezanja kože. Većinom nema potrebe za lokalnom anestezijom. Dovoljan je jedan tretman bez oporavka.

Peptidna terapija

Peptidi su građevni dio kože koji se unose kanilom ispod kože u svrhu nadoknade peptida koji se smanjuju starenjem. Peptidi potiču razvoj novog kolagena, što zateže donju čeljust i definira ju. Dovoljan je jedan tretman bez anestezije. Nema oporavka. Savjetuje se napraviti dva tretmana u razmaku od dva tjedna.

NADOKNADA VOLUMENA ZA NAGLAŠAVANJE DONJE ČELJUSTI

Prijenos masti

Pod lokalnom anestezijom se izvadi mast iz trbuha koja se nakon obrade ubrizgava pod kožu. Dovoljan je jedan tretman pod lokalnom anestezijom. Oporavak traje od 1 do 2 dana. Rezutat se vidi nakon par mjeseci te je sve bolji s vremenom.

Dermalni filer

U kožu se ubrizgava hijaluronska kiselina koja trenutno nadoknađuje volumen. Tretman se izvodi većinom kod muškaraca za naglašavanje muškog izgleda. Ključno je dobro definirati kut donje čejusti prema uhu. Dovoljan je jedan tretman bez oporavka. Anestezija nije uvijek nužna, odnosno daje se po potrebi.

UKLANJANJE VREĆICA ISPOD KUTEVA USANA

RF lipoliza

Pod lokalnom anestezijom, prolazimo kanilom ispod kože koja radiovalovima otapa vrećice ispod kuteva usna. Dovoljan je jedan tretman bez oporavka.

Endolift

Lasersko vlakno tanje od 1 mm pod kožom otapa vrećice ispod kuteva usana uz pomoć optičke energije. Dovoljan je jedan tretman pod lokalnom anestezijom. Većinom nema oporavka.

Enzimska terapija

S kanilom se ubrizga enzim lipaza koji otapa vrećice ispod kuteva usana, često iz prve. Ne treba anestezija i nema oporavka.

Peptidna terapija

S kanilom se ubrizgaju peptidi koji otopaju vrećice ispod kuteva usana. Potrebna su dva tretmana u razmaku od dva tjedna. Tretmani nisu bolni i ne zahtjevaju oporavak.

Posebne ponude

POMLAĐIVANJE LICA TRETMANOM 3D FACE – pomlađivanje tri sloja kože uz pomoć četiri lasera

Redovna cijena: 670 EURA Cijena s popustom: 500 EURA

*GRATIS PRP maska za lice

*10% popusta na određene tretmane prilikom sljedećeg dolaska u Polikliniku

*10% popusta na kupnju proizvoda My Skin by dr. Kaliterna

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr