Stražnjica | Tretmani oblikovanja stražnjice - Poliderma

Usluge

Stražnjica

Promijenili ste stil i način života i započeli s tjelesnom aktivnošću, ali ne uspijevate korigirati oblik stražnjice, što vas tjera u očaj. Nema mjesta za očajavanjem jer rješenje postoji

Zbog načina i stila života, sve manje imamo vremena za brigu o sebi. Svakodnevno se krećemo relacijom kuća-posao koristeći automobil. Sve se manje krećemo, a sve više sjedimo. Nekada smo više vremena odvajali za tjelovježbu i sportske aktivnosti. Vjerojatno vam je poznata ova priča koja ima i svoju drugu stranu. Jedna od posljedica ovakvog načina života je nakupljanje masnih nakupina i celulita na stražnjici i bokovima

stražnjica

Promijenili ste stil i način života i započeli s tjelesnom aktivnošću, ali ne uspijevate korigirati oblik stražnjice, što vas tjera u očaj. Nema razloga za očajavanje jer rješenje postoji. Zbog načina i stila života za brigu o sebi imamo sve manje vremena. Sve se manje krećemo, a sve više sjedimo na poslu. Nekada ste imali više vremena za sport. Posljedica svega ovoga je nakupljanje masnih nakupina i celulita na području stražnjice i bokova. Stražnjica se deformira, pri čemu koža postaje mlohava.

Što mogu korigirati tretmanima?

Često nakon tretmana stražnjica bude malo podignutija, ali to nije uvijek slučaj. Tretmanima možete preoblikovati stražnjicu, zategnuti kožu, ukloniti neravnine na površini kože poput raznih udubljenja, smanjiti strije, ukloniti masne naslage i celulit te poboljšati izgled kože koja podsjeća na narančinu koru.

Vaša stražnjica opet može poprimiti željenu formu kako bi vam odjeća ljepše i bolje stajala. Tretmani nisu svemoćni te se unatoč njima savjetuje s održavanjem zdravog stila života kao i prevencije kako se nebi dogodio povratak na staro. Važno je paziti na pravilnu ishranu, piti dovoljno vode i baviti se tjelesnom aktivnošću. Za što bolje rezultate za oblikovanje stražnjice, potrebno je ponekad kombinirati više tretmana.

Zašto je nužno vježbati?

Kada se uklone masne naslage i celulit, koža izgubi masno tkivo kao potporu. Vježbanjem razvijate mišiće koji podižu kožu, omogućuju idealnu figuru te daju oblik stražnjici. Vježbanje nije obavezno, ali se preporučuje za što bolje i dugotrajnije rezultate.

OBLIKOVANJE STRAŽNJICE

Pod oblikovanjem stražnjice mislimo na podizanje, naglašavanje i smanjivanje stražnice te uklanjanje celulita i narančine kore. Na temelju pregleda stražnjice i želje klijenata, određuje se vrsta tretmana. Za što bolji rezultat se savjetuje analizirati i tretirati i okolne regije: banana fold, područje jahaćih hlača, područje kukova, spoj stražnjice i slabinskog dijela.

Endolift

Pomoću laserskog vlakna tanjeg od 1 mm pod lokalnom anestezijom se uz pomoću optičke energije otapa celulit, stvarajući novi kolagen uz jaki efekt oblikovanja i podizanja stražnjice. Dovoljan je samo jedan tretman, a oporavka većinom nema, kao ni modrica. Rezultat je sve bolji s vremenom. Ovo je najefikasnija metoda oblikovanja stražnjice i jedina metoda koja podiže stražnjicu nekoliko centimetara.

RF lipoliza

Pomoću kanile ispod kože pod lokalnom anestezijom se radiovalovima topi celulit, stvara novi kolagen uz jak efekt oblikovanja i podizanja stražnjice. Dovoljan je samo jedan tretman bez oporavka. Nema modrica.

Laserska liposukcija                          

Sve je istovjetno kao kod Endolifta, samo se istovremeno radi i liposukcija sa svrhom smanjenja i oblikovanja stražnjice.

Body Smooth

Neodimium YAG laserom dubinski zagrijavamo potkožno masno tkivo pomoću optičke energije. Tretman ne boli i nema oporavka. Potrebna su četiri tretmana u razmaku od 2 do 4 tjedna, a rezultat je sve bolji s vremenom. Svrha tretmana je topljenje celulita uz poticanje razvoja novog kolagena, što oblikuje stražnjicu.

Delinea

Kombinacijom infracrvene energije s električnom strujom topi se celulit uz jačanje mišića. Potrebno je 4 do 6 tretmana s razmakom od 7 do 20 dana između tretmana. Tretman nije bolan i nema oporavka. S vremenom su rezultati sve bolji.

Femi Tight

Koristimo CO2 laser kako bismo dubinski, kontrolirano zagrijali područje duboko ispod kože u svrhu oblikovanja stražnjice. Tretman je poput ugodne i tople masaže bez oporavka. Potrebno je 1 do 4 tretmana u razmaku od 14 do 30 dana. S vremenom su rezultati tretmana sve bolji.

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr