Stražnjica | Tretmani oblikovanja stražnjice - Poliderma

Usluge

Stražnjica

Promijenili ste stil i način života i započeli s tjelesnom aktivnošću, ali ne uspijevate korigirati oblik stražnjice, što vas baca u očaj. Nema mjesta za očajem jer pomoć postoji

Zbog načina i stila života za brigu o sebi imamo sve manje vremena. Obično se krećemo na relaciji kuća i posao, koristeći auto. Sve se manje krećemo, a sve više sjedimo na poslu. Tijekom trudnoće ste morali mirovati, a poslije poroda cijelo vaše vrijeme zaokuplja dijete. Prije je bilo vremena za sport, a sada kada dođete doma nije vam ni do čega. Vjerojatno vam je poznata ova priča koja ima i svoju drugu stranu. Posljedica svega ovoga je nakupljanje masnih nakupina i celulita u području stražnjice i bokova. Stražnjica se deformira, pri čemu koža postaje mlohava.

stražnjica

Uloga stražnjice

Stražnjica je jedan od važnijih ženskih atributa privlačnosti. Od davnina simbolizira plodnost, primjerice, postoje brojne skulpture iz prošlosti koje prikazuju naglašenu stražnjicu. Od srednjeg se vijeka ženske obline prikazuju kao poželjan znak privlačnosti i majčinstva.

Danas u brojnim kulturama, kao što su afrička ili brazilska, žena nije privlačna ako nema veću stražnjicu. U Brazilu se čak rade operacije povećanja stražnjice umetanjem silikonskih umetaka. Dok jedne žene muku muče kako smanjiti stražnjicu, druge ju nastoje pod svaku cijenu povećati.

Što mogu korigirati tretmanima?

Nije realno očekivati podizanje stražnjice, jer tretmani nisu predviđeni dio. Često nakon tretmana stražnjica bude nešto podignuta, ali to nije uvijek slučaj. Tretmanima možete preoblikovati stražnjicu, zategnuti kožu, ukloniti neravnine kože na površini, poput udubljenja, smanjiti strije, ukloniti masne naslage i celulit te izgled kože koja podsjeća na narančinu koru.

Vaša stražnjica opet može poprimiti željenu formu a da vam odjeća ljepše i bolje stoji. Tretmani nisu svemoćni te se unatoč njima savjetuje provoditi zdrav stil života kao prevenciju povratka na staro. Potrebno je paziti na prehranu, piti dovoljno vode i baviti se tjelesnom aktivnošću. Za što bolje rezultate potrebno je ponekad kombinirati više metoda.

Zašto je potrebno vježbati?

Kada se uklone masne naslage i celulit, koža izgubi masno tkivo kao potporu. Vježbanjem razvijate mišiće koji sada podižu kožu i daju idealnu figuru te oblik stražnjice. Vježbanje nije obavezno, ali se preporuča za što bolje i dugotrajnije rezultate.

Što poduzeti ako je stražnjica jače spuštena ili deformirana?

Tada preostaje kirurška korekcija, najčešće pomoću implantata koji se umeću te podižu stražnjicu i daju joj novi oblik. Po potrebi se vrši liposukcija. U tom slučaju treba se javiti plastičnom kirurgu.

TRETMANI ZA OBLIKOVANJE STRAŽNJICE

Frakcijski neablativni laser

Strije koje ste dobili tijekom rasta, debljanja ili trudnoće sada možete gotovo u cijelosti smanjiti. Nažalost, strije nije moguće u potpunosti ukloniti, ali se mogu znatno smanjiti. Ovo je tretman smanjivanja strija, ali nije za povratak boje kože. Nema oporavka, a potrebno je 1 do 3 tretmana.

Frakcijski radiovalovi

Metoda pomoću elektromagnetske energije izaziva mikroskopska oštećenja ispod površine kože koja se izbacuju van te nadomještaju novim tkivom. Rezultat je da su strije manje, a koža zategnutija i bolje kvalitete. Potrebno je 1 do 3 tretmana, a nema oporavka.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

Laserska epilacija s popustima od 200 do 2.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr