Tretman matičnim stanicama - Poliklinika Poliderma

Usluge

Tretman matičnim stanicama

Uloga matičnih stanica je da sve vrste oštećenja kože korigiraju, uklanjaju te zamjene oštećeno novim tkivom – ako je oštećena koža ili kost, matične stanice imaju moć obnove i rasta novog tkiva

Matične stanice su osnovne stanice koje se nalaze u malim koncentracijama u krvi, pupkovini, koštanoj srži i masnom tkivu. Najbogatija koncentracija matičnih stanica upravo se nalazi u masnom tkivu.

Još nitko nije pronašao izvor vječne mladosti, a matične stanice su najbliže tome. Pomoću matičnih stanica, stanice se biološki pomlađuju od 10 do 15 godina.

Uloga matičnih stanica je da korigiraju sve vrste oštećenja kože, uklanjaju oštećenja i zamjenjuju oštećeno tkivo novim tkivom – ako je oštećena koža ili kost, matične stanice imaju moć obnove i rasta novog tkiva. One imaju neizmjernu ulogu ne samo u estetici, već i u liječenju brojnih oštećenja i bolesti kože.

Izdvajanje matičnih stanica iz masnog tkiva možemo postići složenijim uređajima ili uređajima za centrifugiranje. Jednom kada izdvojimo matične stanice iz masnog tkiva, one se mogu aplicirati:

  • direktno na mjesto ozljede,
  • intravenoznim putem,
  • lokalnim putem u svrhu pomlađivanja lica i ublažavanja ožiljaka.

“Matične stanice moguće je primijeniti samostalno, u kombinaciji s masnim tkivom ili pomiješane s masnim tkivom i vlastitom krvi.”

Starenjem stanice kože sve slabije rade što rezultira starenjem kože. Kako bi najefikasnije usporili starenje, potrebno je djelovati na same stanice. Matične stanice najefikasnije pomlađuju stanice. To je razlog zašto matične stanice najefikasnije pomlađuju i kožu. S matičnim stanicama dobivate potpuno novu kožu

Tretmanom matičnim stanicama najbolje zamrzavamo vrijeme ili usporavamo starenje. Dugoročno gledajući, matične stanice su najbolja opcija za dugotrajan mladolik i prirodan izgled kože. Koža nije tako suha i osjetljiva. Matične stanice su najbolje od najboljeg za pomlađivanje i obnovu kože.

Kako izgleda tretman?

Nakon vađenja masnog tkiva iz trbuha, mast se obrađuje u posebnom uređaju i zatim ubrizgava u kožu. Tretman se radi pod lokalnom anestezijom, oporavka uglavnom nema. Moguća je pojava blagog crvenila. Za tretman se mogu koristiti čiste matične stanice ili se mogu pomiješati s nanofatom ili masnim tkivom. Za bolji rezultat, savjetuje se kožu lica oštetiti abrazijom ili Endoliftom jer se tako postiže znatno bolji rezultat.

Učinak tretmana traje oko 5 godina. Dovoljan je samo jedan tretman, a rezultati nisu vidljivi odmah već se tijekom vremena poboljšavaju. Uz fantastične rezultate pomlađivanja, matične stanice pružaju vrhunske rezultate u obnovi kože.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

HIFU Body (donji dio trbuha i jahaće hlače) + injekcija lipaze + losion Cellumorphic

Redovna cijena: 7.000 kn Cijena posebne ponude: 4.500 kn

 

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr