Oblikovanje prijenosom masti - Poliklinika Poliderma

Usluge

Oblikovanje prijenosom masti

Prijenos masti se prvenstveno koristi za oblikovanje lica, korekciju podočnjaka, korekciju ožiljaka i deformacija te oblikovanja grudi i mnoge druge primjene

Pojedinci imaju iskrivljeno mišljenje o masti, misleći kako je mast tkivo s jako malo aktivnosti koje nema nikakvu značajniju ulogu. Zapravo se tek od nedavno počinje naslućivati važnost masnoga tkiva

Nismo niti svjesni koliko je masno tkivo važno i koliko je aktivno u procesu metabolizma te koliko se bitnih procesa odigrava u samom masnom tkivu. Možemo reći da smo na početku otkrivanja kolika je važnost masti u našem tijelu.

Već se dulji niz godina u estetske svrhe uspješno koristi prijenos masnog tkiva koji trenutno daje i najbolje moguće rezultate u oblikovanju i korekciji određenih dijelova tijela.

Prijenos masti se prvenstveno koristi za oblikovanje lica, korekciju podočnjaka, korekciju ožiljaka i deformacija te oblikovanje grudi i mnoge druge primjene.

Postupak prijenosa masti

Nakon što se pacijentu aplicira lokalna anestezija, iz mjesta gdje postoji višak masnog tkiva koje ne želimo, ukloni se masno tkivo pomoću šprice. To je najčešće iz područja trbuha, slabina, bokova, kukova, koljena ili prepona. Zatim se masno tkivo pripremi, pročisti i ubrizga pomoću dugih igala – kanila na mjesto gdje je to potrebno. Tretman se izvodi pod lokalnom anstezijom. Većinom je potreban jedan tretman, no po potrebi se može dodati još masnog tkiva.

Razlog je sljedeći, rezultat se ne vidi odmah, nego tek nakon nekoliko mjeseci. Naime, potrebno je neko vrijeme kako bi se masno tkivo aktiviralo i kako bi razultati bili vidljivi. Preporučljivo je prenijeti manje masnog tkiva jer ako se u početku aplicira previše, dosta smo ograničeni kako višak ukloniti.

Kada se masno tkivo pravilno primjeni i očisti, onda su rezultati dugotrajni. Ne možemo reći doživotni, ali dugotrajni.

Više se ne koristi centrifuga za obradu masnoga tkiva jer se dešavalo nastajanje kalcifikacija. Tako da je to zapravo zastarjela metoda.

Ubrizgavanjem masnog tkiva:

  • nadoknađuje se volumen
  • popravlja se struktura i kvaliteta kože
  • ublažavaju se bore, pore i ožiljci
  • ublažavaju se hiperpigmentacije.

Prijenos masnog tkiva je nešto najbolje što možemo napraviti za našu kožu. Možemo reći kako je masno tkivo najbolji i najkvalitetniji filer.

“Ako želite isključivo prirodni oblik lica, onda je upravo masno tkivo najbolja opcija za vas jer se rezultati vide postupno.”

Nakon tretmana s prijenosom masti neće biti izgledno da ste bili na estetskom tretman lica, već ćete izgledati svježe i odmorno, a tajna dobrog izgleda ostaje vaša.

Masno tkivo nam vraća izgled najsličniji onom pet do deset godina unazad i na najbolji način zadržava i usporava starenje s ciljem zadržavanja prirodnog izgleda lica.

Kada se ubrizga masno tkivo, može se pojaviti manji otok, rjeđe manja modrica, ali u pravilu nema duljeg oporavka niti traume. Masno se tkivo može ubrizgavati samo ili se može pomiješati s faktorima rasta uz pomoć metode PRP. Najbolja je opcija kada se istovremeno ubrizgavaju masne stanice s matičnim stanicama iz masnoga tkiva.

Na taj način će te dobiti znatno kvalitetniji i bolji oblik lica.

“Ne postoji metoda koja može tako lijepo konfigurirati i oblikovati konture lica kao što je masno tkivo.”

Ono se može aplicirati na bilo kojem dijelu tijela kojem je potrebno i na licu. Možemo reći da je prijenos masti vrhunac moderne estetske medicine u svrhu pomlađivanja i prevencije starenja. Ne postoji tkivo ili supstrat koji može tako popraviti oštećenja kože, strukturu i kvalitetu zadebljanja kože.

Ono što vam svakako možemo preporučiti kao najbolju soluciju za vašu kožu je tretman prijenosa masti!

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr