Oblikovanje leđa - Poliklinika Poliderma

Usluge

Leđa

U tretmanima za korigiranje viška na leđima, obično se radi o korekciji viška kože i masnih nakupina koje se ne mogu ukloniti vježbom ili dijetom

Sve donedavno, bili smo prilično ograničeni radi ne mogućnosti postizanja boljih rezultata u tretmanu oblikovanja leđa, jer nismo imali efikasne tretmane. U pojedinim haljinama nikako se ne mogu sakriti “izdajničke” masne nakupine. Liposukcija se u tretiranju leđa ne savjetuje jer nije problem u masnim nakupinama, već u višku kože koji treba zategnuti, a klasična liposukcija ne zateže kožu. Operacije zbog mogućnosti nastanka ožiljka ne dolaze u obzir kao ni injekcije za lipolizu, jer ne zatežu kožu.

Oblikovanje leđa
Najveću novost u tretmanima oblikovanja leđa čine tzv. minimalno invazivni tretmani

Veliki napredak je bio dolazak uređaja Venus Legacy MedContour platforme, no i ti tretmani imaju svoje limite vezano za rezultate. Također, navedeni tretmani nisu predviđeni za tretiranje donjeg djela leđa, osobito iznad stražnjice. Tretmane oblikovanja leđa možemo podijeliti na:

  • gornji dio – područje oko lopatice i ispod nje
  • donji dio – same slabine i dio iznad stražnjice.

Najveću novost u tretmanima oblikovanja leđa čine tzv. minimalno invazivni tretmani u kojima se koristi posebna igla, tzv. kanila, koja kontrolirano zagrijava ispod kože u svrhu zatezanja i oblikovanje kože.
Istovremeno se radi lipoliza (trajno uništenje masnih stanica) a oslobođene masne kiseline se izmokre.

Laseri koriste optičku energiju i radiovalove. Potreban je samo jedan tretman koji je bezbolan, a izvodi se u lokalnoj anesteziji. Modrica uglavnom nema ili traju oko par dana. Nije potrebno strogo mirovanje nakon tretmana. Početni rezultati se vide za približno 30 dana, vremenom postaju sve bolji jer proces zatezanja kože traje oko 12 mjeseci. Rezultati su trajni. Cilj tretmana je lijepo oblikovati konture leđa, posebno u donjem dijelu, što naglašava ženstvenost. Ovaj tretman omogućava da vam svaka haljina koju nosite savršeno stoji i da se tako osjećate.

Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

Laserska epilacija s popustima od 200 do 2.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr