Mezoterapija - Poliklinika Poliderma

Usluge

Mezoterapija

Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, aminokiseline i ostale aktivne tvari ubrizgavaju direktno u srednji sloj kože – mezodermu. Uloga mezoterapije nije fokusirana na podizanju lica i uklanjanju bora već na zadebljanju kože i očuvanje mladolikog izgleda

Mezoterapija je tretman star više od 80 godina koji je nastao u Francuskoj, a temelji se na nanošenju raznih tvari u kožu u svrhu pomlađivanja, prevencije starenja i popravljanja strukture i kvalitete kože. Ovisno o stanju kože i potrebama, određuje se vrsta mezoterapije, tj. koji će se sastojci ubrizgavati u kožu.

Mezoterapija je nekirurška tehnika koja koristi mikroinjekcijeza ubrizgavanje tvari poput biljnih ekstrakata, vitamina i ostalih sastojaka u potkožno tkivo.

Tretman mezoterapijom

Postoji nekoliko postupaka koji vam zapravo mogu pomoći pri ublažavanju već postojećih bora i prevenciji utjecaja starenja na kožu, a jedan od najpopularnijih načina je upravo mezoterapija, postupak koji pruža zatezanje i pomlađivanje vaše kože.

Mezoterapija se može koristiti pomoću Dermarollera koji izaziva mikroskopska oštećenja, u koja se apliciraju određene tvari prodiranjem kroz kožu.


Vrhunske rezultate pruža i uređaj Dermafrac koji je ujedno i bezbolan.
Druga opcija mezoterapije je korištenje uređaja Mesopen koji također stvara mikroskopska oštećenja nakon čega se ručno apliciraju tvari. Postoji i uređaj Mesogun, ”pištolj” koji kontrolirano, na svaku dubinu, iglicama ubrizgava određene tvari.

“Mezoterapijom se mogu tretirati gotovo svi dijelovi tijela. Postupak uključuje višestruke lokalne mikroinjekcije kako bi se postigao maksimalni rezultat.”

Postoje brojne mogućnosti koje se mogu koristiti u svrhu mezoterapije. Smatramo da je najefikasnija mezoterapija upravo vlastitim matičnim stanicama pomoću Nanofata (usitnjene masti). Također, neki od sastojaka koji se mogu koristiti su vitamin C, faktori rasta, hijaluron i sl.

Mezoterapija se sugerira ženama krajem 20-ih godina u svrhu prevencije starenja, održavanja svježine i mladolikosti lica kako bi se popravila struktura i kvaliteta kože.

Tretmani su individualizirani, prilagođeni klijentima i željama. Za efekt koji se želi postići, biraju se i prilagođavaju sastojci. Sami kokteli određuju se prema određenim protokolima.Posebne ponude

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

Laserska epilacija s popustima od 200 do 2.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr