Mezoterapija serumima - Poliklinika Poliderma

Usluge

Mezoterapija serumima

Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, aminokiseline i ostale aktivne tvari ubrizgavaju direktno u srednji sloj kože – mezodermu. Uloga mezoterapije nije fokusirana na podizanju lica i uklanjanju bora već na zadebljanju kože i očuvanje mladolikog izgleda

Mezoterapija je tretman star više od 80 godina koji je nastao u Francuskoj, a temelji se na nanošenju raznih tvari u kožu u svrhu pomlađivanja, prevencije starenja i popravljanja strukture i kvalitete kože. Ovisno o stanju kože i potrebama, određuje se vrsta mezoterapije, tj. koji će se sastojci ubrizgavati u kožu.

Mezoterapija je nekirurška tehnika koja koristi mikroinjekcije za ubrizgavanje revitalizirajućih tvari poput biljnih ekstrakata, vitamina i drugih sastojaka u u gornje slojeve kože.

 

Mezoterapija je unos aktivnih tvari kroz kožu putem injekcija, oštećenja kože ili pomoću energije: strujom ili ultrazvukom.

“Svrha mezoterapije je prevencija starenja uz pomlađivanje lica s osvježenjem kože.

Mezoterapija neće ukloniti bore niti podignuti lice, ali će znatno popraviti izgled i kvalitetu kože te usporiti starenje.

U mezoterapiji se koriste razne aktivne tvari. Najčešće koristimo ovisno o stanju kože: PRP, hijaluronsku kiselinu, peptide, egzosome i faktore rasta. Za unos aktivnih tvari koristimo Skin Pen za abraziju, Mesogun i najtanje iglice. Prema stanju i potrebama kože određujemo vrstu aktivnih tvari i način unosa. Tretman se radi pod lokalnom anestezijom. Oporavak traje od 1 do 3 dana. S mezoterapijom je idealno započeti nakon 30 te godine u svrhu prevencije starenja.


Vrhunske rezultate pruža i uređaj Dermafrac koji je ujedno i bezbolan.
Druga opcija mezoterapije je korištenje uređaja Mesopen koji također stvara mikroskopska oštećenja nakon čega se ručno apliciraju tvari. Postoji i uređaj Mesogun, ”pištolj” koji kontrolirano, na svaku dubinu, iglicama ubrizgava određene tvari.

“Mezoterapijom se mogu tretirati gotovo svi dijelovi tijela. Postupak uključuje višestruke lokalne mikroinjekcije kako bi se postigao maksimalni rezultat.”

Postoje brojne mogućnosti koje se mogu koristiti u svrhu mezoterapije. Smatramo da je najefikasnija mezoterapija upravo vlastitim matičnim stanicama pomoću Nanofata (usitnjene masti). Također, neki od sastojaka koji se mogu koristiti su vitamin C, faktori rasta, hijaluron i sl.

Mezoterapija se sugerira ženama krajem 20-ih godina u svrhu prevencije starenja, održavanja svježine i mladolikosti lica kako bi se popravila struktura i kvaliteta kože.

Tretmani su individualizirani, prilagođeni klijentima i željama. Za efekt koji se želi postići, biraju se i prilagođavaju sastojci. Sami kokteli određuju se prema određenim protokolima.Posebne ponude

POMLAĐIVANJE LICA TRETMANOM 3D FACE – pomlađivanje tri sloja kože uz pomoć četiri lasera

Redovna cijena: 670 EURA Cijena s popustom: 500 EURA

*GRATIS PRP maska za lice

*10% popusta na određene tretmane prilikom sljedećeg dolaska u Polikliniku

*10% popusta na kupnju proizvoda My Skin by dr. Kaliterna

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr