Obrve - Poliklinika Poliderma

Usluge

Obrve

Podizanjem i korekcijom obrva, oči su naglašenije, otvorenije i istaknutije

Koža oko obrva, čela i sljepoočnice gubi elastičnost u kasnim tridesetima. Zbog utjecaja gravitacije, koža se počinje opuštati što uzrokuje spuštanje obrva, stvaranje horizontalnih bora na čelu i vertikalnih bora između obrva. Lice izgleda umorno, ljutito ili tužno

Kako dolazi do spuštanja obrva?

Obrve se prilikom starenja počinju spuštati te dolazi do gubitka masnog tkiva i smanjenja lubanje, što uzrokuje višak kože. S vremenom, zbog slabosti vezivnog tkiva i gubitka potkožnog masnog tkiva, u sljepoočnoj regiji dolazi do spuštanja obrva.

Prije tretmana oblikovanja obrva potrebno je odrediti radi li se istovremeno o gubitku potkožnog masnog tkiva i slabosti vezivnog tkiva, a postoji i mogućnost da su oba problema izražena. 

Kako bismo oblikovali i naglasili obrve, potrebno je utvrditi radi li se o:

  • gubitku volumena 
  • spuštenosti.

Koje tretmane primjenjujemo u svrhu oblikovanja obrva?

Starenjem dolazi do smanjivanja lubanje i gubitka masnog tkiva pri čemu nastaje višak kože. Uslijed toga dolazi do padanja obrva i posljedično do spuštana kapaka. Oči izgledaju zatvoreno i često treba podizati glavu, kako bi se moglo bolje vidjeti. Za dobivanje najboljih rezultata, potrebno je odrediti tretman prema stanju te ponekad i kombinirati tretmane. Cilj tretmana je nadoknaditi volumen pri čemu dolazi do podizanja obrva. Oči odmah budu otvorenije i vid je nesmetan.

Aptos niti

Aptos niti imaju ulogu mehaničkog podizanja obrva i poticanje razvoja novog kolagena sa svrhom nadoknade volumena. Većinom je dovoljan jedan tretman pod lokalnom anestezijom. Tijekom tretmana može nastati modrica, koja može potrajati oko 3 do 5 dana. Efekt se vidi odmah i sve bolji je s vremenom. Ovaj tretman je jako popularan i još se naziva Fox ili Cat Eyes.

“Podizanjem i korekcijom obrva oči su automatski naglašenije, otvorenije i istaknutije.”

Dermalni filer

Koristi se hijaluronska kiselina koja je građevni sastojak kože. Cilj tretmana je nadoknađivanje volumena, s efektom podizanja obrve. Dovoljan je jedan tretman pod lokalnom anestezijom. Efekt je vidljiv odmah. Većinom nema oporavka, a modrice su vrlo rijetke.

Botoks

Uloga botoksa je opuštanje mišića, pri čemu dolazi do podizanja vanjskog dijela obrva. Efekt se vidi za 3 do 5 dana. Ovaj tretman je učinkovit samo ako se ne radi o gubitku volumena. Nema oporavka nakon tretmana.

HIFU Face

Pomoću ultrazvučne energije se postiže mikroskopsko oštećenje kože u svrhu razvoja novog kolagena i podizanja obrve. Potreban je 1 tretman. Nema oporavka, a početni efekt je vidljiv za par tjedana i sve je bolji s vremenom.

Face Endolift

Pod kožu se pod lokalnom anestezijom uvede lasersko vlakno debljine 1/5 ili 1/3 mm. Pomoću optičke energije, oštećuje se kolagen i stvara novi kolagen uz jak efekt dizanja obrva. Potreban je jedan tretman i nema oporavka. Početni efekt se vidi nakon nekoliko tjedana i bolji je s vremenom. Ovaj tretman se savjetuje za tretiranje viška kože.

Prijenos masti

Iz trbuha se pod lokalnom anestezijom izvadi masno tkivo koje se, nakon obrade, ubrizga pod kožu. Cilj tretmana je nadoknada volumena. Većinom je potreban jedan tretman, a početni efekt se vidi nakon nekoliko tjedana i sve je bolji s vremenom. Većinom nema oporavka.

Renuvion

Renuvion je uređaj koji koristi plazmu, četvrti oblik energije, u obliku iskre. Ispod kože plazma oštećuje kolagen pri čemu nastaje jak efekt podizanja obrve. Tretman se radi pod lokalnom anestezijom i dovoljan je jedan. Oporavak može trajati jedan do dva dana. Početni rezultat se vidi nakon nekoliko tjedana s vremenom je sve bolji.

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr