Čelo - Poliklinika Poliderma

Usluge

Čelo

Starenjem se smanjuje kolagen čime dolazi do stvaranja viška kože i opuštanja čela. Potrebno ga je korigirati tretmanima podizanja

Podizanje čela služi kako bi se poboljšao položaj i oblik spuštenih i visećih obrva i kontura čela. Smanjuju se nabori na čelu, posebice oni između obrva. Rezultat je odmorniji i mladolikiji izgled

Kako starimo, lubanja se lagano smanjuje pri čemu nastaje višak kože koji potiče razvoj bora i dolazi do padanja razine čela, što rezultira umornim izgledom. Dodatno, starenjem se smanjuje kolagen čime dolazi do stvaranja viška kože i opuštanja čela. Potrebno ga je korigirati tretmanima za podizanja čela, kako bi se poboljšao položaj i oblik spuštenih i visećih obrva i kontura kože čela, smanjili nabori na čelu, posebice oni između obrva. Rezultat je odmorniji i mladolikiji izgled.

Ako je pak riječ o borama na čelu koje su najčešće mimičke bore nastale kretnjama mišića te se zbog brojnih kretnji na prijelazima i između slojeva mišića oštećuje vezivno tkivo, koristimo drugi pristup.

Stoga, prije odabira tretmana za čelo, trebamo odrediti problematiku koju želimo tretirati: bore, višak kože ili kombinacija. Ako se ne zategne tj. ne podigne koža čela, botoks će slabije djelovati. Dizanjem kože čela dolazi do smanjivanja bora, botoks bolje djeluje i daje puno bolji rezultat.

Kako bi se bore na čelu ublažile, potrebno je djelovati na mišić. Botoks je metoda smanjivanja bora na čelu jer najučinkovitije djeluje na mišić, zbog praktičnosti i jer nema ozbiljnih komplikacija.

KOJIM TRETMANIMA POSTIŽEMO ZATEZANJE KOŽE I KOREKCIJU BORA NA ČELU?

HIFU Face

Uz pomoć ultrazvučne energije koža se mikroskopski oštećuje, što potiče obnovu kolagena uz jak efekt zatezanja i dizanja kože. Tretman nije bolan i većinom je dovoljan jedan tretman. Prvi rezultat se vidi odmah nakon tretmana, a bolji je s vremenom. Ujedno dolazi i do podizanja obrva.

PIST

Uređaj PIST pomoću posebnog nastavka u obliku pištolja, velikom brzinom ispaljuje tekućinu s aktivnim sastojcima kroz kožu, u svrhu oštećenja kolagena. To se izvodi s namjerom poticanja razvoja novog kolagena uz efekt podizanja kože. Tretman možemo usporediti s ubodom sitne iglice. Prosječno su potrebna 1 do 2 tretmana u razmaku od nekoliko mjeseci. Oporavak nakon tretmana je oko 1 do 2 dana.

Aptos niti

Kod tretmana Aptos nitima koriste se kapronska i laktična kiselina koje uz efekt dizanja kože potiču i razvoj novog kolagena te tako dodatno smanjuju bore. Tretman se izvodi pod lokalnom anestezijom. Efekt tretmana je vidljiv odmah, a sve bolji je s vremenom. Dovoljan je jedan tretman. Aptos niti je idealno kombinirati s botoksom, prije samog tretmana Aptos nitima.

Dermalni filer

Pomoću kanile se u kožu ubrizgava hijaluronska kiselina, koja nadoknađuje volumen i tako podiže čelo. Dovoljan je 1 tretman, bez oporavka.

Peptidna terapija

Peptidi su bjelančevine koje izgrađuju kožu. Starenjem se peptidi gube. Cilj tretmana je nadoknaditi gubitak peptida koji potiču razvoj kolagena i tako smanjuju bore. Nadoknadom peptida, dolazi do efekta podizanja čela. Potrebna je 1 do 2 tretmana, u razmaku od nekoliko tjedana.

Frakcijska plazma

Uređaj koristi frakcijsku plazmu kojom zateže kožu i podiže čelo. Tretman se koristi za prevenciju bora, ublažavanje manjih bora na čelu i za podizanje čela. Prije tretmana, anestetska krema se nanosi lokalno. Većinom je dovoljan 1 tretman. Oporavka nema ili je minimalan. Crvenilo nakon tretmana se može prikriti puderom. Rezultat je sve bolji s vremenom.

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr