Obrazi | Podizanje i korekcija obraza - Poliklinika Poliderma

Usluge

Obrazi

Korekcija i oblikovanje obraza je jedan od glavnih tretmana pomlađivanja koji daje prirodan izgled i vraća izgled kakav ste imali u mladosti

Pogledate li slavne i poznate žene, primijetit ćete da imaju istaknute jagodične kosti i naglašene obraze, bez obzira na godine. Razlog tome je što pojam mladosti označava trokutasto lice visokih jagodica, a punoća lica u središnjem dijelu s godinama se gubi. Razmak između donjeg kapka i obraza se jako povećava. U području donje čeljusti se nakuplja višak kože i masnog tkiva. Glavni cilj pomlađivanja je naglasiti obraze, smanjiti razmak između donjeg kapka i obraza te korigirati centralni dio lica, tj. obraze, da bismo dobili punoću

oblikovanje obraza i pomlađivanje
Korekcija, oblikovanje i pomlađivanje obraza

Aptos niti

Aptos niti se sastoje od kapronske i laktične kiseline. Osim što služe za   podizanje obraza, potiču razvoj novog kolagena što oblikuje obraz. Dovoljan je jedan tretman. Rezultat je vidilj odmah nakon tretmana i bolji je s vremenom. Rezultati tretmana traju prosječno oko 2 do 3 godine.

Prijenos masti

Starenjem se gubi mast u obrazima pri čemu obrazi padaju. Kod prijenosa masti, izvadi se masno tkivo iz trbuha i nakon obrade ubrizga u obraz. Nadoknadom volumena dolazi do podizanja obraza uz oblikovanje. Početni efekt je vidljiv nakon nekoliko mjeseci, sve je bolji s vremenom. Prosječno traje oko 5 godina i više. Oporavak nakon tretmana može trajati od 1 do 3 dana. Većinom je dovoljan jedan tretman.

Dermalni fileri

Koriste se dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline koja nadoknađuje volumen i time podiže obraze uz oblikovanje. Ovisno o tipu hijaluronske kiseline i tehnici primjene, obraz se može samo podići i naglasiti bez povećanja. Većinom nema oporavka. Efekt prosječno traje oko 2 godine.

RF subcizija

Koristi se kanila kojom ispod kože ispuštamo radiovalove u svrhu oštećenja kolagena uz jak efekt podizanja i oblikovanja obraza. Kod tretmana se primjenjuje lokalna anestezija. Većinom nema oporavka. Efekt je vidljiv uglavnom odmah nakon tretmna i sve je vidljiviji s vremenom. Većinom je potreban 1 do 2 tretmana.

RF Pen

Nakon primjene anestetske kreme koristi se igla koja kroz kožu ispušta radiovalove u svrhu oštećenja kolagena što potiče podizanje i oblikovanje obraza. Dovoljna je 1 do 3 tretmana. Efekt je vidljiv odmah, ali je vidljiviji s vremenom. Većinom nema oporavka.

RF lipoliza

Nakon primjene lokalne anestezije, kontrolirano se pomoću kanile zagrijava područje ispod kože pomoću radiovalova. Tako se oštećuje kolagen uz jak efekt pomlađivanja, podizanja i oblikovanja obraza. Tretman je 100% prirodan jer se stimulira koža da prirodnim putem potakne razvoj novog kolagena nakon oštećenja postojećeg. Potreban je samo jedan tretman. Većinom je efekt vidljiv odmah nakon tretmana, a s vremenom je sve vidljiviji. Većinom nema oporavka. Efekt prosječno traje od 3 do 5 godina.

Endolift

Pomoću laserskog vlakna debljine 1/3 mm do 1/5 mm se uz pomoć optičke energije oštećuje kolagen uz jak efekt pomlađivanja, podizanja i oblikovanja lica. Tretman je 100% prirodan jer se stimulira koža da prirodnim putem potakne razvoj novog kolagena nakon oštećenja postojećeg. Koristi se lokalna anestezija ispod kože ili lokalno. Dovoljan je samo jedan tretman, a efekt traje prosječno od 3 do 5 godina. Početni efekt je vidljiv nakon nekoliko tjedana, a vidljiviji je s vremenom.

Pomlađivanje laserom kroz usta

Obrazi se tretiraju pomoću frakcijskog lasera kroz usta jer laser ima direktan kontakt s drugim slojem kože (dermisom). Pomoću optičke energije se naprave mikroskopska oštećenja ispod kože koja potiču razvoj novog kolagena uz snažan efekt podizanja i oblikovanja obraza. Tretman je bezbolan, a rezultati su sve bolji s vremenom. Prosječno su dovoljna 3 do 5 tretmana uz razmak od 30 dana.

Prijenos masti

Starenjem dolazi do gubitka volumena masti pri čemu obraz pada i smanjuje se što licu daje umoran izgled. Padanjem obraza i povlačenjem kože prema dolje, nastaju nazolabijalne bore.

Koristi se vlastita mast, koja se nakon obrade ubrizgava pod kožu. Ovo je najefikasnija metoda za povećanje obraza Prvi se rezultati vide nakon nekoliko mjeseci, a bolji su s vremenom. Efekt traje oko 5 godina na više. Većinom je potreban 1 tretman. Oporavak traje prosječno od jedan do tri dana.

Posebne ponude

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr