Wellness kože - Poliklinika Poliderma

Usluge

Wellness kože

Za zaustavljanje prijevremenog starenja kože kao posljedice stresa i štetnog djelovanja okoliša, u Polidermi smo osmislili posebni wellness koncept kojim se postiže učinkovita regeneracija te potrebna zaštita i njega kože

Koža je svakodnevno izložena vanjskim štetnim utjecajima posebno UV zrakama i zagađenju, što potiče prijevremeno starenje. Zbog štetnih utjecaja dolazi do razvoja bora, crvenila, kapilara, hiperpigmentacija i padanja lica uz umoran izgled. Stres jako doprinosi starenju. Ubrzan način života i nedostatak slobodnog vremena, ostavljaju tragove i na koži lica.

U Polidermi smo osmislili poseban koncept koji regenerira kožu i pruža joj potrebnu zaštitu i njegu s ciljem zaustavljanja prijevremenog starenja kože koje nastaje kao posljedica stresa i štetnog djelovanja okoliša. Koža dobiva sve što joj potrebno, kako bi i dalje izgledala svježe i mladoliko. Wellness koncept se temelji na najnovijim znanstvenim spoznajama u borbi protiv starenja.

“Kombinacijom ponuđenih tretmana, vaša koža će spremna odolijevati štetnom utjecaju okoliša i stresa.”

Tretmani potiču obnovu kože u prvom redu i zaštitne kožne barijere koja je narušena zbog čega koža gubi vlažnost i postaje suha. Kada se naruši zaštitna barijera kože, koža je podložna oštećenju i time starenju. Regenerativna medicina je trenutno najbolja opcija za oporavak i pomlađivanje kože i pruža koži sve što joj je potrebno da bi mladoliko izgledala. U tu svrhu koristimo egzosome.

Primjena posebno izrađenih maski i seruma uz najnoviju tehnologiju, dodatno pomaže u cjelokupnoj njezi kože. Samo njegovana i zdrava koža je lijepa.

Velik je problem što većina ljudi ima oštećenu kožu i odlazi na razne tretmane. Kako bi rezultat bio bolji, savjetuje se prvo napraviti regenerirajući wellness kože. Tretmani koje radimo u okviru wellness koncepta su:

Serumi

Koristimo najnoviju generaciju seruma za njegu, obnovu, pomlađivanje kože i ublažavanje iritacija. Prednost seruma koje koristimo je ta što sadrže najveće dopuštene koncentracije aktivnih tvari i sadrže samo aktivne tvari, bez dodataka. To su tzv. ionizirani serumi koji pod utjecajem metode elektroporacije dublje prodiru pod kožu što je razlog njihove efikasnosti.

Nakon nanošenja na kožu preko lica se prelazi posebnim uređajem koji pomoću struje (elektroporacije) ili ultrazvuka dublje potiskuje aktivne tvari pod kožu. Serumi se koriste zasebno ili u kombinaciji s nekim od tretmana, posebno HydraFacialom ili InnoFacialom nakon čišćenja lica. Za bolji rezultat odmah nakon nanošenja seruma na lice, koristimo 5D njegu kože:

  • LED tehnologija služi za umirenje i pomlađivanje kože
  • Radiovalovi stimuliraju razvoj novog kolagena uz efekt pomlađivanja i prevenciju bora
  • Elektroporacija – primjena električne energije koja dublje potiskuje aktivne sastojke u kožu nakon HydraFaciala
  • Vibracija tijekom tretmana – uređaj vibrira što dodatno pomaže da se aktivni sastojci tretmana HydraFacial dublje upiju u kožu
  • EMS – primjenjuje se posebna masaža kože da pojača elastičnost kože i kožu dodatno revitalizira.

Od seruma koristimo:

1. CINK GLUKONATE SERUM

Serum koji se koristi za problematični ten i pojačano mašćenje kože.

2. SERUM ZA KOŽU SKLONU CRVENILU

Smanjuje iritaciju i crvenilo kod reaktivne tj. osjetljive kože. Posebno se savjetuje za umirenje kože nakon tretmana.

3. KOLAGEN AMPULE

Ampula kojom se postiže maksimalna hidraciju kože. Sadrži sastojke iz mora koji su bogati kolagenom i jačaju dermis te koži daju volumen. Znatno popravljaju izgled i kvalitetu kože. Serum se koristi samostalno za anti-age tretmane ili u kombinaciji s drugim tretmanima.

4. VITAMIN C SERUM

Sadrži posebni oblik vitamina C koji potiče hidraciju, čišćenje i obnovu kože.

5. SERUM S TRI OBLIKA HIJALURONSKE KISELINE

Serum sadrži sva tri oblika hijaluronske kiseline u koncetraciji od 80% te izrazito hidratizira kožu i daje joj volumen.

Prikaz tretmana: HydraFacial+5D njega+maska

Egzosomi

Egozosomi su najveća prekretnica u estetskoj medicini i liječenju brojnih bolesti. Svaka stanica ima egzosome koji služe za prijenos informacija izmedu stanica. Egzosomi su sićušne molekule koje imaju jaku sposobnost pomlađivanja i obnove kože. Izrazito brzo djeluju na obnavljanje kože od svih oštećenja i iritacija. Snažno potiču metabolizam, jačaju cirkulaciju uz razvoj novog kolagena. Koristimo više oblika egzosoma ovisno o stanju kože. Nanose se nakon abrazije kože sa Skin Penom ili iza tretmana frakcijskim laserom. Egzosomi znatno lakše i dublje prodiru kroz oštećenu kožu.

Posebne ponude

POMLAĐIVANJE LICA TRETMANOM 3D FACE – pomlađivanje tri sloja kože uz pomoć četiri lasera

Redovna cijena: 670 EURA Cijena s popustom: 500 EURA

*GRATIS PRP maska za lice

*10% popusta na određene tretmane prilikom sljedećeg dolaska u Polikliniku

*10% popusta na kupnju proizvoda My Skin by dr. Kaliterna

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr