HIFEM TEHNOLOGIJA - povećanje mišićne mase - šokiranje mišića - Poliklinika Poliderma

Usluge

HIFEM TEHNOLOGIJA – povećanje mišićne mase – šokiranje mišića

HIFEM TEHNOLOGIJA

ŠTO JE HIFEM TEHNOLOGIJA ?

HIFEM je skračenica od high intesity focused electromagentic energy a označava primjenu visokofokusirane elektromagnetske energije u svrhu povećanja mišićne mase i topljenja masti ili celulita. To je neinvazivna metoda 100% sigurna koja ne zahtjeva pripreme za tretman niti ima komplikacija i oporavka. Koristi se većinom za ruke, prsa, trbuh, leđa, noge i stražnjicu. Zamislite da dok ležite čitate novine ili gledate TV a da imate efekt kao da vježbate. Zahvaljujući HIFEM tehnologiji to je moguće.

KOME SE SAVJETUJE HIFEM TEHNOLOGIJA ?

Osobama koje unatoč vježbi i pravilnoj prehrani ne mogu postići željeni oblik tijela u smislu topljenja manje količine masti ili celulita, povećanja ili naglašavanja mišićne mase. HIFEM tehnologija je posebna popularna za lifting i oblikovanje stražnjice te za six pack trbušnjake. Metoda nije namjenjena za mršavljenje. Pogodna je za oba spola. Jako je efikasna HIFEM tehnologija za oporavak mišića nakon povreda ili za oporavak nakon operacije te je često koriste sportaši. Jako dobri rezultati se postižu za oporavak mišića nakon moždanog udara.

ZAŠTO VJEŽBANJE IMA LIMIT OKO POVEĆANJA I OBLIKOVANJE MIŠIĆNE MASE ?

S vremenom dolazi do navikanja mišića na vježbu čime se priječi dalji mišićni rast. Postoji određeni genetski kod koji određuje količinu mišićne mase. Kako bi probili genetski kod koji priječi povećanje mišića iznad određene granice potrebno je tvz šokiranje mišića u vidu dodatne te produljene kontrakcije što se ne može postići s vježbom. Jako je bitno povećanje cirkulacije da su mišići prokrvljeni i da mišićne stanice proizvode dovoljno energije što je bitno za rast mišića. S vremenom uslijed starenja dolazi do pada kvalitete mišićnih stanica uslijed degenerativnih promjena kao posljedica slabijeg i usporenog metabolizma.

KOJI UREĐAJ KORISTIMO ?

Orchestra max je najnoviji uređaj na bazi HIFEM tehnologije koji ima brojne inovacije i poboljšanja te najveću snagu u odnosu na druge uređaje. Posebno rađene elektrode imaju znatno bolji kontakt s kožom čime se efikasnije isporučuje elektromagnetska energija. Uređaj koristi frekvencije koje direktno djeluju na metabolizam mišića čime se razlikuje od drugih uređaja.

KAKO DJELUJE HIFEM TEHNOLOGIJA ?

HIFEM uređaji imaju isti princip rada ali uslijed različitih tehničkih karakteristika uređaja pojedini efekti nisu svi jednako izraženi kod raznih HIFEM uređaja i nemaju svi uređaji iste efekte. U Poliklinici Poliderma koristimo najnoviji i najnapredniji uređaj Orchestra max koji jedini ima dolje sve navedene efekte za razliku od drugih uređaja zbog čega daje najbolje rezultate.

 1. primjena elektromagnetske energije djeluje na živce koji izazivaju mišićnu kontrakciju te se efekt uspoređuje kao da vježbate. HIFEM tehnologija izaziva tvz stres kontrakciju koja je produljena te mišić šokira čime se probija genetski kod koji limitira rast mišića. U 20 do 30 minuta mišić uradi 20000 kontrakcija što potiče rast mišićne mase za 20 %. To se ne može postići s nijednom vježbom. Ključno je stanje stalne mišićne kontrakcije što prisiljava mišić da se prilagodi tako što se ojača i poveća. Pored rasta mišića HIFEM tehnologija jača mišiće te ima znatno jači efekt od vježbe.
 2. jača cirkulaciju, poboljšava prokrvljenost mišića, povećava dovod kisika u mišiće, ubrzava metabolizam i najvažnije povećava proizvodnju energije jer djeluje na mitohondrije koji proizvode energiju. Posebno je bitan efekt poboljšanja same kvalitete i obnove mišića Jako je bitno napomenuti da se uslijed jače cirkulacije pojačano odvode štetni nusproizvodni metabolizma tipa laktična kiselina. Proizvodnja energije i metabolizam mišića je genetski kodiran. Samo HIFEM tehnologija pomaže da se taj genetski kod metabolizma probije.
 3. topljenje masnih stanica i celulita uslijed ubrzanja metabolizma za oko 20%. Kontrakcije mišića dodatno potiču potrošnju kalorija čime se potiče izgaranje masti i celulita. Ubrzani metabolizam na isti način djeluje da se topi mast i celulit. HIFEM tehnologija topi mast i celulit na mjestu primjene samo.
 4. HIFEM tehnologija potiče obnovu mišića i smanjuje degenerativne promjene putem cijeljenja mišića čime se značajno poboljša kvaliteta mišića uslijed efekt obnove. Obnovljeni mišić ima puno bolju kontrakciju što olakšava povećanje i jačanje mišića.
 5. uslijed jako povećanja tonusa mišića i povećanja mišićne mase dolazi do efikasnog oblikovanja tijela.

KOJI DIJELOVI TIJELA SE TRETIRAJU ?

 • trbuh
 • bedra
 • stražnjica
 • listovi
 • nadlaktice
 • muška prsa
 • leđa
podizanje stražnjice tretman
podizanje stražnjice tretman

KOLIKO SE REGIJA MOŽE ODJEDNOM TRETIRATI ?

Moguće je 2 regije odjednom tretirati za što treba 4 elektrode.

DA LI JE MOGUĆE 2 OSOBE ODJEDNOM TRETIRATI ?

Moguće je 2 osobe odjednom tretirati.

KOME SE NE SAVJETUJE HIFEM TRETMAN ?

 • trudnica
 • kod ugrađene pužnice
 • pacemaker
 • oprez kod epilepsije

KAKAV JE OSJEĆAJ TIJEKOM TRETMANA ?

Može se osjećaj usporediti slično kao da vježbate. Prije tretmana se namještaju parametri tretmana koji se po potrebi smanje ili povećaju.

KOLIKO JE POTREBNO TRETMANA ?

Prosječno potrebno je oko 4 do 6 tretmana.

KAD SE VIDE POČETNI REZULTATI ?

Prosječno se vide nakon par tjedana te budu svaki dan sve bolji naredne mjesece.

KOLIKI JE RAZMAK IZMEĐU TRETMANA ?

Idealno je raditi 2x tjedno tretmane.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr