Infuzije - Poliklinika Poliderma

Usluge

Infuzije

Energija i vitalnost imperativ su u svakoj situaciji – stoga ne čudi kako su infuzije, odnosno intravenozne terapije, ostvarile svjetsku popularnost u tako kratkom vremenu.

Infuzije

Intravenozne terapije predstavljaju novu metodu za unos vitamina i nutrijenata u organizam. Ova vrsta intravenske injekcije odnosi se na tekuću smjesu sastavljenu od različitih vitamina i minerala koji djeluju sinergistički, kako bi se vaše tijelo oporavilo od dehidracije, umora, ojačalo imunološki sustav i pročistilo sve toksine iz krvi. Neke od infuzija također su posebno osmišljene za pomoć protiv mamurluka i osjećaja tromosti.

Unos vitamina i minerala putem infuzije

Unos vitamina i minerala putem intravenozne terapije postaje sve popularnije, ali što je to točno i kako vam ova metoda može pomoći? Možda je vaša prva asocijacija bolnička vrećica smještena kraj kreveta, ali jeste li ikada razmislili o njezinim koristima? Korištenje infuzija koje sadrže velike količine glutationa, vitamina C i magnezija postaje sve traženije zbog svojih pozitivnih učinaka na oporavak kože i mamurluka. Osim toga, uvijek se preporučuje preusmjeravanje prehrane na cjelovitiju i uravnoteženiju, a intravenoznim ubrizgavanjem antioksidanata, vitamina i minerala možete zaobići složeni i višestruki probavni proces tako što se potrebni nutrijenti unose ravno u vaš krvotok što ih čini više bioraspoloživim. Također možete osjetiti učinke značajno brže nego što biste da ste ih uzimali u obliku dodatka prehrani.

Sve to doprinosi poboljšanju izgleda kože, a 45-minutni postupak je jednostavan i bezbolan. Hidratizacija se osjeti odmah, a hranjive tvari počinju djelovati oko 12 do 24 sata nakon tretmana.

U svijetu koji je sve više opsjednut personalizacijom, kozmetički proizvodi i dalje se prezentiraju kao univerzalni proizvodi koje svatko može koristiti. Intravenozna terapija, međutim, nudi personalizirano iskustvo jer se hranjive tvari mogu osmisliti i prilagoditi za liječenje bilo kojeg broja problema s kožom ili zdravljem. Posebno su korisni vitamin C, vitamin B i glutation u svrhu poboljšanja izgleda kože. Prehrambeni dodaci oralno, u tabletama ili tekućem obliku, ulaze u vaše tijelo kroz probavni sustav. Dio hranjivih vrijednosti može se izgubiti u probavnom traktu. Još veći gubitak hranjivih tvari može se dogoditi kod osoba s poteškoćama u apsorpciji zbog bolesti, starosti ili lijekova koji uzimaju. Uporaba intravenozne terapije omogućava veću koncentraciju željenih hranjivih sastojaka u krvotoku, specifičnih tkiva i stanica.

Prednosti intravenozne terapije:

  • Siguran, učinkovit način za poboljšanje stanične funkcije, povećanje energije, jačanje imuniteta
  • Smanjite vrijeme oporavka izravnim unosom hranjivih nutrijenata u stanice
  • Viša koncentracija hranjivih sastojaka u odnosu na oralan unos
  • Manje gastrointestinalnih nuspojava jer infuzije zaobilaze želudac i crijeva

Trenutno ljepša koža

Koliko ste zdravi i koliko je dobra funkcija vaših organa, toliko dobro izgleda vaša koža. Ljudi ponekad ne vide vezu između određenih organa i njihove kože, ali, na primjer, zdrava jetra je ključna za lijepu kožu. Infuzije uključuju širok spektar hranjivih tvari koje ste navikli vidjeti u aktualnim preparatima za njegu kože i dodatke ljepoti. Mnoge infuzije koje su usmjerene na kožu sadrže minerale poput magnezija i cinka, vitamina B kompleksa i vitamin C, koji podržavaju zdravu funkciju kože, kao i aminokiseline, fiziološke otopine i elektrolite. Još jedna u nizu prednosti korištenja infuzija su trenutno vidljivi rezultati. U samo 24 sata, vaša koža izgledati će nevjerojatno!

Infuzije su također vrlo tražene zbog svoje sposobnosti obnavljanja razine hidratacije u našim stanicama, sprečavanja staničnog starenja i poboljšanja probave, što je među mnogim drugim prednostima. Ako ste u potrazi za instant rješenje za niz problema, poput umora, slabog imuniteta, manjka energije ili kožnih nepravilnost, posjetite Polikliniku Poliderma i otkrijte kako intravenozna terapija može promijeniti vaš život!

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr