LASERSKO ČIŠĆENJE KRVI - Poliklinika Poliderma

Usluge

LASERSKO ČIŠĆENJE KRVI

ŠTO JE LASERSKO ČIŠĆENJE KRVI ?

To je neinvazivan i bezbolan postupak gdje se pomoću optičke energije u krvnoj žili stimulativno djeluje na krv, krvne žile i cijelo tijelo. Postupak je sličan vađenju krvi ili infuziji samo se u krvnu žilu uvodi laserski nastavak koji se nakon tretmana vadi iz krvne žile. Cilj tretman je stimulativni efekt optičke energije na razini cijelog tijela u svrhu poboljšanja funkcije rada svih stanica i organa. Tijekom života  uslijed starenja i bolesti stanice slabije rade zbog nedostatka energije. Lasersko čišćenje ima ulogu da potakne stanice kako bi proizvodile više energije u svrhu da bolje rade što je ključno za zdravlje i ozdravljenje. Nema nikakvog zračenja ili ubrizgavanja već čista optička energija koji obnavlja stanica. Tretman je 100% prirodan i siguran te potiče s optičkom energijom da tijelo samo sebe cijeli, oporavlja i pomaže da se izliječimo. Tijelo se potakne s optičkom energijom da bolje funkcionira i ukloni brojne zdravstvene probleme.  S optičkom energijom djelujemo na krv koja cirkulira kroz venu te djelujemo na razini svih stanica u tijelu.

KOLIKO JE METODA STARA ?

Rusi su osmislili ovu metodu prije 34 godine u svrhu pripreme astronauta prije te nakon leta u svemir, liječenje te oporavka vrhunskih sportaša, kod bolesti krvnih žila i srca te niza bolesti gdje je pokazala kao izuzetno efikasna metoda. Posebno se efikasnom pokazala nakon infarkta srca gdje se znatno smanjila oštećena površina srca uz obnavljanje srca koje je znatno bolje radilo i smanjenje tipičnih komplikacija nakon infarkta tipa fibrilacije ( nepravilan rad srca ), iznenadna smrt i ostalo.

DA LI JE METODA SIGURNA ?

Od kako se metoda koristi do sada nije zabilježen nijedan štetni efekt te možemo reći da se radi o izuzetno sigurnoj i  pouzdanoj metodi. U prvom redu radi se o 100% prirodnoj metodi gdje se stimuliraju stanice  da same sebe oporave zbog čega je metoda izrazito sigurna.

DA LI JE METODA ZNANSTVENO DOKAZANA ?

Metoda je znanstveno dokazana što dokazuju brojni znanstveni članci. Gotovo da nema bolesti ili stanja gdje metoda nije pomogla. Ukoliko utipkate na Google tražilici pojam Pubmed dobit ćete najveći i najvažniji portal medicine s najvećim brojem znanstvenih članaka. Ako na tražilici Pubmeda unesete pojam npr intravenous laser treatment dobit ćete brojne znanstvene članke koji govore o efikasnosti i sigurnosti tretmana.

STARENJE,  BOLEST I TUMORI

Kako starimo stanice sve slabije rade jer proizvode sve manje energije uslijed nakupljanja toksina, upale i niza degenerativnih promjena. Posljedično slabe funkcija stanica i organi sve slabije rade. To je početak starenja i razvoja bolesti. Kako bi usporili starenje i spriječili razvoj bolesti potrebno je stanice potaknuti da proizvode vise energije, uklone toksine, smanjiti upalu, obnoviti stanice i ukloniti degenerativne promjene. Za to je potreban poticaj stanicama u vidu optičke energije tj lasersko čišćenje krvi.

Nakon poticaja stanice se oporave same od sebe i puno bolje rade.

1. Ono što je zajedničko kod svake bolesti i starenja je pad proizvodnje energije tvz ATP molekule koja se proizvodi u mitohondrijima. Osnovni preduvjet da bi stanica normalno funkcinirala je da ima dovoljno energije, u protivnom bolest počinje. Što stanica ima manje energije to se bolest brže razvija i brže starimo. Kada pada proizvodnja ATP stanice sve slabije rade dok ne nastane bolest tj starenje. Posljedično nastaju degenerativne promjene mitohondrija koji su glavni za proizvodnju energije. Stanice postaju oštećene i ne mogu obavljati svoje funkcije. Posljedično nastaju brojni poremećaji koji izazivaju nove poremećaje čime nastaje zatvoren krug.

2. Kod tumora nastaje brojne degenerativne bolesti mitohondrija te možemo reći da su tumori na neki način bolest mitohondrija. Nedostatak kisika i kiselost su bitni uvjeti za razvoj tumora.

3. Uslijed nakupljanja toksina u tijelu nastaju brojni simptomi kao : umor, debljanje, glavobolje, brojne zdravstvene smetnje te razvoj brojnih bolesti i tumora.

4. Prvi korak u razvoju krvožilnih bolesti je oštećenje unutarnje stjenke na koju se zalijepi kolesterol koji stvara plak. Kad se plak odlijepi začepi krvnu žilu i nastane moždani ili srčani udar. Drugi bitan korak je pad proizvodnje spoja NO ( dušik oksid ) koji širi krvne žile i oporavlja unutarnju stjenku krvne žile.

5. Kod određenih osoba postoji povećava sklonost grušanju krvi posebno trombocita i sljepljivanja crvenih krvnih žila.

6. Upala je tihi požar koji razara organizam iznutra te potiče razvoj svih bolesti, tumora i razvoj tumora.

7. Smanjen unos kisika u stanice je preduvjet da stanice normalno funkcioniraju. Što je manje kisika to se manje energije proizvodi jer je kisik potreban za nastajanje energetske molekule ATP

8. Jedan od prvih znakova oštećenja stanične membrane je gubitak električnog potencija što naruši staničnu membranu. Stanica može biti zdrava samo ako je zdrava stanična membrana.

9. Što su telomere kraće kraće živimo i slabije je zdravstveno stanje. Stres, upala i niz faktora skraćuje telomere.

Lasersko čišćenje krvi djeluje direktno na svih 9 navedenih točaka što objašnjava iznimnu efikasnost ove metode. Tijekom života stanice slabije rade i gube sposobnost obnove čime počinje razvoj bolesti te starenja. Lasersko čišćenje direktno djeluje da stanice bolje rade i da se bolje obnove. Pored navedenog lasersko čišćenje krvi iznimno jako potiče obnovu tj regeneraciju tijela da se sva nastala oštećenje poprave. S time tijelo dolazi u ravnotežu te može samo sebe iscijeliti što je preduvjet izlječenja. Lasersko čišćenje bi trebalo biti sastavni dio liječenja svake bolesti i kod svakog zdravstvenog problema jer tijelu pomaže da se lakše  oporavi i ozdravi. Ujedno tretman pomaže da liječenje moderne medicine može bolje djelovati. Ključni je efekt na stanice kojima pomaže da bolje rade što je preduvjet da bolje funkcioniraju i da organi bolje rade. Svaka bolest počinje na staničnom nivou i da bi se izliječili potrebno je djelovati na staničnom nivou što radi lasersko čišćenje krvi. Možemo reći da je lasersko čišćenje krvi prirodni doping stanica koji pomaže stanicama da se same oporave i bolje rade. Ono je posebno važno kod laserskog čišćenja krvi da je koordinira rad svih organa i organskih sustava posebno hormona. Tijelo je 1 cjelina te ako samo 1 organ ne radi dobro to se odražava na razini cijelog tijela. Lasersko čišćenje upravo pomaže da uskladi rad svih organa i organskih sustava.

Lasersko čišćenje krvi
Lasersko čišćenje krvi

KAKO DJELUJE LASERSKO ČIŠĆENJE KRVI ?

Malo koji tretman djeluje na svih 9 navedenih točki pogotovo direktno i tako efikasno kao lasersko čišćenje krvi. Kako bi održali zdravlje, pomogli kod brojnih bolesti te niza stanja i usporili starenje lasersko čišćenje krvi ima nezamjenjivu i jako bitnu ulogu. Bilo bi idealno da svi koji žele sačuvati zdravlje i usporiti starenje da redovito idu na lasersko čišćenje krvi.

ZA ŠTO SE SVE KORISTI LASERSKO ČIŠĆENJE KRVI ?

– DIABETES I DIABETIČKE KOMPLIKACIJE

– NEUROLOŠKE BOLESTI ( POSEBNO DEMENCIJA, MOŽDANI UDAR, PARKINSONOVA BOLEST,NEURALGIJE I NEUROPATIJE )

– ATOPIJSKI DERMATITIS

– ALERGIJE

– SISTEMNO POMLAĐIVANJE ( PRODULJENJE ŽIVOTA I DUGOVJEČNOST )

– PRODULJENJE TELOMERA

– KRONIČNE RANE

– BOLESTI JETRE ( MASNA JETRA, CIROZA, AUTOIMUNE BOLESTI, OŠTEĆENJA JETRE )

– AKNE

– TINITUS

– METABOLIČKI SINDROM

– INZULINSKA REZISTENCIJA

– BOLOVI U LEĐIMA

– NEURALGIJE

– NATICANJE TIJELA I ZADRŽAVANJE TEKUĆINE

– KESICE ISPOD OČIJU KOJE NATIČU

– PROBLEM LIFMNE CIRKULACIJE

– ROSACEA

– SRČANE BOLESTI ( POSEBNO INFARKT )

– KRVNOŽILNE BOLESTI ( ATEROSKLEROZA, JAČANJE CIRKULACIJE  I PREVENCIJA RAZVOJA KRVOŽILNIH BOLESTI )

– POVIŠEN TLAK

– POVIŠEN KOLESTEROL

– KRONIČNI UMOR

– AUTOIMUNE BOLESTI ( HASHIMOTOV TIREODITIS, MULTIPLA SKLEROZA, LICHEN RUBER PLANUS, PSORIJAZA, ARTRITIS I OSTALE AUTOIMUNE BOLESTI )

– KRONIČNA BOL, NELAGODA, BOLNA STANJA I BOL BILO KOJEG UZROKA

– FIBROMIALGIJA

– DETOX

– DIABETES TIP I+II I SVE KOMPLIKACIJE DIABETESA

– BOLOVI ZGLOBOVA  ( ARTRITIS NEOVISNO O UZROKU ), MIŠIĆA I TETIVA USLIJED UPALE ILI OZLJEDA POSEBNO KOD SPORTAŠA

– SPORTSKE OZLJEDE, UBRZANJE I POBOLJŠANJE REHABILITACIJE

– TINITUS

– LYMOVA BOLEST I KOMPLIKACIJE

– VIRUSNE, PARAZITNE I BAKTERIJSKE INFEKCIJE POSEBNO KRONIČNE

– DEPRESIJA. NAPADI PANIKE

– MAKULARNA DEGENERACIJA

– NEPLODNOST I PRIPREMA ZA UMJETNU OPLODNJU KOD MUŠKARACA I ŽENA

– IMPOTENCIJA

– BOLESTI BUBREGA

– PODRŠKA KEMOTAREPIJE KOD RAZNIH TUMORA

– UPALNE CRIJEVNE BOLESTI ( CHRONOVA BOLEST  I ULCEROZNI KOLITIS )

– INZULINSKA REZISTENCIJA

– METABOLIČKI SINDROM

– POLICISTICNI SINDROM

– PREVENCIJA RAZVOJA VEĆINE BOLESTI

– SMANJENJE BORA I OŽILJAKA

– STRES

– BURN OUT

– UPALE GINGIVE I PARADONTOZA

– POBOLJŠAVA EFEKT DJELOVANJA TERAPIJE

NAPOMENA : TRETMAN SE KORISTI I ZA VEĆINU OSTALIH BOLESTI NO NAVELI SMO BOLESTI S KOJIMA SE NAJČEŠĆE SUSREĆEMO

KAKO DJELUJE LASERSKO ČIŠĆENJE KRVI ?

Postoji više vrsta lasera raznih duljina koji se koriste i svaka valna duljina ima svoje specifično djelovanje. Pored lasera koriste se i UV zrake za čišćenje krvi. Lasersko čišćenje krvi bi trebalo postati standardni dio terapije brojnih bolesti i medicinskih stanja uz standarnu terapiju jer bi značajno poboljšao rezultat liječenja. Sam tretman omogućava da standardna terapija znatno bolje djeluje. Isto tako tretman bi trebao biti standardni tretman za poboljšanje zdravlja i prevenciju razvoja bolesti koji bi se trebao raditi na godišnjoj bazi kao što idete na redovne preglede kod doktora dok ste zdravi. Generalno zajedničko djelovanje laserskog čišćenja krvi neovisno o valnoj duljini je :

– podizanje faktora rasta, matičnih stanica, imunoglobulina i interferona

– smanjenje upale i upalnih faktora posebno: sedimentacije, CRP ( reaktivni protein ), TNF, IL 1 i 6

– smanjuje zgrušavanje trombocita

– regeneracija mitohondrija i zamjena degeneriranih mitohondrija s normalnim mitohondrijima

-povećanje proizvodnje energije

– jačanje i regulacije imunosnog sustava

– aktivacija matičnih stanica da bolje djeluju

– povećanje broja matičnih stanica u krvi i u organima da bolje rade te da se tijelo bolje oporavi

– normalizacija potencijala stanične membrane i njena obnova

– jačanje cirkulacije i limfne drenaže

– povećanje proizvodnje energije

– jačanje imunološkog sustava da obrambene stanice bolje rade

– smanjenje boli

– obnova stanične membrane

– razvoj novih kapilara

– smanjuje naticanje i otok nakon ozljeda i operacija

– smanjenje propusnosti vena

– povećava faktore rasta i matične stanice u krvi

– jačanje parasimpatikusa ( autonomni živčani sustav, za smanjenje stresa )

– jačanje cirkulacije posebno mikrocirkulacije

– povećan unos kisika u stanice da više energije proizvode

– potiču obnovu tijela i svih nastalih oštećenja čime vraćaju stanice u ravnotežu što je ključ iscjeljenja te preduvjet izlječenja

– uklanjenje toksina

– jačanje enzima kao katala i superoksidaza dismutaza  koji su glavni za neutralizaciju štetnih čestica radikala

– poboljšanje sna

– obnova stjenke krvne žile kod oštećenja uslijed ateroskleroze

– ubrzava metabolizam

– obnavlja žlijezde te tako stabilizira hormone

– povećava proizvodnju kolagena

– sinkronizacija ( reguliranje ) rada svih organa i organskih sustava da organizam bolje funkcionira

– obnova živaca ( poticanje procesa mijelinizacije što je bitno kod multiple skleroze )

KOLIKO TRAJE TRETMAN ?

Prosječno traje oko 20 do 60 minuta.

KOLIKO JE POTREBNO TRETMANA I SVAKO KOLIKO SE RADE TRETMANI ?

Nije moguće predvidjeti broj tretmana što ovisi o puno faktora. Minimalna količina tretmana je 6 da se vide početne promjene iako se često efekti vide i s manje tretmana. Kako bi bio bolji rezultat savjetuje se istovremena kombinacija više lasera uz infuzije. Tretmani se mogu raditi svaki dan zaredom ili kako stignete, idealno da razmak bude max do 20 dana. Kako bi prevenirali razvoj bolesti, usporili starenje i poboljšali zdravlje savjetuje se godišnje raditi idealno 2 do 3 tretmana održavanja bez obzira što se zdravi. Kako bi očuvali zdravlje potrebno je raditi redovite tretmane dok ste zdravi radi čuvanja zdravlja. Tako sprječavate ono što većina oboljelih ljudi kaže što bi dao da sam zdrav ! Ulažite u zdravlje dok ste zdravi kako bi ga očuvali.

LASERSKE INFUZIJE

Kako bi se povećao efekt tretmana infuzije savjetuje se istovremena primjena infuzije uz lasersko čišćenje krvi. Sam laser znatno povećava cirkulaciju čime se sastojci infuzije znatno bolje raznose po tijelu i unose u stanice. Na taj način značajno se povećava efekt infuzije jer je puno veća iskoristivost sastojaka infuzije koji se bolje unose u sve stanice. Nisu svi organi jednako dobro prokrvljeni i nemaju jednak dotok sastojaka infuzija. Laserska infuzija omogućava sa svi organi dobiju jednaku količinu sastojaka infuzije.

LASERI KOJI SE KORISTE ZA LASERSKO ČIŠĆENJE KRVI PO VALNIM DULJINAMA

ŽUTI LASER

– JAKA STIMULACIJA MITOHONDRIJA DA VIŠE ENERGIJE PROIZVODE ( ATP ) MOLEKULA

– MULTIPLA SKLEROZA

– VIRUSNE INFEKCIJE ( HERPES ZOSTER, HERPES I EBV – Epstein-Barr virus   POSEBNO )

– GUBITAK ENERGIJE

– KRONIČNI UMOR

– DEPRESIJA, NAPADI PANIKE I NEMIR

– JAK EFEKT NA SUZBIJANJE BAKTERIJSKIH INFEKCIJA

– POVEĆAVA PROIZVODNJU VITAMINA I SEROTONINA

– DEPRESIJA

– POBOLJŠAVA RASPOLOŽENJE I PROBAVU

– OBNAVLJA ENZIME ZA DETOX TE JAKO POTIČE UKLANJANJE TOKSINA IZ TIJELA

– LYMOVA BOLEST I KOMPLIKACIJE

– INFEKCIJE VIRUSA POSEBNO HERPES I EBV

CRVENI LASER

– POVEĆAVA PROIZVODNJU ENERGIJE ( ATP MOLEKULA )

– JAKO POBOLJŠAVA RAD SRCA I CIRKULACIJU POSEBNO MIKROCIRKULACIJU

– POVEĆAVA AKTIVNOST I FUNKCIJU STANICA

– JAČA IMUNI SUSTAV

– ALERGIJE

– POBOLJŠAVA RAD MOZGA

– STABILIZIRA ELEKTRIČNI POTENCIJAL STANIČNE MEMBRANE

– UMIRUJE

– SMANJUJE BOL

– JAKO POVEĆAVA CIRKULACIJU U MOZGU

– JAČA IMUNOSNI SUSTAV ( AKTIVIRA MAKROFAGE, POVEĆAVA LUČENJE INTERFERONA I OSTALIH SPOJEVA )

– POVEĆAVA MITOHONDRIJE DA VIŠE ENERGIJE PROIZVODE                                                                                                                                                                           – ASTMA, BRONHITIS I UPALE PLUĆA

– STIMULIRA RAD MOZGA, POJAČAVA FUNKCIJU MOZGA UZ OBNAVLJANJE MOZGA ( MOŽDANI UDAR, DEMENCIJE, PARKINSONOVA BOLEST, CEREBRALNA PARALIZA I OSTALE BOLESTI )

– OBNOVA ( REGENERACIJA ) OŠTEĆENIH STANICA I TKIVA

– SMANJUJE KRONIČNU UPALU

– JAČA FUNKCIJU OBRAMBENIH STANICA

– POTIČE CIJELJENJE RANE

– POVEĆAVA AKTIVNOST FIBROBLASTA DA VIŠE KOLAGENA PROIZVODE

– SMANJUJE SKLONOST ZGRUŠANJA ERITROCITA I TROMBOCITA ( SMANJUJE STVARANJE KRVNOG UGRUŠKA TJ EMBOLIJE )

INFRACRVENI LASER

– POVEĆAVA PROIZVODNJU ENERGIJE ( ATP MOLEKULA )

– KRONIČAN UMOR I PAD ENERGIJE

– BRZO UMARANJE

– OPORAVAK NAKON BOLESTI DA SE TIJELO BRŽE I BOLJE OPORAVI

– KRONIČNE BOLESTI

– USPORENI METABOLIZAM

PLAVI LASER

– POVEĆAVA PROIZVODNJU ENERGIJE ( ATP MOLEKULA )

– JAČA MIKROCIRKULACIJU I DOVOĐENJE KISIKA U STANICE

– POVEĆAVA PROIZVODNJU SPOJA NO ( DUŠIK OKSID )

– OBNAVLJA KRVNE ŽILE POSEBNO UNUTARNJU STJENKU

– PRODULJAVA TELOMERE

– SMANJENJE BOLI

– SMANJENJE POVIŠENOG TLAKA

– POTIČE RAZVOJ NOVIH KRVNIH ŽILA

– SUZBIJANJE INFEKCIJE

– AUTOFAGIJA

– OPORAVAK I PRIPREMA SPORTAŠA

– POVEĆAVA KONCETRACIJU

– SMANJUJE KOLESTEROL I ŠEĆER

– POTIČE LUČENJE INZULINA

– IMPOTENCIJA I POBOLJŠANJE EREKCIJE

– SMANJUJE UPALNE FAKTORE TIPA TNF, IL 1 I 6 TE DRUGE

– UNIŠTAVA BAKTERIJE, VIRUSE I PARAZITE

– UPALA DESNI ( GINGIVITIS ) I PARADONTOZU TE KARIJES

– AKNE I ROSACEA

– JAKI PROTUUPALNI EFEKT

– SMANJUJE JAKO BOL

– KOD ŽELUČANIH TEGOBA ZBOG BAKTERIJE H. PYLORI

– USKLAĐUJE RAD HORMONA

– IMPOTENCIJA

– POVEĆANI TLAK I KOLESTEROL

– OBNOVA ( REGENERACIJA ) STANICA

ZELENI LASER

– POVEĆAVA UBACIVANJE KISIKA U STANICE DA BOLJE RADE

– POVEĆAVA PROIZVODNJU ENERGIJE ( ATP MOLEKULE )

– JAKI PROTUUPALNI EFEKT

– JAKO SMANJUJE BOL KOD NATICANJA I UPALE

– SMANJUJE NATICANJE

– POTIČE CIJELJENJE RANA

– POBOLJŠAVA METABOLIZAM ŠEĆERA

– POVEĆAVA PROIZVODNJU KOLAGENA

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr