Lasersko skeniranje tijela ključ prevencije razvoja bolesti i očuvanja zdravlja

Usluge

Lasersko skeniranje tijela ključ prevencije razvoja bolesti i očuvanja zdravlja

Lasersko skeniranje tijela ključ prevencije razvoja bolesti i očuvanja zdravlja

Glavni problem nove medicine je što djeluje kasno jer djeluje, uglavnom, kada se bolest već razvila. Većinom je potrebna vidljiva, organska promjena da se bolest ustanovi, a tada je već kasno. I to je jedan od velikih problema današnje moderne medicine na mnogim područjima. U tu svrhu rade se preventivni pregledi koji pokušavaju uočiti bolesti prije nego li se razvije, no postoji li mogućnost da predvidimo nadolazeće oboljenje?

PREVENCIJA JE KLJUČ ZDRAVLJA

Neki su preventivni pregledi uspješniji, neki manje. Stoga je nastala potreba za preventivnim djelovanjem prije nego li se bolest razvije i time se postižu najbolji rezultati. U tom slučaju govorimo o cijeljenju, a ne o liječenju jer djelujemo na bolest prije nego što se razvila.

Naime, svaka naša stanica tj. organizam ima sposobnost samo samoizlječenja i iscjeljenja ako se vrati u ravnotežu. Bolest nastupa kada stanica izađe iz ravnoteže. Upravo se to vidi na elektromagnetskom polju, energiji i frekvenciji jer smo mi živa bića koja imaju svoje elektromagnetsko polje i frekvenciju.

Jedna od metoda koja je nastala upravo u tu svrhu je lasersko skeniranje kojim se mjeri frekvencija svake naše stanice i ona na temelju prepoznavanja frekvencije naših stanica utvrđuje sadašnje stanje organizma te predviđa koju ćete bolest razviti. Ako djelujemo preventivno i na vrijeme, mali je postotak da će se ta bolest razviti.

ŠTO JE LASERSKO SKENIRANJE?

Lasersko skeniranje ima ulogu dijagnostike i unaprijed pokazuje funkcionalne poremećaje koji se ne mogu vidjeti modernom medicinom ili dijagnostikom i ukazuje na to da je potrebno reagirati na vrijeme kako bi se spriječio nastanak bolesti. Lasersko skeniranje ukazuje i na postojeće bolesti. Ono ide ruku pod ruku s modernom medicinom jer prepoznaje i selektira pojedinačne problematične slučajeve, šalje na dalju obradu modernoj medicini koja će do kraja dijagnosticirati i liječiti bolest.

Lasersko skeniranje je prvi i najvažniji korak jer predviđa i ukazuje ono što moderna medicina ne vidi. S njim dobijamo potpuni uvid u najpreciznije stanje svakog organa, organskog sustava do razine same stanice gdje možemo utjecati čak i na genetski materijal. Nakon što smo utvrdili samo stanje, puštanjem frekvencija zdrave stanice, možemo govoriti o samoiscjeljenju organizma da ne razvije bolest. Isto tako frekvenciju možemo prenijeti u određenu tekućinu i medij te konzumiranjem tog sredstva postižemo iscjeljenje što je nevjerojatno, ali istinito!

Ako kombiniramo lijek s frekvencijom zdrave stanice, lijek djeluje znatno bolje i pametnije. Laserskim skeniranjem se može utvrditi koju hranu smijemo jesti, koju ne; na što smo alergični i brojne druge stvari. Moguće je vidjeti i stanje parazita u tijelu. 

ŠTO POSTIŽEMO LASERSKIM SKENIRANJEM?

Lasersko skeniranje je fantastična metoda koja je ključ u prevenciji bolesti kako se ne bi razvila kao i u očuvanju zdravlja, utvrđivanju stanja i isto tako pomaže kod ozljede mišićno-koštanog sustava. Možemo reći da je lasersko skeniranje izuzetno efikasna metoda koja je vrlo precizna kod utvrđivanja stanja organizma i dijagnostike te kod predviđanja što će se u organizmu dalje razviti.

Lasersko skeniranje je potrebno kombinirati s modernom medicinom jer ono prepoznaje bolest i potiče samoiscjeljenje, a ako je nešto složenije moderna će medicina bolest liječiti. Ovim spojem dobivamo najidealnije što možemo ponuditi našem klijentu kako bi očuvali njegovo zdravlje i spriječili nastanak bolesti.

OD SADA DOSTUPNO I U POLIDERMI!

Svoje zdravlje možete osigurati već danas jer lasersko skeniranje konačno je dostupno u našoj ponudi. Cijenu tretmana saznajte klikom na link!

Svoj termin rezervirajte već danas pozivom na 01 4828 961 ili mailom na narucivanje@poliderma.hr.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr