Vodič kroz infuzije za detoksikaciju organizma

Usluge

Vodič kroz infuzije za detoksikaciju organizma

Čišćenje toksina iz tijela je prijeko potrebno za kvalitetnu funkciju organizma, a upravo uz Polidermu pružite svojem tijelu zdravlje u samo nekoliko kapi!

Vodič kroz infuzije za detoksikaciju organizma

Osjećate li potišteno, umorno ili iscrpljeno? Fokusirate li se teško ili osjećate kako vam pamćenje ne funkcionira kako treba i jesu li vaši pokušaji mršavljenja zastali unatoč vašim naporima?

Vaše je tijelo vrlo moguće ispunjeno toksinima – širokim rasponom štetnih molekula koje stvaraju bolest, umor, depresiju i prekomjernu težinu. Detoksikacija je od velike važnosti, no  problem je u tome što većina programa detoksikacije djeluje na pogrešan način. U konačnici, sve se odnosi na potporu jetre – glavna uloga vašeg detoksikacijskog sustava te jedan od najvažnijih organa u tijelu, a kada je preopterećena, jetra ne može raditi svoj posao kako treba.

Omogućite svojoj jetri prehrambenu podršku koja joj je potrebna kako bi mogla optimalno funkcionirati pomoću intravenozne terapije! Jednom kada ju isprobate, ujedno možete osjetiti povećanu energiju i fokusiranje kao rezultat viših razina neurotransmitera!

ŠTO JE INTRAVENOZNA TERAPIJA ZA DETOKSIKACIJU TIJELA?

Intravenska detoksikacija, poznata i kao detoksikacijska terapija, je alternativni i alopatski postupak liječenja u kojem se aminokiseline, vitamini, minerali, medicinski ozon ili kisik i druga važna hranjiva sredstva unose u krvotok intravenski kako bi se iz tijela izbacili otrovni materijali.

Intravenska detoksikacija može sigurno neutralizirati i eliminirati toksine u tijelu. Djeluje na staničnoj razini i kompatibilna je s prirodnim ljekovitim sustavom tijela. Postupak se posebice preporučuje onima koji su redovito izloženi toksinima poput alkohola, cigareta, zagađenja, pesticida, teških metala i sl. Također je preporučljivo za one koji žele izbjeći nezdrav način života i usredotočiti se na dobru prehranu i vježbanje!

KAKO SE IZVODI TRETMAN INTRAVENOZNE TERAPIJE?

Nakon savjetovanja i procjene, izrađuje se individualan plan liječenja i prijedlog odgovarajućeg postupka infuzije za detoksikaciju. Naša stručna medicinska sestra polako uvede braunilu u venu (obično u ruku) i pusti infuziju u tijelo gdje će se odgovarajući vitamini, minerali, aminokiseline ili kombinacije polako unositi u krvotok, kap po kap.

KOLIKO TRAJE EFEKT DETOKSIKACIJE?

Na temelju različitih iskustava, intravenska detoksikacija ima neposredan i snažan učinak. Međutim, ponovljena infuzija može biti potrebna kako bi se postigli optimalni zdravstveni rezultati.

Efekt detoksikacije je individualan te ovisi o problematici organizma, kao i razina deficita s vitaminima. Također, efekt je primjetan nekoliko dana nakon primanja infuzije, no vremensko trajanje i konačan efekt ipak ovisi o količini primljenih infuzija.

KOJE SU PREDNOSTI TERAPIJE?

Intravenozna detoksikacija nudi mnoge zdravstvene prednosti uključujući:

✔      Uklanjanje toksina, metala i drugih štetnih tjelesnih tvari

✔      Nadopunjavanje vitamina i minerala za oslobađanje stresa i vraćanje energije tijelu

✔      Brz oporavak od virusnih ili bakterijskih infekcija

✔      Pružanje potpore jetri i detoksikacija

✔      Ublažavanje umora i bolova

✔      Uklanjanje slobodnih radikala

✔      Pružanje hranjivih sastojaka, poput vitamina C koji povećava vlagu i poboljšava elastičnost kože

✔      Pružanje antioksidansa koji se koriste za protuupalna i antioksidacijska svojstva

Otkriveno je da IV detoksikacija pomaže onima koji pate od sljedećih stanja:

 • simptomi menopauze,
 • glavobolja,
 • nesanica,
 • hipertenzija,
 • loša cirkulacija,
 • depresija,
 • opći umor,
 • povišeni jetreni enzimi,
 • dijabetička neuropatija,
 • stres,
 • virusna infekcija,
 • starenje lica.

KOLIKO PUTA SE PONAVLJA TRETMAN?

Tretman detoksikacije tijela pomoću intravenozne terapije ponavlja se jednom do tri puta tjedno u periodu od 12 tjedana ili svakih sedam do 20 dana, te za održavanje konačnog rezultata detoksikacije organima ponavlja se jednom do dva puta mjesečno.

KOJE VRSTE INFUZIJA SU NAMIJENJENE DETOKSIKACIJI TIJELA I KOJI SU NJIHOVI SASTAVI?

Infuzije koje koristimo u Polidermi, u svrhu detoksikacije tijela, su:

 • vitamin C,
 • glutation,
 • Infuzija za sagorijevanje masnoće.

Vitamin C

Vitamin C je hranjiva tvar koju ljudi moraju dobiti iz hrane ili dodataka prehrani jer se teško unesu u organizam. Vitamin C je antioksidans i pomaže u sprječavanju oksidativnog stresa. Također, djeluje s enzimima koji igraju ključnu ulogu u stvaranju kolagena!

Ukoliko ga se prima intravenozno pomoću infuzije, vitamin C može dostići mnogo višu razinu u krvi nego kad ga uzimamo oralno. Srećom, čak i male količine vitamina C možemo dobiti iz hrane, poput naranče i limuna, sprječavaju ovo stanje, no, nažalost, hrana i dodaci prehrani obično nisu dovoljni za postizanje optimalnog zdravlja.

Vitamin C ima široku primjenu jer je ključni faktor u:

 • proizvodnji kolagena (koža, krvne žile, ligamenti i kosti),
 • sintezi adrenalina i energije,
 • izravnom jačanju imunološkog sustava
 • detoksikaciji
 • antioksidacijskoj funkciji.

Koristi se u:

 • imunološkom sustavu,
 • endokrinom sustavu,
 • antioksidacijskim enzimima,
 • detoksikacijskom sustavu,
 • metabolizmu lipida,
 • stvaranju tkiva kolagena
 • apsorpciji željeza.

Intravenozna terapija vitaminom C može neutralizirati mnoge bakterijske toksine. Kao antioksidans, vitamin C pomaže u zaštiti stanica od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, može ukloniti toksične metale iz tijela, uključujući olovo, živu i aluminij.

Glutation

Glutation je aminokiselina koja se ponekad naziva “glavnim antioksidansom” ljudskog tijela. Ono čini ogroman postotak vašeg ukupnog antioksidacijskog kapaciteta i nije nešto što možete dobiti od hrane. Većina hrane sadrži malo glutationa, ali glutation koji jedete razgrađuje se probavom prije nego što ikada stigne tamo gdje želite.

Glutation je ključan za detoksikaciju u jetri – za razliku od nekih drugih programa detoksikacije, on zapravo ima dokumentirane dokaze o koristi. Također je potreban za zdravu imunološku funkciju i opću antioksidacijsku obranu protiv slobodnih radikala.

Glutation je presudan za detoksikaciju u jetri. U jetri se glutation pretvara u toksine prije izlučivanja, što je važan korak da ih izbacite iz tijela. Glutation može biti vrlo važan za pomaganje vašem tijelu da se riješi toksina iz hrane i okoliša.

Naravno, glutation je najpoznatiji po svojim antioksidacijskim učincima – antioksidanti pomažu u zaštiti vaših stanica od oštećenja. Obrana od oksidativnog stresa pomaže da upale budu pod kontrolom. Glutation također ima izravnije djelovanje na imunološki sustav. Važan je za prirodne stanice koje se bore protiv virusa i bakterija.

Infuzija za sagorijevanja masnoće

Naša infuzija za sagorijevanje masnoće kombinira posebnu mješavinu vitamina, minerala i aminokiselina koje će vam pomoći da postignete sagorijevanje masti uz detoksikaciju tijela.

Ona je namijenjena:

 • za ubrzavanje metabolizma,
 • za detoksikaciju,
 • za sagorijevanje masti.

No, za najbolji rezultat kombinirati sa pravilnom prehranom i vježbanjem.

Infuzija za sagorijevanja masnoće sadrži:

 • Aminokiseline – lizin, taurin, ornitin, glicin, karnitin, metionin, arginin, cistein,
 • Glaktozu, NaCl
 • B kompleks.

Ova infuzija za dijetu i detoksikaciju kombinira mješavinu vitamina, minerala i aminokiselina koje će vam pomoći da postignete svoje idealno tijelo – smanjujući toksično opterećenje i pružanje pomoći tijelu da učinkovito funkcionira kako bi sagorio tvrdokorne tjelesne masti.

Aminokiseline poput taurina povećavaju prednosti mršavljenja – to je sredstvo za detoksikaciju i probavu, a pomaže i u poboljšanju atletskih performansi.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr