Vodič kroz infuzije za imunitet - Poliklinika Poliderma

Usluge

Vodič kroz infuzije za imunitet

Vodič kroz infuzije za imunitet

Saznajte kako najbržim putem ojačati svoj imunološki sustav pomoću Poliklinike Poliderma i svjetski popularnih tretmana!

Kako jačamo imunitet putem intravenozne terapije?

Kada je riječ o jačanju imunološkog sustava, postoje raznovrsne hrane bogate antioksidansima i bez dodataka i recepta koje možete uzimati. Intravenozne i intramuskularne terapije vitamina novo su inovativno sredstvo koje možete dodati svojoj obrani od simptoma prehlade i gripe. Kapi vitamina mogu poboljšati vaš imunološki sustav isporučivanjem svih potrebnih vitamina i antioksidanata u vaše stanice.

Točno je da je uzimanje oralnog dodatka za jačanje imunosti lako kupiti zaustavljanjem u vašoj lokalnoj ljekarni. Međutim, vaše tijelo ne apsorbira u potpunosti ovu vrstu dodataka jer ih je prvi probavio vaš probavni sustav, dok i mehanizam apsorpcije nije savršen.

S druge strane, ako se vitamini primjenjuju intravenskim putem, ti isti vitamini za jačanje imunološkog sustava zaobilaze probavni sustav i osiguravaju visoku stopu apsorpcije. Istodobno, intravenozna terapija prirodno detoksicira vaše tijelo, uklanjajući štetne slobodne radikale koji doprinose nakupljanju toksina i oslabljenoj imunološkoj funkciji!

Jačanje imuniteta intravenskim putem posebno je djelotvorno kada se primaju redovito. Slobodni radikali vremenom oštećuju vaše tijelo na staničnoj razini. I.V. terapija vašeg imunološkog sustava ne može vam samo pomoći da se ne razbolite, već i uklanja dugoročnu štetu uzrokovanu slobodnim radikalima ispuštanjem iz vašeg sustava!

Kako se primjenuje intravenozna terapija?

Intravenozna terapija je vrsta intravenskog liječenja gdje se infuzija polako unosi u krvotok, kap po kap, pomoću plastičnog katetera umetnutog u venu.

Uz standardnu ​​primjenu terapije, igla se obično umetne u podlaktičnu venu ili venu stražnje strane ruke. Kateter se zatim postavi ubodom igle. Iglu izvadimo, a kateter ostavimo u veni.

Sami tretman u prosjeku može trajati od 30 do 45 minuta.

Koliko traje efekt ojačanog imuniteta?

Efekt ojačanog imuniteta je individualan te ovisi o problematici organizma, kao i razina deficita s vitaminima. Ujedno, efekt je primjetan nekoliko dana nakon primanja infuzije, no vremensko trajanje i konačan efekt ipak ovisi o količini primljenih infuzija.

Koliko je puta važno ponoviti tretman intravenozne terapije?

Tretman jačanja imuniteta pomoću intravenozne terapije ponavlja se jednom do tri puta tjedno u periodu od 12 tjedana, te za održavanje konačnog rezultata ojačanog imuniteta ponavlja se jednom do dva puta mjesečno.

Koje su prednosti jačanja imuniteta infuzijama?

Intravenozna terapija zaista poboljšava opće zdravlje pružajući stopostotnu iskoristivost vitamina i hranjivih sastojaka koje vaše tijelo treba te pruža zadivljujući efekt kod:

✔      Poboljšanja imunološkog sustava

✔      Povećanja razine energije

✔      Smanjenja simptoma depresije

✔      Poboljšanja mentalne jasnoće i kognitivne funkcije

✔      Smanjenja simptoma migrene, astme i alergije

✔      Borbe protiv umora

Ujedno vam garantira zajamčenu apsorpciju vitamina, trenutnu hidrataciju, smanjene ovisnosti o uzimanju tableta, prevenciju oboljenja te borbu protiv utjecaja toksina iz okoliša!

Koje su infuzije u Polidermi namijenjene jačanju imuniteta i koji im je sastav?

Infuzije koje nudimo u Polidermi za jačanje imuniteta su:

 • Glutation
 • Infuzija za poboljšavanje općeg stanja organizma, metabolizma i vitalnosti
 • Infuzija za poboljšanje zdravlja, poticanje metabolizma i anti-aging
 • Infuzija za poboljšanje imuniteta
 • Vitamin C
 • Cink
 • Taurin
 • Lizin

Glutation

Glutation je bitan dio našeg procesa jačanja imunološkog sustava jer oslobađa slobodne radikale koji se stvaraju dok se tijelo pokušava boriti protiv bolesti. Glutation ujedno podržava vaš imunološki sustav kako bi smanjio trajanje vaše bolesti.

Glutation je snažni antioksidans koji igra ulogu u mnogim različitim sustavima u vašem tijelu, od imunološke podrške do starenja i još više. Budući da glutation nije dobro apsorbiran od strane vašeg tijela, on je u obliku infuzije idealan način uključivanja ovog svestranog antioksidansa u svoju wellness rutinu.

Infuzija za poboljšavanje općeg stanja organizma, metabolizma i vitalnosti

Koktel za jačanje performansi i energije, sadrži vitamine B skupine i aminokiseline te je namijenjen za:

 • ubrzanje metabolizma
 • poboljšanje atletskih performansa
 • jačanje vitalnosti organizma
 • održavanje opće dobrog stanja

Naša infuzija za poboljšavanje općeg stanja organizma, metabolizma i vitalnosti također kombinira magnezij i kalcij koji su neophodni za rad mišića. Manjak magnezija može predstavljati grčeve u mišićima, a ukoliko se ozbiljno bavite tjelovježbom, vjerojatno ste u nekom trenutku iskusili bolne mišiće i zglobove. Magnezij vam može ubrzati oporavak i pomoći u sprječavanju ozljeda!

Infuzija za poboljšanje zdravlja, poticanje metabolizma i antiaging

Naša terapija za poboljšanje zdravlja, poticanje metabolizma i antiaging je poboljšani koktel koji je osmišljen kako bi vam pomogao u održavanju dobrog zdravlja i jakog imuniteta. Svatko s užurbanim načinom života tko želi smanjiti razinu stresa, ojačati svoj imunološki sustav i detoksiratisvoje tijelo imat će velike koristi od ove terapije!

Infuzija za poboljšanje zdravlja, poticanje metabolizma i antiaging je prepuna minerala, antioksidanata, elektrolita i vitamina B12 koji će vaše tijelo vratiti u ravnotežu. Originalna i još uvijek najbolja. To je vrhunska wellness terapija koja vam može pomoći da napunite baterije i ublažite simptome stresa!

Infuzija za poboljšanje imuniteta

Bilo da je riječ o stresu svakodnevnog života ili utjecaju sezonskih bolesti, vrlo brzo ćete početi osjećati loše posljedice ukoliko je vaš imunološki sustav napadnut, zato nudimo ovu neprocjenjivu intravenoznu terapiju!

Infuzija se sastoji od izrazito učinkovitih sastojaka za jačanje imuniteta poput:

 • Aminokiselina – lisin, cistein, ornitin, taurin
 • Ampule B kompleksa

Oksidativni stres uzrokovan nakupljanjem slobodnih radikala može ozbiljno nadvladati naš imunološki sustav, zbog čega u ovoj infuziji možemo uključiti i snažne antioksidante poput glutationa i vitamina C koji čiste naše tijelo od slobodnih radikala.

Vitamin C

Postoji razlog zašto se čini da se vitamin C preporučuje i oglašava gotovo posvuda gdje pogledate zdravstvenu zajednicu. To je jedna od najvažnijih komponenti zdravlja i dobrobiti. Uključivanje odgovarajuće količine u vašu prehranu može ojačati vaš imunološki sustav i pomoći tijelu u sagorijevanju viška masnoće.

Vitamin C pruža snažno jačanje imunološkog sustava koji pomaže u zaštiti od prijetnje prehlade i gripe. Međutim, u situacijama kada je već prekasno i virus se već primio, tijelo postaje toliko zaokupljeno borbom protiv njega da razina vitamina C može značajno pasti. U ovom slučaju, intravenozno liječenje će pacijentima pružiti snažni poticaj brzom reakcijom, pomažući tijelu na putu bržeg oporavka!

Cink

Cink potiče aktivnosti gotovo stotinu enzima i neophodan je za zdravo funkcioniranje tijela. Pojedinci kojima nedostaje ovog hranjivog sastojka mogu biti osjetljiviji na bolesti, što znači da bi u tjelesnim stanicama idealno trebala biti prisutna odgovarajuća količina cinka. U tu svrhu, preporučuje se intravenozna primjena naše infuzije cinka za nadopunu već postojećih nedostataka kako bi se poboljšala prirodna sposobnost tijela da se obrani.

Cink je sposoban smanjiti infekcije i smanjiti ozbiljnost reakcija na određene podražaje. Također može povećati energiju i bistrinu te ima ulogu u podupiranju strukture i cjelovitosti kože. Intravenozna suplementacija cinka preporučuje se i za reguliranje promjena u zdravim tkivima povezanim s dobi, kao i za održavanje osjetilnog i koštanog zdravlja.

Taurin

Ljudi kojima nedostaju određene hranjive tvari i/ili enzimi možda neće moći napraviti vlastiti taurin i trebat će im dodatak za povećanje razine. Dodatak taurina koristi se i za liječenje niza zdravstvenih stanja, uključujući kardiovaskularne bolesti, migrene, nesanicu, jačanje imuniteta i mnoge druge.

Taurin je aminokiselina koja je izrazito korisna za vaše tijelo i um, zbog čega ga nudimo kao i infuziju. Pomaže u prevenciji kardiovaskularnih bolesti snižavanjem kolesterola i snižavanjem krvnog tlaka, podupire zdrav vid, a također poboljšava mentalnu funkciju i smiruje živčani sustav. Za sportaše i one koji žele doći u formu, taurin pogoduje vježbanju smanjujući umor, povećavajući izdržljivost i pomažući vašim mišićima da dulje rade. Uz sve to, taurin može djelovati kao antioksidans za popravak oštećenih stanica i smanjuje oksidirani stres na mišiće.

Lizin

Lizin je esencijalna aminokiselina koja se koristi u biosintezi proteina. Lizin se koristi za sprječavanje i liječenje prehlade uzrokovane virusom, reguliranja stresa i anksioznosti i poboljšanja sportskih performansa.

Lizin štiti vaše kosti i također može igrati ulogu u kontroli prijenosa kalcija u vašem tijelu te može poboljšati zarastanje rana. Lizin je potreban za stvaranje kolagena i proteina te pomaže podržati i dati strukturu kože i kostiju.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr