Vodič kroz infuzije za mršavljenje - Poliklinika Poliderma

Usluge

Vodič kroz infuzije za mršavljenje

Saznajte kako vam intravenozna terapija za mršavljenje Poliklinike Poliderma može pomoći u održavanju vaše idealne težine!

Vodič kroz infuzije za mršavljenje

Metabolizam je složen lanac kemijskih reakcija koji hranu pretvaraju u energiju koju vaše tijelo može iskoristiti za održavanje normalne funkcije, kao i za oporavak od bolesti. S vremenom se vaš metabolizam prirodno usporava, što zauzvrat može dovesti do lakšeg dobivanja kilograma čak i ako dajete sve od sebe u teretani.

ŠTO JE INTRAVENOZNA TERAPIJA ZA MRŠAVLJENJE?

Iako još uvijek ne postoji čarobna pilula koja vam može pomoći da dobijete tijelo iz snova, postoje alternative koje vam mogu pomoći da brže stignete tamo. Intravenozna terapija jedna je od njih te pomaže poticanje mršavljenja na staničnoj razini na različite načine.

Također je cjelovitija alternativa u odnosu na ostale proizvode na tržištu koji su prepuni aditiva koji proizvode neželjene nuspojave. Kapljice vitamina pomažu obnoviti i optimizirati prirodnu ravnotežu vašeg tijela, što maksimizira snagu, a zauzvrat vam pomaže da lakše izgubite kilograme.

Naše intravenozne terapije za mršavljenje osmišljene su tako da vam pomognu u sagorijevanju masti. Međutim, ova terapija nije čarobni lijek. Umjesto toga, ovaj tretman je idealan dodatni tretman, što znači da je najučinkovitiji u kombinaciji sa zdravom prehranom i redovitim vježbanjem!

KOJA JE TAJNA INFUZIJA ZA MRŠAVLJENJE?

Njihova formula sadrži jedinstvenu mješavinu vitamina, minerala i ostalih sastojaka koji vam mogu pomoći ubrzati metabolizam. U ovoj formuli postoje spojevi koji pomažu vašem tijelu da prirodno razgrađuje masnoće te vam pomažu da brže sagorijevate kalorije.

Osim što pojačava metabolizam na staničnoj razini, intravenozna terapija prirodno detoksicira vaše tijelo uklanjanjem teških metala koji mogu oštetiti vaše stanice. Vaše tijelo može u malim količinama prerađivati ​​teške metale, ali prekomjerna izloženost može dovesti do toksičnosti teških metala i dodatnog oštećenja stanica. S vremenom, ovo dodatno oštećenje stari vaše tijelo i doprinosi sporiji metabolizam.

Uz intravensku vitaminsku terapiju, izravno u krvotok dobivate stopostotnu apsorpciju vitamina. Nema usporedbe s bilo kojim oralnim vitaminima, gdje unesete samo oko 20% apsorpcije nakon što prođe kroz vaš probavni sustav i bori se za ulazak u krvotok. Kada postignete maksimalnu apsorpciju, ostvarujete i maksimalne koristi i ublažavanje uobičajenih simptoma nedostatka vitamina!

KAKO SE IZVODI TRETMAN INTRAVENOZNE TERAPIJE?

Neke se infuzije daju intravenskom injekcijom ili infuzijom. To znači da se šalju izravno u vašu venu pomoću igle. Zapravo, izraz “intravenski” znači “u venu”. Ukoliko apliciramo infuziju, tada se tanka plastična cijev, koja se zove braunila, unese u vašu venu.

Umjesto intravenskih injekcija mogu se koristiti intramuskularne injekcije, jer neki lijekovi iritiraju vene ili zato što se ne može pronaći prikladna vena. Intramuskularne injekcije apsorbiraju se brže od potkožnih injekcija.

Nakon savjetovanja i procjene, izrađuje se individualan odabir i način odgovarajućeg postupka infuzije za mršavljenje. Naša medicinska sestra polako uvede infuziju u krvotok pomoću braunile umetnute u venu ruke, zgloba ili noge, kroz koju će se odgovarajući vitamini, minerali, aminokiseline ili kombinacije njih polako unositi u krvotok, kap po kap.

KOLIKO TRAJE EFEKT?

Primjenjujući različita iskustva, intravenozna terapija za mršavljenje ima neposredan i snažan učinak. Međutim, preporučuje se ponoviti terapiju kako bi se postigli optimalni zdravstveni rezultati.

Efekt mršavljenja je individualan te ovisi o problematici organizma, kao i razina deficita s vitaminima. Ujedno, najučinkovitija je u kombinaciji sa zdravom prehranom i redovitim vježbanjem. Efekt je primjetan nekoliko dana nakon primanja infuzije, no vremensko trajanje i konačan efekt ovisi o količini primljenih infuzija.

KOJE SU PREDNOSTI TERAPIJE?

I.V. terapija za mršavljenje pomaže vašem tijelu da se suprotstavi prirodnom usporavanju metabolizma, tako što vašem tijelu daje pažljivo formuliranu mješavinu energije i vitamina koji pojačavaju metabolizam.

Povrh svega, postoji veza između dehidracije i gubitka kilograma. Zapravo, ostati hidratiziran je važno kako biste pomogli vašem tijelu da koristi energiju i sagorijeva masnoću prema najboljim mogućnostima. Infuzija pruža vašem tijelu hidrataciju koja mu je potrebna da bi se tijelo održalo u vrhunskom stanju i spriječilo dobitak viška kilograma.

Infuzije za mršavljenje pružaju:

 • Više energije u svakodnevnom životu
 • Povećanje brzine metabolizma i učinkovito pretvaranje hrane u energiju
 • Pomoć pri učinkovitijem sagorijevanju masti
 • Podržavanje krvožilnog sustava
 • Pomoć pri izgradnji i rastu mišića

KOLIKO PUTA SE PONAVLJA TRETMAN?

Intravenozna terapija ponavlja se jednom do tri puta tjedno u periodu od 12 tjedana, te za održavanje konačnog rezultata mršavljenja ponavlja se jednom do dva puta mjesečno.

Intramuskularna terapija se ponavlja jednom tjedno u periodu od 12 tjedana, te za održavanje konačnog rezultata procesa mršavljenja se ponavlja jednom svaka dva tjedna.

KOJE TOČNO INFUZIJE POMAŽU PRI MRŠAVLJENJU I KOJI SU NJIHOVI SASTAVI?

U Poliklinici Poliderma nudimo više vrsta infuzija za mršavljenje, a to su:

 • B12
 • Infuzija za sagorijevanje masnoće
 • Injekcija za sagorijevanje masnoće
 • Taurin

B12

Vitamin B12 ključan je u različitim metaboličkim procesima u tijelu i sudjeluje u proizvodnji crvenih krvnih zrnaca, funkcioniranju živčanog sustava, reguliranju sna i raspoloženja, pa čak i utječe na razinu ostalih spojeva u tijelu koji pomažu u održavanju organa kao što su mozak, srce i oko. Manjak vitamina B12 tada može rezultirati nedostatkom crvenih krvnih stanica, sindromom kroničnog umora, poremećajem raspoloženja u snu ili problemima s perifernim živcima.

Tijelo se oslanja na razne vitamine kako bi održalo optimalno zdravlje, a B12 spada među najvažnije za upravljanje težinom. Ako želite izgubiti višak kilograma, vitamin B12 ne samo da povećava energiju, već je povezan i s gubitkom kilograma. Manjak vitamina B12 može dovesti do dugoročnih problema s kontrolom težine. Kada je poremećena prirodna ravnoteža tijela, obično reagira usporavanjem metabolizma, očuvanjem zaliha masti i sagorijevanjem manje kalorija tokom dana.

Infuzija za sagorijevanje masnoće

Naša infuzija za sagorijevanje masnoća kombinira posebnu kombinaciju vitamina, minerala i aminokiselina koje će vam pomoći da postignete sagorijevanje masnoća uz detoksikaciju tijela. Ova infuzija za dijetu i detoksikaciju kombinira vitamine, minerale i aminokiseline koje će vam pomoći da postignete svoje idealno tijelo, smanjujući toksično opterećenje i pružanje pomoći tijelu da učinkovito funkcionira kako bi sagorio masnoću.

Aminokiseline poput taurina povećavaju prednosti mršavljenja – to je sredstvo za detoksikaciju i probavu, pa čak pomaže u poboljšanju atletskih performansi.

Injekcija za sagorijevanje masnoća

Naša injekcija za sagorijevanje masnoća sastoji se od vitamina, minerala i aminokiselina koji pomažu ubrzavanju metabolizma kako bi se sagorijevale masti u kombinaciji sa zdravom tjelovježbom. Ove injekcije se sastoje od različitih vitamina, hranjivih sastojaka i drugih sastojaka koji se koriste za pomoć u gubitku kilograma, primjerice:

 • vitamini B1, B2, B3, B5 i B6
 • metonin, leucin i karnitin.

Injekcije se mogu davati u ruku ili druga područja koja sadrže više potkožnog masnog tkiva, poput bedara, trbuha ili stražnjice.

Taurin

Pokazalo se da taurin ima nekoliko zdravstvenih koristi, poput manjeg rizika od bolesti i poboljšanih sportskih performansi. Taurin je aminokiselina koja je izrazito korisna za tijelo i um. Pomaže u prevenciji kardiovaskularnih bolesti snižavanjem kolesterola i snižavanjem krvnog tlaka, a također poboljšava i mentalnu funkciju.

Za sportaše i one koji žele doći u formu, taurin pomaže pri vježbanju smanjujući umor, povećavajući izdržljivost te potiče mišiće na dulj rad. Uz ove prednosti za performanse, taurin može pomoći u gubitku težine.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr