Glutation - očuvanje zdravlja i života - Poliklinika Poliderma

Usluge

Glutation – očuvanje zdravlja i života

Primjena glutationa koji jako pomaže kod atopijskog dermatitisa. Glutation je glavni čuvar zdravlja i života. Koliko imamo glutationa toliko smo zdravi i toliko ćemo živiti. Glavna uloga glutationa je zaštita od štetnih čestica radikala koji nastaju tijekom metabolizma stanica. Pored glutationa imamo još enzim tvz SOD koji djeluje slično kao glutation.

Početak razvoja bolesti i starenja nastaje razvojem upale te pada glutationa. Kako bi spriječili bolest i usporili starenje potrebno je uzimati glutation koji opada s godinama. Bolest, stres, iscrpljenost i drugi faktori spuštaju razinu glutationa.

Glutation smanjuje upalu uz druge brojne uloge : detoks, obnova jetre, jačanje koncentracije, podizanje energije, obnova stanica, čuva stanice uz mitohondrije, jačanje imuniteta, uklanjanje teških metala i itd. Omiljena primjena glutationa je kod pada energije i imuniteta.

Glutation djeluje na mitohondrije koji proizvode ATP spoj za dobivanje energije te povećava proizvodnju ATP. Većina bolesti nastaje kao posljedica pada imuniteta. Nema bolesti ili stanja gdje glutation ne pomaže. Kako bi se nadoknadio glutation koristi se obični glutation ili najefikasniji oblik s acetil glutation. Nadoknada putem tableta je jedna od opcija al potrebno je uzimati tvz liposomalni oblik glutation da se bolje upija u tijelo glutation.

Najefikasniji način davanja glutationa je putem injekcija u debelo meso ili vene kao injekcija tj infuzija. Stoga prvi korak u očuvanja zdravlja je redovita primjena glutationa.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr