Hipotireoza Hashimoto - rano otkrivanje - Poliklinika Poliderma

Usluge

Hipotireoza Hashimoto – rano otkrivanje

Ključno je djelovati prije nego se bolest razvije jer nadoknada onog što nedostaje ili nije u redu sprječava razvoj bolesti. Limit laboratorijskih pretraga je što većinom kasno otkriju bolest kad se razvila. Uredaj Body check mjeri apsorpciju atoma u stanicama te daje najprecizniji sastav tijela.

Ta metoda se zove spektofotometrija i znanstveno dokazano je efikasna. S tom metodom možemo najranije i najpreciznije odrediti razvoj hipotireoze tj stanja kada štitnjača slabije radi. Laboratorijske pretrage mjere sastav krvi ili urina što nije dovoljno precizno jer ne održava pravu vrijednost i ne ukazuje stanje na razini stanice.

Ako je u krvi normalne koncentracija neke tvari ne znači da je sastav dobar jer to ne znači da se ta tvar nalazi u potrebnoj koncentraciji. Jod može biti normalan ako se mjeri standardnim pretragama što ne znači da je nalaz uredan. To je čest primjer kad su svi nalazi uredni a štitnjača unatoč terapiji ne radi dobro jer nisu otkriveni svi poremećaji sa standardnim pretragama.

Kod mjerenja Body check uređaja najtočnije dobivamo uvid u vrijednost joda, selena i magnezija koji su ključni za rad štitnjače. Ako je jod snižen najveća greška dati jod jer će poremetiti rad štitnjače. Jod je snižen jer teški metale kao živa i kadmij priječe ulaz joda u stanice štitnjače te treba teške metale ukloniti infuzijom.

Nedostatak selena, magnezija i cinka se nadoknadi s infuzijom i spriječi razvoj hipotireoze. Pored nalaza Body check uređaja istovremeno se rade standardne laboratorijske pretrage da se vide drugi nalazi štitnjače te upućuje endokrinologu.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr