DNK testiranje: najmoderniji put do zdravlja dostupan je u Polidermi - Poliklinika Poliderma

Usluge

DNK testiranje: najmoderniji put do zdravlja dostupan je u Polidermi

DNK testiranje: najmoderniji put do zdravlja dostupan je u Polidermi

Svakom je jasno da ne odgovaraju sve dijete svakome. Problema većina dijeta je ‘jo-jo’ efekt, što znači da se nakon završene dijete uskoro vrati stara ili veća tjelesna težina. Ljudi u tom slučaju mršave tamo gdje ne žele – posebno u licu pa izgledaju umorno i starije, ali ne izgube težinu tamo gdje je potrebno.

Mnogi, nažalost, često ugrožavaju zdravlje neprikladnim dijetama i brojnim pokušajima da smršave posebno intenzivnom tjelesnom aktivnosti koja može oštetiti srce. Većinu tih problema možete izbjeći ako unosite hranu koju možete probaviti, koja Vam odgovara.

Ako unosite hranu koju ne možete probaviti onda vjerojatno imate i brojne zdravstvene probleme : debljanje, umor, glavobolje, alergije, probleme štitnjače, povišen tlak… Gotovo da nema bolesti ili poremećaja koji ne nastaje kao posljedica loše probave. Naime, kad pojedete neku hranu koja vam ne paše, bez obzira koliko je malo pojeli, javljaju se grčevi u želucu, napuhanost i ostale probavne smetnje.

Današnji način života, stres i neprikladna hrana dodatno oštećuju probavni sustav, posebno crijeva. Crijeva su ujedno nas najveći imunološki organ – ako ona ne funkcioniraju, tada je imunitet loš i skloni smo čestim bolestima tj upalama. Čak i ne govorimo koliko bitnih vitamina i spojeva važnih za zdravlje nastaje u crijevima. Kod poremećaja probave sve to sve je to narušeno, a time se u konačnici narušava i zdravlje.

Zato je izuzetno bitno znati što smijemo jesti a sto ne jesti. Hrana je lijek ali i otrov ovisno koju vrstu hrane uzimate. Hrana koju ne možemo probaviti izaziva oštećenje stijenke crijeva – tako toksini ulaze u tijelu te ga truju što je početak razvoja brojnih bolesti. To je tkz. sindrom propusnog crijeva.

Dapače, mnoge dijete su neizvodive za osobe koje ih pokušavaju provest. Poliklinika Poliderma vam tu pomaže provođenjem najpouzdanijeg genetskog testa – Fargon Nutrigena. Ovaj je test novi zlatni standard među DNK testovima: Fagron Nutrigen jednostavan je test za poboljšanje života, zdravlja, kvalitete života te prevenciju razvoja bolesti za koje ima sklonost da razvijete.

Test određuje 384 najvažnije DNA varijacije unutar 55 različitih kategorija sažetih u 13 makrokategorija. Putem njega, u krajnjem rezultatu, dobivate personalizirani plan prehrane i preporučene prehrambene navike pažljivo su odabrane kako bi poboljšale individualne snage i umanjile lokalizirane genetske nedostatke.

Izvještaj koji dobivate je strukturiran u slijedeće dijelove:

  • I. Osnovne informacije Sažetak Vaših zdravstvenih navika, uključujući čimbenike povezane s Vašom težinom, vježbanjem, metabolizmom i ključnim parametrima, a sve je povezano i analizirano na našoj dijagnostičkoj platformi.
  • II. Pregled rezultata Uključuje pregled genetske analize, optimalnu vrstu prehrane, rizik od nedostatka vitamina i preporučene suplemente, omogućujući brzu i jednostavnu globalnu interpretaciju nutrigenomskog profila.
  • III. Personalizirani plan prehrane: Plan je formiran od Vaših podataka o genetskom i zdravstvenom stanju/ponašanju. Sadrži popis namirnica koje treba izbjegavati i dodati u prehranu: nutritivni opis 893 namirnice, pića i umaka, razvrstanih u 17 općih kategorija za jednostavnu interpretaciju i svakodnevnu upotrebu. Hrana se preporučuje na temelju rezultata ispitivanja koja su proveli Fagron i profesionalni nutricionisti.
  • IV. Kompletni genetski rezultati Uključuje potpuni opis svih analiziranih SNP-ova unutar NutriGen™ testa, na razini gena i SNP-ova, sa detaljnim opisima, kako bi se omogućilo dobivanje maksimalnih koristi od samog testa.

Kao što smo rekli na početku – svaka dijeta ne djeluje na svakoga jer svi smo mi posebni. Tako svakome od nas (ne)odgovara određena hrana te određena pića; dok su neki skloniji razvijanju određenih bolesti, drugi će to, ako znaju što su njihove prirodne predispozicije, uspješno izbjeći!

Uz pomoć ovog DNA testiranja, više nikada nećete biti na dijeti koja za vas ne odgovara, nećete jesti hranu koja vam nanosi štetu te će vam vaše tijelo i organizam biti zahvalni!

Ukupna dužina izvještaja dobijenog Fargon Nutrigen testom često je veća od 100 stranica.

Nazovite 01/4828-961, saznajte više informacija i predbilježite se za testiranje već danas! 

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr