Dr. Qi Zhu - novo pojačanje u Polidermi - Poliklinika Poliderma

Usluge

Dr. Qi Zhu – novo pojačanje u Polidermi

Dr. Qi Zhu, naša nova stručnjakinja u Poliderma poliklinici, donosi obilje znanja i iskustva kako bi vam pružila izvanredne estetske tretmane. S završenom srednjom XV Gimnazijom ( MIOC ) i diplomom Medicinskog fakulteta u Zagrebu i iznimnim uspjehom u studiju, Dr. Zhu je jedna od najsjajnijih zvijezda u svojoj generaciji.

Dr. Qi Zhu

Tijekom svog obrazovanja, stekla je raznoliko kliničko iskustvo kroz obilaske na Traumatologiji, Ginekologiji i Hitnom prijemu te je nagrađena Dekanovom nagradom za izvanredan uspjeh u studiju. Dio svog iskustva iz konzervativne estetske medicine stjecala je u inozemstvu. Osim toga, aktivno se bavi
istraživanjem što je rezultiralo s nekoliko znanstvenih publikacija.

Njezina stručnost obuhvaća širok spektar tretmana, uključujući pomlađivanje područja oko očiju, gdje se bavi smanjenjem i prevencijom razvoja bora i kesica, istovremeno postižući ujednačavanje boje kože.

Pomlađivanje lica i obnova kolagena su također u njezinom repertoaru, koristeći frakcijski laser i radio valove za postizanje izvanrednih rezultata.

Njezine usluge uključuju i obnovu kože, ujednačavanje tena te cjelokupno pomlađivanje lica, kao i 4D pomlađivanje za potpunu transformaciju.

Dr. Zhu također primjenjuje tretmane pomlađivanja lica s PRP-om (plazma obogaćena trombocitima) i radio valovima te koristi biostimulatori kolagena kako bi postigla iznimno poboljšanje stanja kože.

Njezina posvećenost pružanju personalizirane i visokokvalitetne zdravstvene skrbi jamči da će vaše jedinstvene potrebe, brige i ciljevi biti pažljivo razmotreni. Dr. Zhu je ovdje kako bi vam pomogla da postignete željene estetske rezultate i osjećate se sjajno u vlastitoj koži.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr