Kako odabrati pravi tretman za problem koji me muči?

Usluge

Kako odabrati pravi tretman za problem koji me muči?

Ne postoji univerzalna njega lica kojeg svi možemo primjenjivati. Svaki pojedinac mora pronaći njegu koja odgovara njegovom tipu kože. Neki se bore sa aknama, neki sa suhoćom lica, dok neki od nas samo žele zaustaviti znakove starenja. Svaki od ovih problema zahtjeva poseban pristup i njegu koja će pružiti najbolje rezultate.

Kako odabrati pravi tretman za problem koji me muči?

Upravo zbog raznih tipova kože, odabir pravog tretmana za lice može biti teška odluka. Dok će jedan tretman nekome pružiti nevjerojatne rezultate, drugom neće biti od ikakve pomoći – čak može i pogoršati problem! Zato je važno prije bilo kojeg tretmana, potražiti stručno mišljenje i savjete.

U Poliklinici Poliderma posebnu pozornost posvećujemo vremenu izdvojenom za komunikaciju sa novim pacijentima radi savjetovanja, analize kože i rasprave o mogućnostima tretiranja prije početka bilo kakvih tretmana.

Svjesni smo važnosti uspostavljanja kvalitetnog odnosa sa pacijentom i razmjene svih informacija koje bi mogle biti korisne u svrhu postizanja tena  o kakvom naši pacijenti sanjaju. U dogovoru sa vama, biramo samo najučinkovitiji tretman ili kombinaciju tretmana sa razumijevanjem tipa kože svakog pojedinog pacijenta i njegovih briga kojima prilagođavamo svoje usluge.

Definiranje problema kojeg želite tretirati

Najbolje je svom dermatologu navesti problematična područja svoje kože. Ako su vaš glavni problem bore odnosno, znakovi starenja, onda tretmani usmjereni na taj problem ulaze u uži izbor. Ako su akne i prištića vaša glavna briga, morate istražiti tretmane namijenjene njihovom uklanjanju.

Jeste li najviše zabrinuti zbog bora ili staračkih mrlja? Gubi li vaša koža svoju elastičnost ili sjaj? Jednom kada odredite koji su vaši glavni problemi, dermatolog može preporučiti tretman koji je usmjeren ka rješavanju tih problema.

Informacije i savjete potražite samo kod dermatologa

Ne dozvolite da vas ispovijesti slavnih i naslovi časopisa navode na isprobavanje određenih tretmana. Tehnologija u industriji ljepote mijenja se gotovo svaki mjesec; novi uređaji, novi protokoli i nove tehnike. Iako svi ti uređaji nude vrijedne rezultate, učvršćivanje, toniranje i posvjetljivanje kože uvijek je učinkovitije u kombinaciji s dobro odabranim proizvodima i pravilnom njegom.

Dobar dermatolog dat će vam domaću zadaću za njegu kože koju trebate dovršiti prije vašeg sljedećeg susreta. Dermatolozi su ovdje ključni i pružit će vam sve potrebne savjete i preporuke. Detaljna analiza kože i njezinog stanja je važna jer se ona mijenja tijekom godina iz niza razloga.

Može se promijeniti zbog lijekova, nedostatka sna, stresa i loše prehrane, zbog čega je važno kod svakog posjeta ponovo procijeniti kožu i tretirati je na odgovarajući način. Nadalje možemo prilagoditi ovisno o sklonostima i trenutnom načinu života ili osjetljivosti. 

Besplatne konzultacije u poliklinici Poliderma

Važno je da se prije tretmana posavjetujete sa stručnjakom koji će moći točno prepoznati koje su potrebe vaše kože u tom trenutku. Istraživanje ponude tretmana za lice i odabir bez da znate detalje o njemu, nije najbolje rješenje za vaše probleme.

Personalizacija je presudna za postizanje najboljih rezultata. Ako ni jedno lice nije slično, zašto ih onda tako tretirati? Ako nemate određenu brigu kao što su akne ili ožiljci, konzultacije su od još veće koristi. Svaki tretman bi trebao ostaviti vas sa blistavom, odmornom, mladolikom kožom.

To je ujedno i najtraženiji rezultat kada je riječ o načinu na koji pacijenti žele da njihova koža izgleda kada završe sa tretmanom. Ne postoji jedna uobičajena briga, jer koža varira ovisno o dobi, spolu i načinu života, ali starenje, akne i pigmentacije su sve veća zabrinutost koja se može riješiti nakon procjene kože.

U poliklinici Poliderma svojim pacijentima pružamo osjećaj povjerenja i temeljito savjetovanje. Svakog pacijenta vodimo kroz put njege kože. Bilo da je riječ o složenim problemima poput akni ili jednostavnom preventivnom planu, dr. Kaliterna pružit će vam savjete za najbolje rezultate.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr