Pomlađivanje i zatezanje vrata i dekoltea - Poliklinika Poliderma

Usluge

Pomlađivanje i zatezanje vrata i dekoltea

Iako kožu lica redovito njeguju, mnoge žene zanemaruju vrat i dekolte, sve dok se na tim osjetljivim područjima ne pojave izraženi znakovi starenja koji odaju godine. Zbog nepravilne njege kože vrata i dekoltea. može se dogoditi i da ta područja djeluju i starije, odnosno “dodati godine”.

Pomlađivanje i zatezanje vrata i dekoltea

U ljetnim mjesecima prekomjerno izlaganje suncu neizbježno je i nerijetko ostavlja neugodne posljedice na kožu.

Iako nam je uglavnom u prvom planu zaštita lica, ne smijemo zanemariti ni kožu tijela a osobito ne područje dekoltea. Sunce stanjuje i oštećuje kožu uslijed čega nastaju bore i tamne pigmentacije, te je koži potrebna potpuna regeneracija. Upravo je dekolte zbog osjetljivosti regija tijela na kojoj sunce kožu najviše oštećuje.
To možemo vidjeti i tako što usporedimo dio dekoltea koji smo zaštitili odjećom u odnosu na nezaštićeni dio. Tek tada možemo uočiti veliku razliku. Prvi znakovi starenja dekoltea su gruba i hrapava koža, pojava kapilara, crvenilo, bore i pigmentacija.

Do pojave Femi Tight laserskog tretmana i Endolifta nije bilo efikasne metode zatezanja i pomlađivanja dekoltea. Endolift i Femi Tight su jedinstveni, možemo reći revolucionarni tretmani koji se mogu izvoditi usred ljeta bez ograničenja izlaganja suncu i to bez oporavka. Veliku inovaciju u njezi vrata i dekoltea predstavlja i hrvatski kozmetički brend, My Skin by Dr Kaliterna, na bazi najboljih sastojaka iz prirode.
Zahvaljujući tretmanima u poliklinici Poliderma i losionima dr. Kaliterne, ponovo možete ponosno pokazivati vaš dekolte.

Pomlađivanje dekoltea

My Skin by Dr. Kaliterna kozmetička linija, za ovaj problem nudi odlično rješenje u obliku losiona za tijelo. Body Repair na bazi gaveza, nježno obnavlja kožu tijela, ublažava posljedice sunca, te pomlađuje kožu, osobito vrata i dekoltea.

Rezultati korištenja losiona Body repair na bazi gaveza iz Anti-age linije My Skin by Dr Kaliterna:

Za ujednačen ten i kožu bez pigmentacija tu je White Skin losion koji pomlađuje kožu i ujedno potiče rast novog kolagena, kako bi koža u potpunosti zablistala.

Rezultati korištenja losiona White skin Body lotion iz Whitening linije My Skin by Dr Kaliterna:

Najnoviji trednovi: Femi Tight i Endolift

Najnoviji trend pomlađivanja dekoltea je zatezanje ili lifting s ciljem podizanja dekoltea uz jak efekt pomlađivanja kože i uklanjanja bora po sredini dekoltea.

Femi Tight je laserski tretman kojim se pomoću optičke energije zagrijava koža kako bi nastao jak efekt zatezanja i podizanja pri čemu se znatno popravlja struktura, izgled i kvaliteta kože.

Za vrijeme tretmana osjeća se toplina bez boli i crvenila. Tretman znatno podiže dekolte uz preoblikovanje, pri čemu dekolte izgleda znatno bolje i mlađe. Za još bolje rezultate preporučuje se jedan do tri tretmana koji su idealni za žene od tridesetpete do četrdesetpete godina života.

Druga velika revolucija u svijetu lasera je Endolift. Tretman se izvodi na način da se koristi lasersko vlakno koje ispod kože optičkom energijom potiče razvoj novog kolagena uz jak efekt pomlađivanja i zatezanja dekoltea.

Bore se znatno smanjuju, a kvaliteta i izgled kože se znatno poprave. Nema uboda niti igala, koristi se tanko lasersko vlakno te se ne primjenjuje anestezija. Ako su promjene pak, jače izražene, koristi se izuzetno tanko lasersko vlakno od 1mm pod lokalnom anestezijom. Tretman se preporučuje ženama od tridesetpete do šezdesetpete godine. Po želji, mogu se podignuti i učvrstiti grudi.

Pomlađivanje i zatezanje vrata

Istinski pokazatelj godina i prvih znakova starenja na našem tijelu uz dekolte, definitivno se ogleda u koži vrata i šaka. Za razliku od lica, to su regije na kojima se na teži način mogu prikriti prvi znakovi starenja, ali se zato možemo potruditi da se osjećamo bolje u svojoj koži.

Operacija je do nedavno bila jedina opcija koja je mogla ukloniti višak kože, no operacijom se ne mogu ukloniti pigmentacije, staračke pjege, crvenilo ili kapilare.

Kapilare često izgledaju kao pigmentacija te se na pogrešan način tretiraju. Najčešće nastaju na bočnom dijelu vrata. Za uklanjanje ovih pojava, najbolje je koristiti PULSE DYE laser.

Bore na vratu uz botox mogu smanjiti i mezoniti. Matične stanice su najnovija metoda pomlađivanja ne samo vrata već i lica, te su je jedan od najtraženijih tretmana današnje tehnologije.

Nudimo tri učinkovite mogućnosti pomlađivanja vrata:

1.) Femi Tight

Laserski tretman koji optičkom energijom zagrijava kožu u svrhu zatezanja, pomlađivanja i oblikovanja vrata. Tretman ne zahtijeva nikakav oporavak. Idealan je za osobe od tridesete do četrdesete godine života u svrhu prevencije starenja. Potrebno je svega jedan do tri tretmana za odlične rezultate. Najbitnije je s tretmanom započeti na vrijeme kako bi vrat izgledao zaglađeniji.

Rezultat zatezanja vrata tretmanom Femi tight, neablativnim CO2 laserom:

2.) Endolift

Endolift je metoda primjene laserskog vlakna koje ispod kože optičkom energijom snažno zateže i podiže kožu vrata uz jak efekt pomlađivanja izvana, te ispod kože. Ujedno smanjuje bore. Tretman se izvodi bez anestezije, bez uboda i igle. Oporavka nema niti nekih većih ograničenja. Potreban je svega jedan tretman. Idealan je za žene između tridesete i četrdesetpete godine života.

Po želji se može smanjiti i podbradak tako da se zategne višak kože. Ako su promjene jače izražene, koristi se vlakno debljine svega 1mm uz lokalnu anesteziju. Oporavak može potrajati jedan do dva dana. Rezultati su poput onih koji se dobiju operacijom, ali uz prirodan izgled.

Rezultat zatezanja vrata tretmanom Endolift:

Video tretmana Endolift pogledajte ovdje: 

3. Losion Body Repair

Snažno obnavlja i pomlađuje vrat te zauzima važnu ulogu u njezi kože vrata. Kožu je nakon tretmana potrebno pažljivo njegovati. Više o proizvodu možete saznati na ovom linku. 

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr