Black Peel - Poliklinika Poliderma

Usluge

Black Peel tretman lica nekad se nazivao i ”lice poput lutke”. Već duže vrijeme vrlo je popularan tretman u cijeloj Aziji, zato što je siguran laserski tretman koji pacijentima pruža svjetliju, blistaviju kožu i pomlađivanje dubljeg sloja kože s manje rizika od hiperpigmentacija, posebno za osobe tamnijeg tipa kože.

black peel poliderma
Black Peel – tretman pomlađivanja i dubinskog čišćenja lica
black peel tretman

Black Peel je neinvazivni laserski tretman kože koji koristi kvalitete ugljika za brz i bezbolan piling, čišćenje, zatezanje te aktivaciju dubinskog pomlađivanja kože.

Za što se koristi Black Peel tretman?

Black Peel je potpuno bezbolan laserski tretman s trenutnim rezultatima.

Black Peel je izvrsna vrsta pilinga za osvježenje kože, pružajući trenutačno osvježeni izgled i ostavljajući kožu mekšom, glatkom i čvršćom.
Sloj maske ugljika nanosi se na kožu, gdje prodire duboko u pore. Laserska svjetlost vrlo snažno privlači čestice ugljika, a kada laser prođe površinom kože on uništava ugljik uz uklanjanje mrtvih stanica kože, nečistoća i ulja.

tretman black peel poliderma
Ugljik ima sposobnost apsorpcije ulja i onečišćenja dubinski iz pora

Vrlo je koristan za:

✔ masnu kožu
✔ mitesere
✔ proširene pore
✔ ujednačavanje tena
✔ uklanjanje pigmentacija nastalih od sunca
✔ liječenje akni na licu
✔ pomlađivanje i prevenciju starenja.

Prednosti Black Peel tretmana

 • Čišćenje:
  Kada se laser provede iznad područja nanesene maske, on cilja i uništava čestice ugljika, uzimajući sa sobom bilo koji apsorbirani materijal.
 • Piling:
  Kao što je ugljik ciljan laserom, on otklanja i mrtve stanice kože, mitesere i učinkovito radi piling kože. Rezultat je mekša sjajna koža uz smanjenje veličine pora i ujednačenijeg tona kože.
 • Pomlađivanje:
  Black Peel također cilja duboke slojeve kože kako bi potaknuo proizvodnju kolagena, što zauzvrat stvara čvrstu i sjajnu kožu, smanjuje sitne linije i bore, a kožu ostavlja zategnutijom i blistavijom.
 • Liječenje akni:
  Toplina proizvedena Black Peel tretmanom ima dvije dodatne prednosti – smanjuje bakterije odgovorne za akne, omogućava bolje upravljanje izbijanjem prištićima, a također smanjuje i lojne žlijezde što rezultira manjom proizvodnjom ulja, a samim time i smanjuje nakupljanje zagušenja u porama.

Kojim se laserom izvodi Black Peel tretman u Polidermi, i zašto je drugačiji?

Kako bismo uništili pigment crne maske, tj. ugljika, potrebna je velika snaga lasera za što kraći vremenski period. Pico laseri, kao što je Q Switch, koriste laserske impulse od 10-12, što je razlog zašto su broj jedan za tretman poput Black Peel-a!

U Poliklinici Poliderma je tretman također moguće izvesti Q Switch Nano laserom koji koristi laserske impulse od 10-9 te je ujedno i cijena tretmana niža. Korištenjem Pico lasera je cijena viša zbog njegove velike snage koja je bitna za uspješnost tretmana.


Sam laser oslobađa veliku energiju u jako kratkom vremenu koja se dodatno povećava upijanjem u crnu boju i oslobađa raznošenjem boje po koži. Q Switch (Pico laser) koristi pico impulse – one se zbrajaju u jedan impuls koji znatno efikasnije uklanja masku ugljena i aktivira njegove čestice. Pored toga, ima brojne druge prednosti koje omogućuju brže i efikasnije rezultate Black Peel-a u manjem broju tretmana.

Laserom postižemo:

✔ jak efekt pomlađivanja kože
✔ protuupalni efekt
✔ uništavanje lojnih žlijezdi
✔ uklanjanje mitesera
✔ ublažavanje bora s ožiljcima
✔ uklanjanje pigmentacija
✔ liječenje akni.

Laser ujedno pruža i efekt pilinga, dok se glavni efekt temelji upravo na toplinskom efektu koji potiče razvoj novog kolagena.

Tretman ima i druge prednosti, poput uklanjanja površinske prljavštine, ulja i mrtvih stanica kože i smanjenja bakterija odgovornih za akne. Njegove su rednosti privukle pažnju holivudskih A-List liječnika!


black peel poliderma
Sloj maske ugljika nanosi se na kožu, gdje prodire duboko u pore

Kada su vidljivi rezultati?

Primjetni rezultati mogu se osjetiti nakon jednog tretmana, dok se maksimalan rezultat vidi nakon nekog vremena postupnim razvijanjem novog kolagena.

Kako njegovati kožu nakon tretmana?

Kao i kod svih tretmana, Black Peel trebao bi biti nadopunjen dobrom rutinom njege kože i svakodnevnom upotrebom kreme sa zaštitnim faktorom.


Mogu li se tretirati i ostali dijelovi tijela?

Iako je prvotno zamišljen kao tretman lica, mogu se tretirati i ostali dijelovi tijela – vrat, dekolte, i šake.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr