Black Peel - revolucionarni tretman za pomlađivanje kože

Usluge

Black Peel – revolucionarni tretman za pomlađivanje kože

Black peel pomlađivanje kože

Laserski tretmani sve su popularniji u svrhu pomlađivanja lica i uklanjanja sitnih nepravilnosti na licu. Upravo laserima postižemo ujednačen, savršeno besprijekoran ten, neagresivnim putem uz vidljive i dugotrajne rezultate koji daju potpuno prirodan izgled!

ŠTO JE BLACK PEEL?

Black peel je revolucionarni tretman pomlađivanja kože kojeg su osmislili Azijati, poznati upravo po besprijekornom tenu, te je vrlo popularan zbog pomlađivanja i ublažavanja pigmentacija na licu, vratu i dekolteu izazvanim suncem. Možemo reći da je ovo jedan od najpopularnijih tretmana ne samo bogatih i slavnih jer je cjenovno pristupačan. Zbog izuzetnih rezultata postao je omiljen i među Hollywoodskim zvijezdama. Mnoge Hollywoodske zvijezde su istaknule kako redovito pomlađuju lice upravo ovim tretmanom a prije dodjele Oscara i drugih važnih zbivanja, ovo je najtraženiji tretman. Poznat je i pod drugim nazivima, „black carbon peel“, „Black Wawa“, „Hollywood facial“ ili „Peel“.

KAKO SE IZVODI TRETMAN BLACK PEEL?

Prije tretmana lice je potrebno dobro očistiti od nečistoća i šminke nakon čega se nanese crna boja na lice. Potom se laserom (Q switch neodymium yag 1064 nm) prelazi preko lica. Cilj je da crna boja upije optičku energiju i raznese boju, pri čemu se oslobađa dodatna energija koja ima brojne učinke, osobito u kombinaciji s optičkom energijom lasera. Uloga crne boje  je pojačavanje efekta lasera kako bismo dobili rezultat istovjetan onome koji dobijemo agresivnijim tretmanima no bez oporavka, komplikacija i boli. Black peel je neagresivni tretman koji ima rezultate poput agresivnih tretmana bez oporavka uz brojne prednosti. Upravo po tome i jest revolucionaran tretman. Nakon „raznošenja“ boje uradi se još jedan dodatni prelaz laserom  te se lice ispire vodom ili očisti mlijekom za čišćenje lica.

KAKAV EFEKT BLACK PEEL TRETMAN IMA NA KOŽU?

Sam laser Q switch oslobađa veliku energiju u jako kratkom vremenu, nano sekundi (1000 000 000 dio 1 sekunde) ili pico sekundi (100 0 000 000 000 dio 1 sekunde). Ta energija se dodatno povećava upijanjem u crnu boju i oslobađa raznošenjem boje. Laser ima jak efekt pomlađivanja kože, protuupalni efekt, uništava lojne žlijezde, uklanja mitesere, ublažava bore s ožiljcima, uklanja pigmentacije i liječi akne. Pri tome se znatno popravlja izgled, struktura i kvaliteta kože što vraća svjež, sjajan i odmoran izgled licu. Znatno se potiče razvoj novog kolagena. Tonus kože se znatno popravlja a lice učvrsti. Laser uklanja svega 20 mikrona što znači da ima blagi efekt peelinga te se glavni efekt temelji upravo na toplinskom efektu koji potiče razvoj novog kolagena. Ovaj tretman najbolje dubinski čisti pore jer uklanja sve nečistoće i crne mitesere. Izuzetno efikasno smanjuje pore, lojne žlijezde, te je jedan od najefikasnijih tretmana kod liječenja akni jer značajno smanjuje razvoj mitesera. Osobito je djelotvoran kod oporavka kože uslijed oštećenja suncem te uklanja oštećene dijelove kože uz prevenciju razvoja raka kože.  

U video prikazu pogledajte kako izgleda tretman Black peel lica:

DA LI SE OSIM LICA MOGU TRETIRATI I DRUGI DIJELOVI TIJELA?

Iako je prvotno zamišljen kao tretman lica, mogu se tretirati i drugi dijelovi tijela, najčešće vrat i dekolte. Posebno se savjetuje za oporavak kože oštećene suncem osobama koje su se dugotrajno izlagale suncu a imaju oštećenu, tanku i naboranu kožu s pigmentacijama.

KADA JE VIDLJIV REZULTAT?

Vidi se odmah nakon tretmana te postaje sve bolji s vremenom.

ZA ŠTO SE KORISTI TRETMAN?

 •    pomlađivanje lica i prevencija starenja
 •    za postizanje porculanskog tena za blistav sjaj i svježinu lica
 •    popravljanje tonusa lica, strukture, izgleda i kvalitete kože
 •    ujednačavanje tena, uklanjanje pigmentacija nastalih od sunca (melasma, lentigo i keratoze)
 •    posebno se savjetuje osobama s proširenim porama i masnom kožom
 •    ublažava i smanjuje bore i ožiljke
 •    smanjuje pore i mašćenje lica
 •    najefikasnija metoda čišćenja pora i crnih mitesera
 •    smanjuje razvoj mitesera
 •    posebno se preporučuje prije čišćenja lica, osobito kod akni uz upale jer se bezbolno i znatno lakše čisti lice nakon tretmana
 •    za liječenje akni i kod problematičnog tena
 •    oporavak kože tijela oštećene suncem

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?

Uglavnom je potreban jedan tretman koji daje više nego vidne rezultate no, može se ponavljati po potrebi, ovisno o primjeni. Primjerice, u tretiranju akni ili melazme potrebno je ponoviti tretman. Za bolje rezultate savjetuje se jednom godišnje ponavljati tretman u svrhu održavanja rezultata.

JE LI TRETMAN BOLAN?

Sam tretman nije bolan  niti je potrebna lokalna anestezija no ako je koža upaljena ili puna crnih mitesera, može nastati manja nelagoda te se u tom slučaju smanjuje snaga lasera kako bi nelagoda nestala.

DA LI JE POTREBAN OPORAVAK NAKON TRETMANA?

Nema oporavka nakon tretmana te se odmah možete vratiti na posao. Ovisno o stanju lica može nastati blaže crvenilo koje se brzo povlači.

ZA KOJI TIP KOŽE JE TRETMAN POGODAN?

Tretman je pogodan za sve tipove kože neovisno je li preplanula ili nije te se koristi i za najosjetljiviju kožu. Može se raditi tijekom cijele godine.

U video prikazu pogledajte kako izgleda tretman Black peel na dekolteu:

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr