DELINEA - Jednostavno rješenje za dugogodišnje probleme

Usluge

DELINEA – Jednostavno rješenje za dugogodišnje probleme

DELINEA - JEDNOSTAVNO RJEŠENJE ZA DUGOGODIŠNJE PROBLEME

Uređaj kojeg možete nazvati razlogom konačnog odlaska celulita s vašeg tijela

Celulit ima gotovo svaka žena, pa tako i sportašice jer debljina nije nužno vezana celulitom – žene koje se vode zdravim načinom života također ga mogu imati. Narančina kora jedna je od najčešćih estetskih problema na koju nije imuna ni jedna žena, a budući da se kod celulita radi o degeneriranom vezivnom tkivu, na njega treba gledati kao bolest. Iz tog razloga potreban je i poseban pristup rješavanju celulita koji daje rezultate, a prehrana u ovome igra veliku ulogu, no, ponekad nije dovoljna te upravo iz tog razloga postoje tretmani koji uspješno i dugoročno rješavaju problem celulita.

NAŠE NAJNOVIJE BEZBOLNO RJEŠENJE PROTIV CELULITA

Quanta Sistem, inače tvrtka poznata kao proizvođač uspješnih uređaja za preoblikovanje tijela, dugogodišnji problem rješava inovativnom DeLineom, kombinacijom stimulacije mišića i infracrvenih zraka , tzv. Microcurrent EMS-a uz dodatak Infrared Intense Diode Matrix-a (IIDM), te time tijelu pruža priliku za smanjenje masnih stanica i celulita bez potrebe za operaterom.

Upravo za takve slučajeve predstavljamo ovaj novi uređaj u Polidermi koji uništava neposlušne udubine na tijelu. DeLinea je osmišljena upravo za ljude koji uživaju u zdravom načinu života, no ujedno ne nalaze konačno rješenje za brisanjem neželjenih udubina s određenih dijelova tijela.

KAKO DELINEA UTJEČE NA UKLANJANJE CELULITA?

Iznimno moćnim matrix diodama, infracrvenim zrakama, koje emitiraju od 850nm do 20W po elektrodi, uređaj prodire duboko u potkožno masno tkivo te time ozrači masne stanice djelujući na celulit, a da ne dolazi do zagrijavanja gornjeg sloja kože, dok je 850nm dovoljno da se ozrače masne stanice djelujući na celulit, pojavu narančine kore te slojeve masnog tkiva.

Elektromišićna stimulacija djeluje na oblikovanje mišića – mikrostrujom jača i pravilno oblikuje njegovu građu, a da oblik mišića ne povećava. Povećavajući limfni tok, stimulacijom mišića olakšava drenažu masnih stanica i razgradnju celulita, što dovodi trenutno stanje tijela do preoblikovanja. Limfna drenaža posebice se preporučuje osobama koje se vode zdravim načinom života, a žele postići bolje rezultate u cilju preoblikovanja tijela, jer je izuzetno bitna u ulozi estetskih i zdravstvenih tretmana.

JE LI TRETMAN BOLAN I ZAHTJEVA LI POTREBNO VRIJEME OPORAVKA?

Velika prednost DeLinee je što ne zahtjeva vrijeme oporavka te je tretman u potpunosti bezbolan, stoga se klijent opušteno može vratiti svojim dnevnim aktivnostima, a ovom metodom neželjeni celulit može se smanjiti s područja bokova, abdomena, gluteusa, ruku, unutarnjih dijelova bedara te iznad područja kukova.

PREDNOSTI DELINEA UREĐAJA

  • učinkovit bezbolan tretman u trajanju od 15 do 30 minuta
  • ne zahtjeva vrijeme oporavka
  • tretman je neovisan o operateru
  • istovremeno djeluje na više regija tijela
  • zaglađuje kožu
  • pravilno oblikuje
  • s obzirom da uređaj radi s 4 elektrode, pri jednom tretmanu je moguće da sudjeluju dvije osobe istovremeno
  • rezultati su vidljivi nakon paketa od šest tretmana

Ono što je posebno kod ovog uređaja je što masne stanice, celulit i narančinu koru, može smanjivati na više regija tijela istovremeno, a ukoliko je to nepotrebno, elektrode se mogu podijeliti i na dvije osobe u istom tretmanu – uređaj je dizajniran na način da se energija iz elektroda može prilagoditi različitim područjima tijela ili odvojeno na dvije osobe te se time energija iz svake elektrode zasebno određuje.

Operater tretmana dužan je samo namjestiti elektrode na željene dijelove tijela, a zatim klijentu, ili klijentima, pruža privatnost dok uređaj čini svoje. Kako bi se postigli optimalni rezultati, vidljiva razlika u oblikovanju tijela primjetna je već nakon šest do osam tretmana, dok sami tretman traje 15 do 30 minuta.

Na DeLinea uređaj možete gledati kao rješenje koje vašem tijelu pruža konačnu zaglađenost kože na problematičnim regijama. Naše tijelo odnosi se prema nama kako i mi prema njemu, stoga je izuzetno bitno paziti na način prehrane, fizičke aktivnosti i promijeniti loše životne navike.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr