Diatermokontrakcija - Poliklinika Poliderma

Usluge

Diatermokontrakcija

Diatermokontrakcija

Starenjem dolazi do gubitka punoće potkožnih struktura i slabljenja tonusa što dovodi do pojave upalih obraza i pada lica, a mišići se izdužuju. Uz elektrostimulaciju i kontrakciju, mišići postaju napetiji i kraći, a time dolazi i do podizanja i oblikovanja lica.

Diatermokontrakcija je neinvazivni tretman za zatezanje, učvršćivanje i pomlađivanje lica koji za učvršćivanje lica i ublažavanje bora koristi radiofrekvenciju (RF) i elektrostimulaciju mišića.

Radiofrekvencijom se postiže zagrijavanje kolagena i povećavanje oksigenacije, a elektrostimulacijom mišića poboljšavanje mišićnog tonusa.

“Što se ranije krene s diatermokontrakcijom, a idealno vrijeme je u 30-ima, to se efikasnije odgađa nastanak prvih bora”.


Diatermokontrakcija je revolucionarna metoda koja pomoću radiovalova kontrolirano dubinski zagrijava tkivo u svrhu pomlađivanja i oblikovanja te istovremeno potiče rad mišića te povećava njihovu napetost koja s godinama slabi.

Kako izgleda tretman?

Tretman se sastoji od dva dijela. U prvom dijelu zagrijava se lice radiovalovima. Radiovalovi snažno djeluju na stvaranje novog kolagena i pomlađivanje. U drugom dijelu tretmana jačaju se mišići pomoću radiovalova. Za vrijeme tretmana klijent osjeća lagane mišićne kontrakcije.

Koliko je tretmana dovoljno?

Ovisno o stanju lica preporučuju se od tri do pet tretmana te dva tretmana godišnje radi održavanja. Razmak između dva tretmana je od deset do dvadeset dana.

Većina bora nastaje jer koristimo mišiće lica na krivi način. Mišići su cijelo vrijeme napeti i tako nastaju bore. Tretman diatermokontrakcije utječe na to da se mišići lica koriste pravilno, kako bi se usporio nastanak bora i ublažile već postojeće.

Tretman diatermokontrakcije idealno je kombinirati s drugim tretmanima jer su i rezultati znatno bolji.

Tretman nije bolan i ne zahtjeva oporavak. Izrazito je efikasan jer poticanjem kontrakcija lica vraćamo tonus licu i obnavljamo nekadašnje konture lica.

POMLAĐIVANJE LICA TRETMANOM 3D FACE – pomlađivanje tri sloja kože uz pomoć četiri lasera

Redovna cijena: 670 EURA Cijena s popustom: 500 EURA

*GRATIS PRP maska za lice

*10% popusta na određene tretmane prilikom sljedećeg dolaska u Polikliniku

*10% popusta na kupnju proizvoda My Skin by dr. Kaliterna

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr