Fotona 4 D tretman - Poliklinika Poliderma

Usluge

Fotona 4 D tretman

Tretman Fotona 4 D je ultimativni tretman koji integrira četiri tretmana u jedan s ciljem djelovanja na sve slojeve kože. U tretmanu se koriste četiri lasera istodobno.

Neodymium laserom duge valjne duljine i Neodymium laserom kratke valne duljine zagrijava se kolagen kako bi se potaknula njegova obnova i stvaranje novog kolagena te preveniralo starenje kože; frakcijskim laserom kroz usta dolazi se najbliže do kolagena izazivajući sitna oštećenja kože u svrhu podizanja lica, prevencije nazolabijalnih bora te na kraju pomoću Erbium lasera skida se mrtvi sloj kože i ujednačava ten s ciljem vraćanja svježine licu.

Poželjno je tretman napraviti jednom godišnje u svrhu prevencije starenja i održavanja mladolikosti te zadržavanje postojećeg stanja kože.

Tretman se savjetuje osobama nakon 25 godine.

Fotona 4 D je neinvazivni laserski tretman kože koji istodobno koristi vrhunske lasere s ciljem pomlađivanja kože, zadržavanja postojećeg stanja kože i održavanja mladolikosti i svježine kože lica.

Predbilježite se već danas na tretman slanjem e-mail poruke na adresu narucivanje@poliderma.hr ili pozivom na broj 01/4828-961!

BLACK FRIDAY

Black Peel – dubinsko čišćenje kože

Cijena s popustom: 1.500 kn  

*20 % popusta na kremu po izboru 

 

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr