HIFU Body tretman - Poliklinika Poliderma

Usluge

HIFU Body tretmanom, nekirurškim liftingom ultrazvučnom energijom, postiže se mladolik izgled i zategnuta koža u kratkom roku i bez kirurških zahvata.

Ovaj tretman koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju koja se koristi već godinama u medicini te je nakon dužeg vremena napokon našao svoju primjenu i u estetskim tretmanima.

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU), što znači usmjereni ultrazvuk visokog intenziteta, koristi veliku energiju u svrhu neinvazivnog oblikovanja lica i tijela je trenutno najnaprednija tehnologija estetske medicine koja koristi usredotočenu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta u svrhu tretiranja opuštene kože lica, vrata i dekoltea, te liječenja celulita i uklanjanja masnih naslaga na tijelu. Njegova učinkovitost je potvrđena brojnim kliničkim studijama.

“HIFU Body tretman – inovacija u svijetu estetskih tretmana.”

Tretman možemo opisati kao jedan od rijetkih kojima se učinkovito uklanja masno tkivo i zateže koža bez odlaska pod nož.

HIFU Body je u potpunosti prirodan tretman pomlađivanja i zatezanja kože te pruža snažan efekt regeneracije i proizvodnje kolagena nakon izazivanja kontroliranog oštećenja u dubljim slojevima kože.


Tretman djeluje na slojeve usmjeravanjem visoko usredotočenog ultrazvuka u tkivo, izazivajući ciljano zagrijavanje tkiva na temperaturi od 60°C te na određenoj dubini do 18 mm, čime stimulira proizvodnju potpuno novog kolagena te ujedno i pomlađivanje tkiva.

Koja je uloga tretmana?

U HIFU Body tretmanu koristi se ultrazvučna energija koja stvara negativni zvučni pritisak, tzv. kavitaciju ili stvaranje mjehurića unutar masnih stanica, nakon čega one umiru i nestaju. Njihov sadržaj nestaje iz tijela mokraćnim putem, dok prilikom kavitacije nastaje temperatura koja stvara dodatni efekt zatezanja i oblikovanja lica i tijela.


HIFU Body služi ponajviše pomlađivanju i zatezanju kože te uklanjanju manjih do srednje izraženih masnih nakupina tkiva i celulita.

Ono što je potrebno napomenuti je da je HIFU neinvazivan tretman koji je pogodan za tretiranje svih slojeva kože, a kako bismo postigli bolji rezultat, koriste se posebni nastavci namijenjeni tretiranjem određenim regijama kože.


Uređaj sadrži manji snop velike energije koja prodire duboko ispod kože 18 mm, čime razbija masne stanice, stvara ultrazvučnu lipolizu te topi masne naslage koje iz tijela izbacuje putem mokraće. Tretman omogućuje oštećenje degeneriranog vezivnog tkiva te stvara novo, a ujedno pruža i jak efekt zatezanja kože. Tretman je bezbolan, ne pruža komplikacije te ne zahtjeva potrebno vrijeme oporavka.

Koje regije tretiramo HIFU Body tretmanom?

Regije tijela na kojima možemo koristiti HIFU tretman su:

 • lice
 • vrat
 • trbuh
 • slabine
 • kukovi
 • prepone
 • ruke
 • područje ispod stražnjice
 • bedra
 • podbrak.

Koje su prednosti HIFU tretmana?

Većinom je klijentima potreban samo jedan tretman, dok je konačni efekt vidljiv nakon tri mjeseca. Po potrebi, pacijenti su u mogućnosti ponoviti tretman, ovisno o rezultatu i očekivanjima.


Bitno je naglasiti:

 • tretman je bezbolan
 • ne pruža komplikacije za zdravlje
 • tretman ne zahtjeva oporavak
 • tretman je neinvazivan te se može koristiti samostalno ili, po potrebi, s kombinacijom drugih tretmana
 • tretman je efektivan u uklanjanju masnih stanica
 • potreban je samo jedan tretman za vrhunske rezultate.

HIFU Body tretman predstavlja vrhunac revolucije neinvazivnih tretmana te pruža zadivljujuće rezultate.

Tretman omogućuje uklanjanje masnih stanica te time djeluje na mesno tkivo pri čemu se dobivaju takvi rezultati, a postupno su sve bolji prolaskom vremena.

Koliko je tretmana potrebno za postizanje željenih rezultata?

Većini klijenata potreban je samo jedan tretman čiji se rezultati vide kroz tri mjeseca, no po potrebi klijent može ponoviti više tretmana za brži i bolji rezultat. Dodatni tretman ovisi o reakciji organizma na HIFU Body i početnom stanju kože.

Ako klijent želi postići bolje rezultate, preporučuju se tri tretmana u razmaku od tri do četiri tjedna. Konačan efekt je vidljiv tri mjeseca nakon tretmana, a prolaskom vremena postaje bolji.

Odlučite li se za HIFU Body tretman, kontaktirajte na telefonski broj 01 4828 961 ili putem web stranice www.poliderma.hr.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr