Hydrafacial - tretman čišćenja i pomlađivanja lica │ Poliderma

Usluge

Hydrafacial tretman

hydrofacial

Na tržištu postoje razni uređaji za abraziju kože s vakumom no nijedan uređaj nema istovremeno abraziju uz vakum i ubacivanje seruma bogatog antioksidansima osim uređaja Hydrafacial.

Hydrafacial je najnoviji tretman koji uklanja sve nedostatke klasične mikroabrazije te daje znatno bolje rezultate bez oporavka i komplikacija pri čemu najtemeljitije dubinski čisti pore. Sam tretman se može usporediti po rezultatima sa agresivnijim tretmana dok je sam tretman 100% neagresivan.

Po čemu se Hydrafacial tretman ističe?

1. Prikaz abrazivnog nastavka koji skida slojeve kože pomoću Vortex tehnologije, nastavak ima više spiralnih navoja radi boljeg uklanjanja slojeva kože i time smanjivanja manjih kožnih nepravilnosti.

Serum omekšava kožu, podiže i uklanja masnoću s nečistoćama iz pore te istovremeno ispire i čisti pore.

Mrtve stanice i nečistoće vakum dodatno uklanja, dok abrazivni nastavak skida mrtve slojeve kože, uklanja manje nepravilnosti i nečistoće kože.

Tretman Hydrafacia zbog tehnologije Vortex je jedini uređaj gdje se abrazija radi na ovlaženoj koži zbog čega nema iritacije kože niti komplikacija. Sam tretman nije nimalo neugodan te je pogodan za sve tipove kože bez obzira kako koža bila osjetljiva. Ovo je najsigurniji sistem abrazije za tamnu kožu bez straha od komplikacija za razliku od klasične abrazije. Pri tretmanu nema oštećenja kože niti oporavka. Nakon tretmana moguć je razvoj nekad crvenila koje traje oko 5-10 minuta.
Tretman traje prosječno oko 30 minuta, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana te postaju sve bolji s vremenom. Hydrafacial tretman je izvrsna nadopuna laserskim tretmanima pogotovo za prevenciju razvoja melasme tj. pigmentacije. Posebnost tretmana je istovremeno ljuštenje mrtvih slojeva kože, dubinsko čišćenje kože, uklanjanje svih nečistoća iz pora uz ovlaživanje kože. Ovo je jedini sistem koji služi za uklanjanje mitesera s leđiju i prsa. Tretman daje najtemeljitije čišćenje lice pogotovo dubokih pora. Ako želite da Vaše lice bude zbilja čisto od svih nečistoća i pore skroz pročišćene onda je ovo tretman izbora. Što je najvažnije na Vašoj koži žive brojni nametnici od bakterija, parazita i gljivica koji se najtemeljitije uklone ovim tretmanom stoga ovaj tretman nema samo estetsku ulogu već i higijensku namjenu jer nakon tretmana možete reći da Vaše lice zbilja 100% čisto.

Što to živi na našoj koži i zašto je potrebno dubinski čistiti kožu?

Na našoj koži živi mnoštvo bakterija, parazita i gljivica koje se ne vide golim okom. Naizgled čista koža ne znači da je zbilja čista već pri obasjavanju s Wood lampom koža zasvijetli poput Las vegasa što ukazuje na mnoštvo bakterija a to ujedno znači automatski mnoštvo gljivica te parazita. Što je koža masnija, ima više pora i mitesera to znači da ima više neželjenih stanovnika. Za mitesere možemo slobodno reći da su nakupina masti i brojnih mikroorganizama. Stoga dubinsko čišćenje lica nije samo estetski zahvat već zdravstvena potreba jer brojni mikroorganizmi mogu pogoršati i izazvati pojedine bolesti kao akne, rosaceju, perioralni dermatitis, …

Zašto je potrebno dubinski čistiti lice?

Svakodnevno pranje lica s vodom te raznim sredstvima ne čisti temeljito niti dubinski pore. Izlaganje smogu i raznim nečistoćama začepljuje pore te pogoršava ten, akne i druge bolesti. Teške kreme i make up dodatno začepljuju pore. Koža se mijenja svakih 30 dana, no mrtvi slojevi kože zaostaju ako se ne uklone zasebno što nije dovoljno dnevnim čišćenjem lica. Slojevi mrtve kože zaostaju na licu unatoč svakodnevnoj higijeni te služe kao hrana gljivicima i raznim parazitima. Ne uklone li se mrtvi slojevi kože tada se gljvice i paraziti razmnože te izazivaju seboroični dermatitis, pogoršanje tena ili rosaceju,… Prije Hydrafacial tretmana mikroabrazija s kisikom gdje se ubrizgavala fiziološka otopina je bila jedina dubinska metoda čišćenja pora i uklanjanja mrtvih slojeva kože. Danas možemo reći da je najtemeljitija i najefikasnija metoda dubinskog čišćenja lica pomoću Hydrafacial tretmana. Dubinsko čišćenje lica nije samo stvar estetike, zdravlja nego i higijene jer samo nakon dubinskog čišćenja lica možemo reći da je Vaše lice zbilja čisto. Nakupljena nečistoća i mrtvi slojevi kože priječe prodor terapije i kozmetike zbog čega su slabiji rezultati liječenja te kozmetika nije tako učinkovita. Nakon dubinskog
čišćenja Vaša koža zbilja zabljesne jer možemo reći da konačno prodiše. To ne samo da se vidi nego značajno osjeti na dodiru kože. Zato je potrebno s vremena na vrijeme dubinski očistiti lice. Većina klijenata se šokira kad vide količinu uklonjene nečistoće i mrtvih slojeva kože.

Koja je razlika između klasične mikroabrazije i Hydrofacial tretmana?

Razlika je ogromna stoga nije moguće ni uspoređivati te vrste tretmana. Kod klasične abrazije cilj je skinuti mrtve slojeve kože pomoću najčešće dijamanta ili kristala koji se velikom brzinom okreće te skida mrtve slojeve kože. Postoji mogućnost zaostajanja kristala u koži te razvoj naknadnih upalnih promjena. Pri tome se oštećuju zdravi slojevi kože što produžava oporavak kože i poveća rizik komplikacija nakon tretmana. Vakum se često koristi da se uklone skinuti mrtvi slojevi kože no uvijek zaostaje dio neuklonjenih slojeva kože te se pore ne očiste dubinski u cijelosti. Problem ove metode je što kod tamnije kože može nastati razvoj pojačane pigmentacije ili njen gubitak. Melasma se može pogoršati. Razlog je iritacija kože jer se tretman radi na suhoj koži. Ujedno može biti oporavak od par dana potreban. Kod hydrafacial tretman abrazija se radi posebnim nastavkom koji ima više navoja te pri 1 okretu ukloni znatno više mrtvih slojeva kože nego kod klasične mikroabrazije. Sama abrazija je nježna. Pokreti skidanja mrtvih slojeva kože su znatno brži nego kod klasične mikroabrazije te je tretman manje agresivan. Zbog toga su rezultati znatno bolji po pitanju smanjivanja pora, manjih bora, ožiljaka i pigmentacije. Osnovna razlika je što je ovo jedina tehnologija gdje se tijekom tretmana istovremeno radi abrazija, vakum i vlaži koža. Serum bogat antioksidansima vlaži i umiruje kožu te skroz ukloni iritaciju. Zbog ovlaživanja kože ne diraju se zdravi slojevi kože. Koža nakon tretmana iz seruma dobije hijaluronsku kiselinu koja daje vlažnost te dobije sve potrebne vitamine i bjelančevine potrebne razvoj novog kolagena. Mikroorganizme sastojci seruma ubiju. Vitamin C dodatno smanjuje pigmentaciju i priječi razvoj nove pigmentacije. Ujedno kod vlaženja kože pore se skroz otvaraju te bolje čiste. Ispiranje kože serumom u cijelosti prazni pore od svih nečistoća te je 100% dubinsko čišćenje pora pogotovo istovremeno s vakumom u kombinaciji.

Kako izgleda tretman?

Prije tretmana lice se dobro očisti. Prvo se radi abrazija kože posebnim nastavkom koji ima više navoja te se skida znatno više slojeva kože u odnosu na klasičnu abraziju. Cilj abrazije je otvoriti pore kako bi se detaljnije očistile, smanjiti manje bore i ukloniti pigmentaciju. Čak se i manji ožiljci smanjuju. Istovremeno s abrazijom se ubrizgava na kožu serum bogat antioksidansima, hijaluronskom kiselinom, salicilnom kiselinom i vitaminima . Uloga seruma je navlažiti, omekšati kožu uz jaki protupalni efekt. Pri tome se koža istovremeno pomlađuje uz razvoj novog kolagena. Nakon ovlaživanja kože pore se skroz otvaraju i najbolje čiste. Uloga vakuma je detaljno uklanjanje svih nečistoća kože od masnoće, bakterija, gljivica, parazita, otvorenih i zatvorenih mitesera iz najdubljih pora. Tretman je bezbolan, bez komplikacija i nimalo nelagodan. Kod jako osjetljive ili oštećene kože moguće je blaže peckanje u roku od par minuta koje prolazi. Svega je potreban 1 tretman. Ovisni o potrebama i stanju kože koriste se posebni serumi.

Kome se preporuča tretman?

– akne
– masna i problematična koža pogotovo s proširenim porama
– dubinsko čišćenje lica i svih oblika mitesera
– pomlađivanje i osvježenje lica
– smanjivanje blažih oblika pigmentacije tj. melasme i prevencija razvoja melasme nakon laserskog tretmana.
– uklanjanje umornog izgleda lica
– hidracija suhe kože
– popravljanje tonusa, izgleda i kvalitete kože
– smanjivanje manjih bora i ožiljaka
– priprema kože prije i poslije ljeta
– uklanjanje oštećenja kože nakon izlaganja suncu

Video prikaz tretmana:

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr