Laserski peeling - Poliklinika Poliderma

Usluge

Laserski peeling

Idealan tretman za osobe nakon 30-ih godina za osvježenje lica. Tretman služi za uklanjanje manjih bora, pigmentacija i zatezanje lica. Koristi se za istu svrhu kao laserski peeling erbij laserom, s tom razlikom što kod erbij lasera oporavak traje 3 do 7 dana, dok je kod frakcijskog lasera oporavak 1 do 3 dana.

Kod oštećenja kože suncem tretman je idealan način da se koža oporavi, uz uklanjanje nastalih oštećenja. Početno se tretman radio erbij laserom uz odlične rezultate, pri čemu je oporavak trajao od 5 do 7 dana. To vrijeme oporavka je za neke ljude dugo, te se javila potreba za jednako efikasnim tretmanom uz kraće vrijeme oporavka.

Frakcijski laser je odgovor na to, pri čemu su rezultati bolji. Tretman nije bolan. Potreban je jedan tretman koji se može ponavljati jedanput svake 2 do 3 godine, koliko traju rezultati tretmana. Oporavak traje od 1 do 3 dana te se šminka može staviti već sljedeći dan poslije tretmana. Lice nakon tretmana poprimi brončanu boju. Nema nikakvog ograničenja u broju tretmana.

Tretman još služi za smanjivanje proširenih pora i manjih ožiljaka nastalih od akni. Koža nakon tretmana bude čvršća, mekša i zategnutija, pri čemu se znatno popravi izgled i kvaliteta kože. Uklanja se umorni i beživotni izgled lica. Može se raditi i kod najosjetljivije kože. Bit tretmana je u zamjeni stare i oštećene kože potpuno novom kožom.

“Za ljude koji nemaju vremena, a željeli bi preko noći popraviti svoj izgled lica kako bi bilo svježije i ljepše, ovo je tretman izbora.”

Tretman se preporuča svakome tko je prešao 30-te godine, osobito onim osobama koje mnogo borave na suncu, jer uklanja oštećenja kože izazvana suncem.

Erbium laser

Laser skida površinske slojeve kože i manje nepravilnosti: proširene pore, manje pigmentacije uz bore i ožiljke. Tretman je idealan za problematični ten ili akne jer laser toplinom ubija bakterije.

Za vrijeme tretmana osjećate manju nelagodu i peckanje. Savjetuje se uraditi najblažu varijantu radi kraćeg oporavka i jer nema nikakve nelagode. Korištenjem LED tehnologije duljina oporavka se skraćuje.

Oporavak nakon tretmana traje od 5 do 10 dana jer lice bude crvene boje te se koža malo ljušti. Tretman se preporuča za početna oštećenja kože izazvana suncem kod mlađih ljudi.

Frakcijski laser

Laser služi za skidanje bora, ožiljaka, pigmentacija i proširenih pora.

Laser izaziva minimalno oštećenje površine kože dok se ispod kože nalaze oštećenja u obliku cilindara ili čepova koje organizam izbacuje van. Na njihovom mjestu organizam stvara novi kolagen te se koža zamijeni gotovo u cijelosti.

Osim što se uklanjaju površinski slojevi kože dolazi do potpune zamjene stare kože novom. Može se koristiti kod problematičnog tena i akni. Daje odlične rezultate kod pomlađivanja i osvježenja lica gdje koža poprimi sjaj i postane zategnuta. Oštećenja kože izazvana suncem uklanja najbolje od svih tretmana. Tretman ne boli i nije neugodan.

Rezultat i duljina oporavka ovise o broju laserskih prijelaza, što je veći broj bolji je rezultat i dulji oporavak. Velika prednost tretmana je što ima jako kratki oporavak od 1 do 5 dana. Tretman se preporuča svakome nakon 30-ih godina, ne samo radi ljepote, jer ujedno sprječava razvoj keratoza, tj. oštećenja kože izazvana suncem iz kojih se kasnije može razviti rak kože. Savjetuje se tretman ponavljati jedanput svake 2 do 3 godine.

“Bez obzira koliko Vaša koža bila tanka i osjetljiva ne morate se bojati jer tretman nije agresivan, koža će biti ljepša te jača i otpornija.”

Video prikaz tretmana:

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr