Med Contour Multipower Face lifting - Poliklinika Poliderma

Usluge

Med Contour Multipower Face lifting

med contour multipower

ŠTO JE MED CONTOUR MULTIPOWER FACE LIFTING? 

Dobro poznat i provjeren aplikator iz uređaja Med Visage, remek djelo današnje tehnologije, jedini uređaj koji istovremeno kombinira radio valove i ultrazvučnu energiju u svrhu pomlađivanja i oblikovanja lica, vrata i dekoltea.

Kombinacija raznih oblika energija koja se istovremeno koristi daje najbolje rezultate zbog čega je Medivisage aplikator najefikasniji neinvazivni uređaj koji daje rezultate poput agresivnijih tretmana.

KAKO FUNKCIONIRA TRETMAN FACE LIFTINGA S MED VISAGE APLIKATOROM?

Cilj tretmana je postupno i kontrolirano zagrijavanje tkiva, u prvom redu kolagena. Svaki tretman pomlađivanja temelji se na oštećenju kolagena, što potiče razvoj novog kolagena uz jačanje postojećeg. Kombinacija ultrazvučne energije i radio valova se nadopunjava te znatno povećava efekt pomlađivanja, razvoja novog kolagena, potiče razvoj metabolizma stanica, detoksicira stanice da bolje funkcioniraju, te jača cirkulaciju uz jak efekt prevencije starenja. 

KOJI SU EFEKTI TRETMANA? 

Koža je zadebljana zbog povećanja gustoće usljed razvoja novog kolagena. Kvaliteta i izgled kože se vidno poboljšaju. Usljed efekta zatezanja kože oblikuju se lice, vrat i dekolte te ublažavaju bore. Tretman ima jak efekt pomlađivanja kože te prevencije starenja. Lice izgleda svježije, koža postaje mekša, napetija, nježnija i glađa. 

KOME SE PREPORUČA TRETMAN? 

Osobama koje žele zadržati mladenački i prirodni izgled lica a ne žele agresivne tretmane niti oporavak nakon tretmana. U prvom redu, idealan je za osobe između 30 i 50 godina, iako su starije osobe s očuvanim crtama lica također kandidati za tretman. Najnovije studije dokazuju da što ranije započnete tretmane pomlađivanja uz redovito godišnje održavanje, za 10 do 15 godinA možete izgledati bolje nego danas. Tretman ima najjači efekt protiv starenja te je najbolje ulaganje u očuvanje mladolikog izgleda. 

KOME SE NE PREPORUČA TRETMAN? 

Osobama koje imaju izražene bore, spušteno lice, veći podbradak i jače oštećenje kože od sunca. Ne savjetuje se trudnicama radi mjera općeg opreza te osobama s ugrađenim pacemakerom. 

ŠTO SE TRETIRA?

  • cijelo lice
  • vrat
  • dekolte 

JELI TRETMAN BOLAN? 

Tretman je ugodan, bezbolan i bez oporavka. Radi se tokom cijele godine. Nakon tretmana možete odmah staviti make up po potrebi. Nema nikakvih komplikacija. 

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO? 

Idealno je uraditi seriju od 5 tretmana u razmaku od 7 dana između tretmana.

KADA SE VIDE REZULTATI? 

Odmah nakon tretmana se vidi osvježenje a tijekom narednih mjeseci rezultati postaju sve bolji. Konačni efekt se vidi 6 do 9 meseci nakon zadnjeg tretmana koliko je potrebno za razvoj novog kolagena. Za što bolje i dulje rezultate savjetuje se 1 do 2 puta godišnje raditi tretmane održavanja.

Prikaz video tretmana:

BLACK FRIDAY

Black Peel – dubinsko čišćenje kože

Cijena s popustom: 1.500 kn  

*20 % popusta na kremu po izboru 

 

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr