MedContour Multipower - Poliklinika Poliderma

Usluge

MedContour Multipower

MedContour Multipower, uređaj je najnovije generacije u svijetu neinvazivnih metoda oblikovanja tijela i zatezanja kože koji kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju i drenažu, dubinski uklanja celulit i masno tkivo te istodobno zateže i zaglađuje kožu.

MedContour Multipower smanjuje obujam uz efekt zatezanja

Velika novost je što MedContour Multipower sada ima poseban nastavak za zatezanje tijela koji kombinira radiofrekvenciju i ultrazvuk, što ga čini najkompletnijom platformom za oblikovanje tijela i lica: smanjuje obujam uz efekt zatezanja, i upravo je to ono što novi MedContour Multipower čini revolucionarnim.

MedContour platforma koristi se za smanjenje celulita i obujma trbuha uz oblikovanje struka. Trenutno je ovo najefikasniji uređaj za smanjenje obujma tijela. Izuzetno dobre rezultate daje prilikom oblikovanja koljena i stražnjice.

Idealni kandidati kojima se savjetuje tretman MedContour Multipower platformom su osobe s 10 do 15 kilograma viška. Odlične rezultate daje kod pomlađivanja lica, vrata i dekoltea. Prilikom oblikovanja nadlaktica u vidu zatezanja i smanjenja obujma istih, potrebno je više vremena za rezultate nego na ostalim tretiranim područjima.

“Prije 4 godine sam prvi put koristio ultrazvučnu lipolizu za smanjivanje celulita. Skromnih rezultata je bilo samo u području bokova i oko koljena. Danas imamo brojne uređaje koji koriste kavitaciju te proizvođači tvrde da navodno pomažu kod uklanjanja celulita. Djelomično su u pravu jer pomaže donekle oko bokova i koljena dok su na ostalim mjestima rezultati skromni ili ih nema.” Dr.Dinko Kaliterna

Razlog tome je što svi uređaji koriste jednu ultrazvučnu glavu koja ultrazvučnom energijom razbija masne stanice. Snaga koju koriste je nedovoljna. Najveći problem je ultrazvučna glava koja nije dobro oblikovana te slabo prianja uz kožu. Bez dobrog kontakta nema rezultata. Sve te nedostatke u cijelosti je riješio jedino uređaj MedContour Multipower koji je otišao i puno dalje.

Posebnost MedContoura

MedContour platforma djeluje na sam uzrok celulita a to su: međustanični prostor, zadebljana i oštećena vezivna potporna vlakna uz razbijanje masnih stanica. Izuzetno efikasno razbija masne stanice.

Prethodnik MedContour platforme je uređaj Med2Contour, do sada najnagrađivaniji uređaj za estetsko-korektivne svrhe, osvojio je gotovo sve nagrade, dvije godine za redom je proglašen najboljim estetskim uređajem te ima najviše znanstvenih studija o djelovanju uređaja.

Djelovanje MedContoura na celulit, može se usporediti s valjkom koji melje orahe. Istom snagom i MedContour topi i razbija celulit i masne naslage Istodobno, koristi se limfna drenaža radi boljeg rezultata i bržeg izbacivanja oslobođenih masti koje se temeljitije uklone, a rezultati se brže vide.

Video prikaz tretmana:

Uklanjanje masnih naslaga i celulita

Tretman je bezbolan i nema komplikacija. Proizvođač savjetuje paket od minimalno 3 do 5 tretmana u razmaku od 7-20 dana. Uređaj MedContour platforma znatno je bolji od prethodnog uređaja po rezultatima, te je poseban po brojnim revolucionarnim rješenjima.

MedContour jedini sigurni ultrazvučni uređaj koji razbija masne stanice iznad razine kože i ne prodire u trbuh, za razliku od drugih sličnih uređaja koji oštećuju unutarnje organe te su dosta bolni.

Radi što boljeg kontakta, ultrazvučne glave položene su pod posebnim kutem kako bi što bolje prianjale uz kožu što je preduvjet uspjeha tretmana. Čak više nije potreban ni vakuum.

Po prvi puta se koriste dvije ultrazvučne glave koje s dvije strane razbijaju masno tkivo. Snaga je duplo jača s dvije ultrazvučne glave. Ultrazvučne glave su znatno uvećane zbog čega su rezultati bitno poboljšani. Zbog položaja ultrazvučnih glava masne stanice i celulit se jače izoliraju, a time efikasnije uništavaju.

Koriste se dva posebna nastavka za lice i tijelo koja kombiniraju ultrazvučnu energiju i radio frekvenciju koji dodatno tope celulit uz masno tkivo te snažno zatežu kožu.HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr