Aptos niti│ Neoperativni lifting lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Aptos niti: jedini neoperativni lifting lica

mezoniti

Kleopatra je prva koristila zlatne žice kako bi smanjila bore lica. Zlato se i dalje koristi u tu svrhu, kao i razni drugi materijali.

Tretmani Aptos nitima postižu rezultate poput face liftinga, često i bolje uz očuvanje prirodnog izgleda. Glavni problem prijašnjih metoda bio je korištenje trajnih tj. nerazgradivih materijalia koji su znali izazivati komplikacije. Tako je nastala sigurna metoda liftinga lica pomoću niti koje se u cijelosti razgrade i ne izazivaju komplikacije,

Što su Aptos niti?

Aptos niti su metoda koja koristi posebno dizajnirana razgradiva vlakna za podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože. Služi za oblikovanje lica i tijela. Aptos niti se uvode pod kožu pomoću igle gdje se radi mreža niti na kojoj organizam stvara novi kolagen. Nakon uvođenja igle konac ostaje pod kožom, a igla se izvadi. Niti se u cijelosti s vremenom razgrade.

Aptos niti imaju najjači efekt za poticanje proizvodnje novog kolagena te povećavaju prokrvljenost kože, što još dodatno potiče razvoj novog kolagena i pomlađuje kožu. Uvlačenje niti iglom, dodatno potiče razvoj novog kolagena. Metoda je 100% prirodna jer potiče vlastite snage da stvore novi kolagen, stoga su i rezultati prirodni.

Je li tretman bolan?

Tretman s Aptos nitima nije bolan niti neugodan, no pojedina mjesta mogu biti malo osjetljivija. Za anesteziju se koristi anestetska krema a po potrebi, rjeđe, anestezija.

Za što se koriste Aptos niti?

Aptos niti su namijenjene za lifting, zatezanje kože, oblikovanje lica i smanjivanja bora. Koriste se još za oblikovanje i zatezanje vrata i dekoltea. Prednost je što daju prirodan izgled lica te kao niti jedna metoda do sada oblikuju konture lice. Aptos niti su prirodna alternativa za filere i face lifting. Efikasne su za smanjivanje bora na čelu, između obrva, kuteva usana, oko očiju, nazolabijalnih bora i bora nadusnica. Metoda je odlična alternativa osobama koje se boje face liftinga i žele ga odgoditi. Isto tako je pogodna za osobe koje ne žele koristiti botoks i niti dermalne filere.

Aptos niti podižu obraze i obrve te oblikuju i zatežu donju čeljust. Koriste se još za smanjivanje bora ispred uški. Osim efekta zatezanja i liftinga popravljaju tonus pri čemu je mimika lica očuvana. Kvaliteta i izgled kože se popravlja nakon tretmana.

Kome se preporučuje tretman?

U prvom redu osobama koje žele zadržati prirodan izgled, a ne žele se podvrgnuti face liftingu i tretmanu botoksom. Nakon tretmana s Aptos nitima mimika lica ostaje očuvana. Metoda je pogodna za oba spola a preporučena dob je, prosječno ovisno o stanju kože, od 35-65 godine iako postoje odstupanja.

Je li potreban oporavak nakon tretmana?

Načelno nije potreban oporavak te sutradan možete se vratiti na posao ili čak isti dan. Moguće su ponekad modrice, obično nekoliko dana nakon tretmana, no brzo prolaze. Ako se koristi veći broj niti, može nastati manji otok koji brzo prolazi.

Koje su moguće komplikacije mezoniti?

Nakon prestanka djelovanja tretmana nema nikakvog pogoršanja ili ovisnosti, dapače tretman snažno prevenira spuštanje lica.

Kada se vidi rezultat?

Odmah nakon tretmana se vidi rezultat, a konačni rezultat vidite za oko tri mjeseca poslije, koliko je potrebno za stvaranje novog kolagena.

Koliko dugo traje rezultat?

Ovisno o stanju kože i lokaciji tretmana proizvođač navodi prosječno trajanje oko 15-20 mjeseci iako su moguća odstupanja od navedenog.

Koliko je potrebno tretmana?

Po jednoj regiji je dovoljan jedan tretman.

Mogu li se Aptos niti kombinirati s drugim tretmanima?

Mogu se uspješno kombinirati s bilo kojim tretmanom nakon 3-4 tjedna.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr