Pulse dye laser │ Uklonite hemangiom i angiom - Poliderma

Usluge

Pulse Dye laser

pulse dye laser

Ovaj se laser smatra zlatnim standardom za uklanjanje krvnih žila i krvnožilnih tvorbi kao što su to hemangiomi i angiomi. Koristi se još i za pomlađivanje kože, liječenje akni, smanjivanje pora i sunčanih pigmentacija, liječenje bradavica, psorijaze, rosaceje, za uklanjanja crvenila kože te smanjivanje keloida i ožiljaka.

Laser posjeduje valne duljine od 585 nm ili 595 nm. U praksi se ne radi o velikoj razlici, osim što laser valne duljine od 585 nm djeluje nešto bolje na krvne žile, dok ovaj od 595 nm bolje djeluje na pigmentacije. Laser ima izuzetno kratko vrijeme trajanja laserskog impulsa u ms (tisućitom dijelu sekunde). U posljednje vrijeme se javljaju i pulse dye laseri s još kraćim trajanjem laserskog impulsa. Razlog tome je primjena velike energije prilikom tretmana.

Da tijekom tretmana ne bi došlo do oštećenja kože, laserski impuls mora trajati kratko. Posljedica tretmana je pucanje stijenki krvnih žila zbog čega krv otječe u okolno tkivo te nastaje masnica. Jedno od obilježja djelovanja ovog lasera jesu masnice nakon tretmana, no napretkom tehnologije masnice nastaju rjeđe, a tretmani ovim laserom traju puno kraće u odnosu na prijašnje lasere. Nakon tretmana možete odmah staviti make up kako bi prikrili eventualne masnice. Najpoznatija primjena ovog lasera je uklanjanje hemangioma jer kod te primjene daje najbolje rezultate.

POMLAĐIVANJE LICA TRETMANOM 3D FACE – pomlađivanje tri sloja kože uz pomoć četiri lasera

Redovna cijena: 670 EURA Cijena s popustom: 500 EURA

*GRATIS PRP maska za lice

*10% popusta na određene tretmane prilikom sljedećeg dolaska u Polikliniku

*10% popusta na kupnju proizvoda My Skin by dr. Kaliterna

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr