Lasersko pomlađivanje lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Smooth pomlađivanje: lasersko pomlađivanje kroz usta

smooth pomlađivanje

Smooth pomlađivanje je najorginalniji način pomlađivanja lica laserom kroz usnu šupljinu. Koristi se frakcijski laser koji izaziva mikroskopska oštećenja ispod kože koja se zamjenjuju sa novim kolagenom. Pri tome dolazi do jakog efekta pomlađivanja uz zatezanje kože što oblikuje lice te indirektno smanjuje bore.

Kome se savjetuje smooth pomlađivanje?

Savjetuje se osobama od 35 do 50 godina koje žele zadržati prirodan izgled lica uz usporenje starenja. Tretman ima izrazito jak preventivan efekt protiv starenja. Bitno je da lice nije previše spušteno, da nisu bore prevelike i koža previše spuštena. Najvažniji preduvjet da je osoba pogodna za ovaj tretman jest očuvana napetost kože tj. kada se koža stisne da se brzo vrati. Tretman se savjetuje pogotovo osobama koje nisu pogodne za punjače ili ne žele tretman sa punjačima.

Za što se koristi smooth pomlađivanje?

Koristi se u prvom redu za oblikovanje i podizanje obraza koji se sa vremenom spuštaju. Automatski podizanjem obraza smanjuju se i nazolabijalne bore ako su početno do srednje izražene. Najveća vrijednost ove metode je vračanje prijašnjih kontura lica koje su se izgubile. Sam tretman daje male fizičke promjene ali daje potpuno prirodan izgled lica kakav je nekad bio. Tretman je jako pogodan za oblikovanje donje trećine lica da poprimi željeni tzv. V oblik brade kao znak mladenačkog lica. Bore u kutevima usana i na nadusnici se isto smanjuju ako nisu jače izražene. Lice postaje svježije i izgleda odmornije.

Kako izgleda tretman?

Nije potrebna nikakva priprema. Prije tretmana se radi prikaz stanja lica i snimanje uređajem Visia. Nakon toga se radi tretman koji traje oko 10-ak minuta. Potom se ponovno radi snimanje sa Visiom da se vidi razlika prije i poslije tretmana.

Koje su prednosti smooth tretmana?

Tretman je 100% bezbolan i siguran, bez komplikacija te oporavka. Tretman je moguće napraviti u pauzi i odmah se vratiti na posao. Ovaj tretman odjednom rješava najviše stvari na licu vezano za pomlađivanje te smanjuje potrebu za drugim brojnim tretmanima. Po potrebi može se kombinirati sa drugim tretmanima.

Kada se vide rezultati tretmana?

Vide se većinom odmah nakon tretmana, te budu sve bolji sa vremenom radi postupne izmjene kolagena. Konačni rezultat vidi se za 3 do 5 mjeseci nakon tretmana.

Koliko je potrebno tretmana?

Ovisno o stanju lica i očekivanjima, potrebno je 1 do 3 tretmana iako često ako je lice očuvano većinom 1 tretman može biti dovoljan. Naredni tretmani nisu obavezni već je stvar očekivanja kakav rezultat želite. Idući tretman po želji može se ponoviti za 30 dana, ukoliko je potrebno.

Koliko efekt tretmana traje?

Ovisno o stanju lica traje prosječno 6 do 9 mjeseci, iako su moguća manja odstupanja od navedenoga. Da budu bolji i trajniji rezultati savjetuje se jedan tretman održavanja godišnje jer se ujedno sa time smanjuje potreba za brojnim drugim tretmanima.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr