Ublažavanje ožiljaka i strija - Poliklinika Poliderma

Usluge

Ublažavanje ožiljaka i strija

Matične stanice su posebna vrsta stanica koja se nalazi u najvećoj koncentraciji u masnom tkivu, na području pupka i koštanoj srži. Njihova uloga je popravljanja oštećenja, čime se pretvaraju u oblik tkiva koji je oštećen te ga time i zamjene – ako je oštećena nova kost, matične stanice stvaraju novu kost.

U zadnje vrijeme, sve više se koriste u estetskoj medicini gdje pružaju vrhunske rezultate prilikom pomlađivanja lica, uklanjanja ožiljaka, strija i povećanja grudi.

Matične stanice imaju sposobnost samoobnavljanja, a zbog svoje sposobnosti stvaranja različitih tkiva i organa, primjenjive su u mnogim medicinskim granama.

Svrha primjenje matičnih stanica

Matične stanice imaju veliku ulogu u našem svakodnevnom životu za normalno funkcioniranje. Postoji mnogo kontroverzi o primjeni matičnih stanica – imaju najveću sposobnost obnove i pomlađivanja, no upitno je koliko se mogu pretvoriti u vrstu tkiva u koje se apliciraju.

Matične stanice su podijeljene u nekoliko loza, a loze označavaju potencijal dijeljenja matične stanice, odnosno sposobnost matične stanice da se usmjeri u što više vrsta tkiva. Što je matična stanica sposobnija usmjeriti svoje dijeljenje u više smjerova, to je potentnija.

Način korištenja matičnih stanica

Matične stanice se uobičajeno primjenjuju samostalno ili u kombinaciji s masnim tkivom u svrhu postizanja boljeg rezultata. One su zasigurno među najkvalitetnijim načinima pomlađivanja kože u grupi estetskih tretmana.
Načelno je potreban samo jedan tretman, no ponekad je potrebno i ponoviti. Preporučuje se primjena matičnih stanica koje se izdvajaju iz masnog tkiva, kombiniraju se s masnim tkivom, nakon čega se ubrizgavaju u željeno područje za željeni efekt.

BLACK FRIDAY

Black Peel – dubinsko čišćenje kože

Cijena s popustom: 1.500 kn  

*20 % popusta na kremu po izboru 

 

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr