Venus Legacy - tretman oblikovanja lica i tijela │ Poliderma

Usluge

Venus Legacy: Revolucija oblikovanja lica i tijela

venus legacy

Kako je počela revolucija oblikovanja lica i tijela?

San većine ljudi je bezbolno nekirurško oblikovanje lica i tijela bez komplikacija te oporavka.

Prije više od 10 godina pojava uređaja Thermage je bila najveća revolucija nekirurškog tj neinvazivnog oblikovanja tijela i lica. Ništa više nakon toga nije bilo isto. Rezultati koje je Thermage postizao su bili nezamislivo dobri. Nažalost tretman je bio početno bolan uz brojne komplikacije što se kasnije uklonilo. Iza Thermage Accent XL je označio drugu revoluciju neinvazivnog oblikovanja tijela i lica ali bez bolova te komplikacija. Nakon toga su uslijedili brojni uređaji koji su bili na bazi radio valova kao Thermage i Accent XL. Taman kad smo mislili da ne može bolje uređaj Venus Legacy je iznenadio sve te postavio najnovije temelje nekiruškog oblikovanja tijela i lica. MP2 tehnologija uređaja Venus Legacy koja se sastoji od radio valova i magnetske energije je najveće te najnovije današnje dostignuće u estetici. Kombinacija radio valova i magnetske energije je dobitna kombinacija. Koliko je uređaj efikasan i popularan govori činjenica da su svi uređaji rasprodani unaprijed te lista čekanja na uređaj je ogromna dok se prosječno čeka 1 godina za isporuku uređaja. Trenutno ovo je najveći hit u Hollywoodu pogotovo među slavnim i bogatim. Da bi doznali više pogledajte sljedeće linkove:

Kako djeluju radio valovi?

Radio valovi se temelje na elektromagnetskoj energiji koji prolazom kroz kožu ovisno o vrsti tkiva gdje prolaze stvaraju toplinu zbog otpora tkiva prolazu radio valova. Uslijed topline dolazi do oštećenja vezivnog tkiva što je osnova pomlađivanja svih tretmana. Uslijed oštećenja organizam stvara novi kolagen uz jačanje oštećenog vezivnog tkiva. Metabolizam se ubrzava te masne stanice smanjuju svoju veličinu. Pri tome dolazi do jakog efekta pomlađivanja kože.

Zašto ne možemo bez elektromagnetske energije?

Naše stanice ovise o različitim koncetracijama iona. Ukoliko dolazi do poremećaja u koncetraciji iona stanice više ne funkcioniraju normalno te dolazi do razvoja bolesti. Već su stari Grci i Rimljani primjetili dobre efekte magnetske energije. Prvi znak bolesti ili poremećaja se bilježi na elektromagnetskom polju koje slabi, što je slabije to je teža bolest. Svaka stanica zbog iona koje sadrži u sebi stvara elektromagnetsko polje koje slabi uslijed bolesti i poremećaja. Magnetska energija je osnova za život stanica i bez nje nema života. Pošto smo mi dio prirode tako i zakoni prirode vrijede za nas. Danas u medicini je nemoguće nabrojati bolest ili poremećaj gdje magnetska energija ne pomaže. Osim za liječenje i oporavak magnetska energija se s velikim uspjehom počela primjenjivati u estetici te prvi uređaj koji se temelji na tome je Venus Legacy. U zadnje vrijeme se bilježi pad elektromagnetskog polja Zemlje što se održava i na našem zdravlju. Stoga je izuzetno bitno napuniti stanice s dovoljno elektromagnetske energije kako bi normalno funkcionirale. Koliko imamo elektromagnetske energije toliko smo zdravi.

Kako djeluje magnetska energija?

Jedan od prvih znakova starenja je slabljenje elektromagnetske energije stanice zbog čega slabije funkcionira. Stanična membrana postaje propusna i gubi električni potencijal. Slabljenjem cirkulacije stanice nemaju dovoljno kisika, ph vrijednost pada uz razvoj anaerobnih uvjeta što su neki od glavnih preduvjeta da stanice odumre. Takva stanica podložnija je oštećenju vanjskih utjecaja i slabije funkcionira. ATP glavni izvor energije stanice se ne može koristiti što dodatno ošteti stanicu. Oslabljena stanica ne može popraviti oštećeni kolagen niti proizvesti novi kolagen zbog čega nastaju bore. Magnetska energija je potrebna kao kisik da bi stanice normalno funkcionirale, jer djeluje na sve navedeno u smislu da nastale poremećaje uspješno ukloni. Ukoliko se primjeni magnetska energija u dovoljnoj količini stanica doslovce ožive jer se smanji propusnost membrane uz jačanje njenog električnog potencijala, ph vrijednost raste, potiče metabolizam, stimulira se cirkulacija uz povećan dotok kisika i povećanu potrošnju ATP molekule. Stanica doslovce oživi pri čemu pojačano popravlja kolagen uz razvoj novog kolagena. Od izuzetne važnosti je što samo magentska energija potiče s dva različita mehanizma razvoj novog kolagena što ne može nijedna druga metoda ili tretman pomlađivanja. Isto tako samo ona potiče razvoj novih krvnih žila. Masne stanice smanjuju veličinu zbog ubrzanog metabolizma. Najbolji primjer da je to istina ukazuje činjenica da kod rana koje ne cijele nikako samo preostaje magnetska energija kao zadnja metoda ! Njen utjecaj na vitalnost i pomlađivanje kože je nesagledivo važan. Magnetska energija zadire u bit starenja: pad proizvodnje energije te je zato uspješna u borbi starenja jer jača i potiče prirodne obrambene mehanizme stanica.

Što je MP2 tehnologija? (Termomagnetna rejuvenacija)

MP2 tehnologija je najveće znanstveno dostignuće trenutno koje kombinira radio valove i elektromagnetsku energiju istovremeno. Ova tehnologija je po prvi put primjena u uređaju Venus Legacy. Te dvije energije u zajedničko kombinaciji neizmjerno jačaju efekte i nadopunjuju se. Ovo je po prvi put da se te dvije energije istovremeno koriste što je najvažnije otkriće za pomlađivanje kože. MP2 tehnologija osim snažnog efekta pomlađivanja potiče obnovu stanica. Ono što je najvažnije kod MP2 tehnologije je da stvara gustu mrežu ili matricu magnetske energije s radio valovima koja djeluje na sva 3 sloja kože te govorimo o tvz 3D pomlađivanju. Ova mreža zajedničke energije radi ujednačeno zagrijavanje kože što prije nije bilo moguće. Najbolji način pomlađivanja kože se postiže upravo ujednačenim zagrijavanjem. Možemo slobodno reći da je glavni način pomlađivanja kože upravo 3D pristup koja daje najefikasnije rezultate kod pomlađivanja, oblikovanja i zatezanja kože.

Koji dijelovi tijela se tretiraju?

 • lice
 • podbradak
 • vrat
 • nadlaktice
 • stražnjica
 • noge
 • trbuh

Za što se koristi uređaj Venus Legacy?

 • pomlađivanje i zatezanje kože lica te tijela
 • smanjivanje bora
 • nekirurško oblikovanje tijela i lica
 • smanjivanje celulita
 • vraćanje tijela u formu nakon poroda i mršavljenja
 • korekcija nepravilnosti nakon liposukcije

Po čemu je uređaj Venus Legacy jedinstven?

 • prvi i jedini uređaj koji koristi zaštićenu MP2 tehnologiju
 • 100% siguran i ugodan tretman bez oporavka i komplikacija
 • ugodan i brz tretman koji tretira znatno veće površine tijela
 • pogodan za sve tipove kože tokom cijele godine
 • jedini koristi nastavak s 8 elektroda koje međusobno pojačavaju efekt te najdublje prodire u kožu zahvaćajući sva 3 sloja kože
 • zahvaljujući MP2 tehnologiji i 8 elektroda stvara gustu mrežu energije koja jednoliko zagrijava i zadržava temperaturu što daje najbolje rezultate kod pomlađivanja te zatezanja kože
 • jedini potiče razvoj novih kapilara što poboljšava dotok kisika
 • najveća važnost što stimulira direktno i indirektno proizvodnu kolagena
 • 3D pomlađivanje kože je najtemeljitiji način pomlađivanja kože
 • postavio nove standarde oblikovanja, pomlađivanja i zatezanja kože
 • uz istovremeni jaki efekt pomlađivanje potiče snažno obnovu i jačanje kože
 • djeluje na bit starenja stanice tj. pad elektromagentskog potencijala kojeg povisuje

Koliko je tretmana potrebno?

Za lice je potrebno oko 3-5 tretmana ovisno o stanju kože i očekivanjima klijenta. Za tijelo je potrebno 6-8 tretmana ovisno o tretiranoj regiji.

Koliki je potreban razmak između tretmana?

Razmak između tretmana je 10-30 dana.

Kada se vide rezultati?

Odmah nakon tretmana se vide rezultati osvježenja i popravljanja kvalitete kože. Tijekom narednih mjeseci rezultati budu sve bolji zbog potaknute lančane reakcija koja se jača. Konačne rezultate vidimo za 4-6 mjeseci nakon zadnjeg tretmana.

Koja je razlika između Venus Legacya i Med2Contoura?

Venus Legacy koristi kombinaciju radio valova i magnetne energije te se koristi prvenstveno za pomlađivanje kože, smanjivanje bora i zatezanje kože dok ima slabiji efekt na masne stanice. Med2Contour koristi ultrazvučnu energiju a koristi se prvenstveno za uništavanje masnih stanica i smanjivanje obujma tijela.

HydraFacial – posebna ponuda do 31.10.2023.

Basic paket – 10 %
Delux paket – 15%
Platinum paket – 20%

Gratis uz tretman

Visia analiza lica, Light peeling, Maska za obnovu lica

Laserska epilacija  – posebna ponuda do 31.10.2023.

Akcija – 20% na sve regije
Popust 30% pri jednokratnom plaćanju 2 tretmana

Uz tretmane Hydrafacial i epilaciju  20% na: Botox — PRP — Fileri — Skin booster

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

Cjenik usluga Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr