Venus Legacy - Poliklinika Poliderma

Usluge

Venus Legacy

MP2 tehnologija uređaja Venus Legacy koja se sastoji od radio valova i magnetske energije je najveće te najnovije današnje dostignuće u estetici. Kombinacija radiovalova i magnetske energije je dobitna kombinacija.

uklanjanje masnih nakupina i pomlađivanje
Venus Legacy postiže istovremeno jak efekt pomlađivanja te potiče snažno obnovu i jačanje kože

Trenutno je najveći hit u Hollywoodu nekiruško oblikovanje lica i tijela Venus Legacyjem, pogotovo među slavnima i bogatima.

Prije više od 10 godina pojava uređaja Thermage je bila najveća revolucija nekirurškog neinvazivnog oblikovanja tijela i lica. Ništa više nakon toga nije bilo isto. Rezultati koje je Thermage postizao su bili nezamislivo dobri. Nažalost, tretman je bio početno bolan uz brojne komplikacije što se kasnije uklonilo.

Thermage Accent XL je označio drugu revoluciju neinvazivnog oblikovanja tijela i lica ali bez bolova te komplikacija. Nakon toga su uslijedili brojni uređaji koji su bili na bazi radio valova kao Thermage i Accent XL.

I kad se mislilo da ne može bolje, uređaj Venus Legacy je iznenadio sve i postavio najnovije temelje nekiruškog oblikovanja lica i tijela.

Koliko je uređaj efikasan i popularan govori činjenica da su svi uređaji rasprodani unaprijed, a lista čekanja na je velika.

Djelovanje radiovalova

Radiovalovi se temelje na elektromagnetskoj energiji koji prolazom kroz kožu ovisno o vrsti tkiva gdje prolaze stvaraju toplinu zbog otpora tkiva prolazu radiovalova. Uslijed topline dolazi do oštećenja vezivnog tkiva što je osnova pomlađivanja svih tretmana. Uslijed oštećenja organizam stvara novi kolagen uz jačanje oštećenog vezivnog tkiva. Metabolizam se ubrzava te masne stanice smanjuju svoju veličinu. Pri tome dolazi do jakog efekta pomlađivanja kože.

Važnost elektomagnetske energije

Naše stanice ovise o različitim koncetracijama iona. Ako dolazi do poremećaja u koncetraciji iona stanice, više ne funkcioniraju normalno i dolazi do razvoja bolesti. Svaka stanica zbog iona koje sadrži u sebi, stvara elektromagnetsko polje koje slabi uslijed bolesti i poremećaja. Magnetska energija je osnova za život stanica i bez nje nema života.

Pošto smo mi dio prirode tako i zakoni prirode vrijede za nas. Danas je u medicini nemoguće nabrojati bolest ili poremećaj gdje elektromagnetska energija ne pomaže. Osim za liječenje i oporavak, elektromagnetska energija se s velikim uspjehom počela primjenjivati u estetici te prvi uređaj koji se temelji na tome je Venus Legacy.

U zadnje vrijeme se bilježi pad elektromagnetskog polja Zemlje što se održava i na našem zdravlju. Stoga je izuzetno bitno napuniti stanice s dovoljno elektromagnetske energije kako bi normalno funkcionirale. Stanice doslovce ožive pri čemu se pojačano popravlja kolagen uz razvoj novog kolagena.

Jedan od prvih znakova starenja je slabljenje elektromagnetske energije stanice zbog čega ona slabije funkcionira.

Stanična membrana postaje propusna i gubi električni potencijal. Slabljenjem cirkulacije, stanice nemaju dovoljno kisika, pH vrijednost opada uz razvoj anaerobnih uvjeta što su neki od glavnih preduvjeta da stanice odumre. Takva stanica podložnija je oštećenju vanjskih utjecaja i slabije funkcionira.

Djelovanje elektromagnetske energije

ATP glavni izvor energije stanice se ne može koristiti što dodatno ošteti stanicu. Oslabljena stanica ne može popraviti oštećeni kolagen niti proizvesti novi kolagen zbog čega nastaju bore.

Magnetska energija je potrebna kao kisik da bi stanice normalno funkcionirale jer djeluje na sve navedeno u smislu da nastale poremećaje uspješno ukloni. Ako se primjeni magnetska energija u dovoljnoj količini stanica doslovce ožive jer se smanji propusnost membrane uz jačanje njenog električnog potencijala, pH vrijednost raste, potiče metabolizam, stimulira se cirkulacija uz povećan dotok kisika i povećanu potrošnju ATP molekule.

Već su stari Grci i Rimljani primjetili vrijednost magnetske energije. Prvi znak bolesti ili poremećaja se bilježi na elektromagnetskom polju koje slabi, što je slabije to je teža bolest.

Od izuzetne važnosti je što samo magentska energija potiče s dva različita mehanizma razvoj novog kolagena što ne može nijedna druga metoda ili tretman pomlađivanja. Isto tako samo ona potiče razvoj novih krvnih žila. Masne stanice smanjuju veličinu zbog ubrzanog metabolizma.

“Magnetska energija zadire u bit starenja: pad proizvodnje energije te je zato uspješna u borbi starenja jer jača i potiče prirodne obrambene mehanizme stanica.”

Najbolji primjer da je to istina ukazuje činjenica da kod rana koje ne cijele nikako samo preostaje magnetska energija kao zadnja metoda. Njen utjecaj na vitalnost i pomlađivanje kože je nesagledivo važan.

Što je MP2 tehnologija?

MP2 tehnologija je najveće znanstveno dostignuće trenutno koje kombinira radiovalove i elektromagnetsku energiju istovremeno. Ova tehnologija je po prvi put primjena u uređaju Venus Legacy. Te dvije energije u zajedničkoj kombinaciji neizmjerno jačaju efekte i nadopunjuju se. Ovo je po prvi put da se te dvije energije istovremeno koriste što je najvažnije otkriće za pomlađivanje kože.

MP2 tehnologija osim snažnog efekta pomlađivanja potiče obnovu stanica. Ono što je najvažnije kod MP2 tehnologije je da stvara gustu mrežu ili matricu magnetske energije s radio valovima koja djeluje na sva tri sloja kože te govorimo o tvz 3D pomlađivan

Ova mreža zajedničke energije radi ujednačeno zagrijavanje kože što prije nije bilo moguće. Najbolji način pomlađivanja kože se postiže upravo ujednačenim zagrijavanjem.

“Glavni način pomlađivanja kože je 3D pristup koji daje najefikasnije rezultate u pomlađivanju, oblikovanju i zatezanju kože.”

Koje dijelove tijela tretiramo Venus Legacyjem?

 • lice
 • podbradak
 • vrat
 • nadlaktice
 • stražnjica
 • noge
 • trbuh.

Za što koristimo Venus Legacy?

 • pomlađivanje i zatezanje kože lica te tijela
 • smanjivanje bora
 • nekirurško oblikovanje tijela i lica
 • smanjivanje celulita
 • vraćanje tijela u formu nakon poroda i mršavljenja
 • korekcija nepravilnosti nakon liposukcije.

Posebnost Venus Legacyja

 • prvi i jedini uređaj koji koristi zaštićenu MP2 tehnologiju
 • 100% siguran i ugodan tretman bez oporavka i komplikacija
 • ugodan i brz tretman koji tretira znatno veće površine tijela
 • pogodan za sve tipove kože tokom cijele godine
 • jedini koristi nastavak s 8 elektroda koje međusobno pojačavaju efekt te najdublje prodire u kožu zahvaćajući sva 3 sloja kože
 • zahvaljujući MP2 tehnologiji i 8 elektroda stvara gustu mrežu energije koja jednoliko zagrijava i zadržava temperaturu što daje najbolje rezultate kod pomlađivanja te zatezanja kože
 • jedini potiče razvoj novih kapilara što poboljšava dotok kisika
 • najveća važnost što stimulira direktno i indirektno proizvodnu kolagena
 • 3D pomlađivanje kože je najtemeljitiji način pomlađivanja kože
 • postavio nove standarde oblikovanja, pomlađivanja i zatezanja kože
 • uz istovremeni jaki efekt pomlađivanje potiče snažno obnovu i jačanje kože
 • djeluje na uzrok starenja stanice tj. pad elektromagentskog potencijala kojeg povisuje.
uklanjanje masnih stanica i celulita
Uklanjanje masnih naslaga i celulita uz Venus Legacy

Odmah nakon tretmana se vide rezultati osvježenja i popravljanja kvalitete kože.

Za lice je potrebno oko tri do pet tretmana ovisno o stanju kože i očekivanjima klijenta.

Za tijelo je potrebno šest do osam tretmana ovisno o tretiranoj regiji.

Razmak između tretmana je 10-30 dana.

Tijekom narednih mjeseci rezultati budu sve bolji zbog potaknute lančane reakcija koja se jača.

Konačne rezultate vidimo za četiri do šest mjeseci nakon zadnjeg tretmana.

Razlika između Venus Legacya i Med2Contoura?

Venus Legacy koristi kombinaciju radiovalova i elektomagnetske energije te se koristi prvenstveno za pomlađivanje kože, smanjivanje bora i zatezanje kože dok ima slabiji efekt na masne stanice. Med2Contour koristi ultrazvučnu energiju. a koristi se prvenstveno za uništavanje masnih stanica i smanjivanje obujma tijela.

BLACK FRIDAY

Black Peel – dubinsko čišćenje kože

Cijena s popustom: 1.500 kn  

*20 % popusta na kremu po izboru 

 

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Cjenik usluga

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr